icon

18-ročná dcera odišla so skoro 40-ročným chlapom

majka47
11. aug 2022

Moja dcéra mala 16.7. osemnásť rokov a o dva dni odisla so skoro 40 ročným chlapom, mne ani nedala vedieť, odisla si len tak. Chodí na hotelovú akadémiu, má pred sebou ešte 2 roky školy. Mam ešte na ňu nejaký dosah, alebo právo, aby som ju získala späť? Vie mi niekto poradiť? Ďakujem za každú radu.

Strana
z4
majka47
autor
18. jan 2023

@andrea1809 Asi ste si ma s niekým pomýlila....

bessie12
18. jan 2023

@andrea1809 kde som písala, že živím partnera ?? Teraz nechápem o com pises ???

majka47
autor
18. jan 2023

@bessie1n
@bessie12 Nechápem o com píšeš!! Ja som tu nič také nepísala.!

bessie12
18. jan 2023

@majka47 a ty sa co rozčuľuješ??? Čítaj poriadne 🤦‍♀️

rembura
18. jan 2023

nechala by som to tak, podla mna si sa dost uz nad nou a tym vsetkym natrapila a takto nemozes fungovat naveky. takze by som ju nechala tak, nech si robi ale aj znasa nasledky za svoje rozhodnutia

majka47
autor
18. jan 2023

@rembura Ďakujem za radu. Si zlatá.

andrea1809
18. jan 2023

@bessie12 Mam najst, kde si vyplakavala, ze musis robit aj chora, lebo nevyzijes a mas na starosti zivit celu domacnost teda partnera? To si zahadne potom za pol roka zbohatla

bessie12
18. jan 2023

@andrea1809 zivila som matku a nie partnera... Platila som som vsetky jej vydavky. Ci uz za byt, lieky alebo nakupy. Mas s tym nejaky problem ???

mimka1402
18. jan 2023

@majka47 Neviem či pravdu, ale vyrastala som v prostredí kedy si všetci mysleli ze je všetko ok a mamine bolo vycitane, že ide ku svojej mame raz za mesiac (bývali od seba pár metrov). Kamoska detto, vzťah taky, že na oko super ideálny no doma má výčitky z každú vec a krik.. Odstrihla aj mňa aj svoju mamu. Ja ešte mladšia som takto dopadla tiež, seriózne som bola s manipulátorom, kedy som tak veľmi chcela aby to fungovalo až som prehliadla realitu. Neozyvala som sa nikomu. Ja som ale mala výčitky a nemala som odvahu sa vrátiť domov... Aj keď som vedela, že môžem... Ja nevravím, že sa máš trápiť, fakt nie. Jej zmýšľanie nechápe asi nik. Je mladá a hlúpa, sorry. Ale obávam sa, že ak sa aj ty prestaneš snažiť neviem ci niekedy bude mať pocit, že môže sa vrátiť... Občas podľa mňa niekto musí prehliadať a byť aspoň hm viacej aktívnejší. Nevravím, že donekonečna, ale asi by som tomu dala čas, aspoň písomný kontakt. Bez nátlaku a výčitiek.. A uvidíš, že či to nejako vezme. Nechápem prečo sa zachovala keď vedela, že si sama... Netuším čo sa medzi vami stalo, ale asi naivne chcem veriť, že to nie jej zámerom sa ti vyhýbať... Veď môžeš oboch chcieť spoznať, alebo jej dať tú ponuku, že môžu prísť spolu... Vravím neviem ako to bolo. Ale súhlasím s babami, že niečo mi tu silno nesedí a verím, že sa vráti čím skôr domov...

Strana
z4