18-ročná dcera odišla so skoro 40-ročným chlapom
Moja dcéra mala 16.7. osemnásť rokov a o dva dni odisla so skoro 40 ročným chlapom, mne ani nedala vedieť, odisla si len tak. Chodí na hotelovú akadémiu, má pred sebou ešte 2 roky školy. Mam ešte na ňu nejaký dosah, alebo právo, aby som ju získala späť? Vie mi niekto poradiť? Ďakujem za každú radu.
@majka47 tak ju uisti, ze sa nehnevas nic jej nevycitaj, nevyzvedaj a snaz sa o kontakt aj s nim vylet, pizza...kino cokolvek.Asi ma vycitky, ze Ta oklamala snad...takto sa to nerobi mohla povedat, ale asi vedela, ze bude zle..upec kolac a zavolaj ich.Zalubeny clovek hotova opica.Teraz lutost, ze Ta odkopla neries
@mimka1402 Ahoj . Som rada, ze si nezabudla a ze Ta zaujíma ako toto dopadlo.Dcéra je stále s nim. Keď odišla ja som jej volala, aj sme sa zo 2x stretli, aj doma bola. Ale bola to moja iniciatíva. Chcela som, aby chodila domov aspoň cez víkendy, no stále si niečo vymyslela. Od novembra som není s nou v kontakte, lebo ona stále čaká že ja sa jej budem podlizovat. Už som si povedala dosť, je na nej ako sa rozhodne.
@majka47 To ma úprimne mrzí, ale popravde si myslím, že hoc to znie hlúpo, ešte by som na tvojom mieste sa snažila urobiť snahu... Ktovie aký je jej partner a či nežije v nejakej zvláštnej bubline. Stále je mladá a ľahšie ovplyvniteľná. A bola by škoda keby kvôli jej verím hlúposti skončil kontakt, lebo tie roky sa nikomu nevrátia a bohužiaľ ak ten rozum nemá ona... Ale rozhodne ti rozumiem, je ťažké takto dlhodobo fungovať.
Ťažko povedať, pokiaľ ona sama nepovie, tak sú to všetko len dohady. Verím, že je to pre teba isto moc ťažké, ale tak keby chcela, tak si myslím, že by sa vrátila. Máš ale môj obdiv za to, ako to celé zvládaš, to isto nie je vôbec ľahké
@majka47 do pol roka ju máš doma. Myslím si, že chlapik určite nie je úplne v poriadku, keď sa tak stráni dcéra kontaktu s tebou ale bohužiaľ, musí na všetko prísť sama. Určite jej tento vzťah nevydrží a vráti sa k tebe. Potom je podstatne, aby vyhľadala psychológa. Aby sa takýto nezdravi vzťah s ďalším asocialom nezopakoval.
Píšem ti to ako žena, ktorá urobila svojej mame niečo veľmi podobné. Vlastne na vlas rovnaké.
Nikdy si to neodpustím, ale mama mi odpustila.
Domov ju násilím nedotlacis, musís len bezmocne čakať.
@majka47 neber to ako podlizovanie obcas jej napis zavolaj ako sa ma neries nic problemove
a chodi aspon do skoly ?
tiez si myslim ze do leta ju mas doma
@loginexistuje áno chodí, a ma aj dobré známky, vidím to na edupejdži.
Ahoj, takze nie je doma. To ma mrzi. Toto iste spravila ak si spominas na Miss Slovensko a meno Marína Georgievová. Nasiel si ju chlap tiez okolo 50.ky. Odstahovala sa k nemu na farmu totalne zamilovana. Odisla z domu, a mame ani sestre nic nepovedala. Dodnes su spolu. Maju 2 deti - bola svadba. Zije stale na tej farme s nim ... ako rodina. Neviem ako je to so vztahmi po rokoch ...
Ale viem, ze jej sestra pisala uplne zufale spravy po jej odchode k nemu niekde na chat - myslim, ze to bol azet alebon niekde do diskusie.
Dobra sprava je, ze je stastna. Aspon z toho mala co pridava, je to vidiet. Tvoja dcera moze byt tiez stastna ... co moze byt aspon mala utecha :-/
Velmi ma mrzi, ze sa neozvala.
@kittykat22 Ďakujem.
@majka47 Nechcem záchadzat do detailov, ale nie. Neozvala by sa ani keby on pri nej nebol. Ak s niekym žiješ a je pri tebe a vraví ti o okolí alebo o tebe také veci, ktoré ty potom v ne uveris... Byť s manipulátorom, kde fakt 40r chlap normálny s takým dieťaťom nebude... Takže zväčša vyšší vekovy rozdiel si ten starší vydupuje a manipuluje ako to len ide... Vidím takéto správanie u kamarátky, ale viem ako som to mala ja, hanbila som sa priznať rodine, že som zlyhala vo vybere partnera a snažila sa ho obhajovať a tym, že tiež mi ho nikto neschvalil a hlavne sama som nechcela vidieť realitu. Som sa viac utiahla... Mojim šťastím bolo, že moja mama sa nevzdavala a vnucovala sa mi dlhu dobu, po čase som sa jej zverila, ale bolo to veľmi dlhá doba...
@lubkavargova1 myslím že slepo dúfala že sa vráti alebo že dostane rozum.
@bessie12 Fakt? Viac razy si tu pisala, ze robis aj s chripkou aj s covidom, nakolko by si nevysla z vyplaty kebyze mas PN. A ze zivis aj partnera. Teda este predtym ako si bola bez prace. Zaujimave ako si ludia vedia vymyslat

@dilino Ďakujem Ti za podporu. Manžel mal 61 rokov.