18 ročná tehotná neter si dieťa nechce nechať
Ahojte žienky moja neter mala v januári 18 rokov je v 2 mesiaci tehotenstva a chce si to dať zobrať lebo si myslí že sa jej budú smiať že je veľmi mladá a že je nezodpovedná baby ktoré ste tiež takto skoro mali detičky ako ste to zvládali chcela by som jej ukázať že je veľa takých žien čo mali v jej rokoch detičky 😊samozrejme je to na nej ci si to zoberie alebo nie aj ju nenútim len ona chce to dieťatko len ma z tohoto strach že by sa jej smiali
Áno ja už sa nečudujem prečo to píšete nadpis zmenili admini ja som tam napísala niečo iné 😊
Ja som nikde netvrdila ze ho nechce je tam zreteľne napísané že ho chce ale boji sa okolia tak si ho chce nechať vziať ale chce to dieťa len sa bojí 😊
@sara_1 niekedy mám pocit,že som pár rokov naspäť a čítam bravo girl 😁 Baby, ja som presvedčená, že sme tu dospelé ženy, tak niektoré slová zvazujte či napísať. Samozrejme na jednu otázku nebude od každého rovnaká odpoveď...každá ma nato inú mienku, ale netreba sa urážať, ja som si istá,že z oci do oči by ste diskutovali miernejšie 😉 A moja skúsenosť..mam 3 deti, jedno v 21 rokoch,druhé 27 a teraz tretie 34 rokov...každý môj vek bol ideálny na dieťa,lebo som o tom bola presvedčená 😚 Takže najstaršiu dcéru mám ako veľkú kamošku a s najmladšou keď pôjdem do školy,budem patriť už medzi staršie mamičky, ale no a čo? Milujem ich rovnako, aj keby som ich mala v 18 tke. Je to o tom ako je kto zrelý. Ani si nedovolim tvrdiť,že isto 18 ročným rodičom vzťah nevydrží,lebo ten nemusí vydržať ani čerstvým 30 ročným rodičom. 😉
@ptmt1011 to podla mna nikto nenapisal ze by nemala mat dieta lebo ma strach z okolia. Teda necitala som kazdy jeden komentar ale myslim si že to skôr mysleli tak že ak dievča ako prvé napadne bať sa z reakcie rovesnikov alebo vseobecne kamaratov tak este nieje až tak vyzretá nato. Moj strach po tom ako som zistila ze som tehotna bol z toho ci to zvladneme finančne, či mu budem vedieť dať všetko čo bude potrebovať atď. Myslela som na DIEŤA.. nie na seba a nato kto čo omne povie. Len vy ste sa tu s autorkou obidve urazili za odlišné názory. A hlavne ked vam to napisali mozno zeny ktore si tym realne prešli. Nikto tu nenapisal aby išla na potrat.
@ptmt1011 ale prosimťa.. komu vadi že ma 18 neprehaňaj a nebud taka vztahovačna ,velmi to preživaš nato že sa ťa to netyka. každy dobre vie že dnešne dievčata sexualne žiju od 15-16 rokov. Nieje to žiadna novinka ani nič pohoršujuce ani prekvapujuce ani zaražajuce. Je to normalna vec tak isto ako keby mala 20.. vo svete sa sexuje a dievčata otehotneju. Wau. Neuveritelne naozaj.
Podla mna normalne zmyšlajuci človek s tym rata. A ked stym ma niekto problem je to jeho problem. Tu ju nikto nevysmial ani nič podobne ako sa toho ona bala. Iba jej tu napisali svetle a tmave stranky a hlavne SKUSENOSTI. O ktore autorka žiadala.