icon

18 ročná tehotná neter si dieťa nechce nechať

sara_1
29. apr 2020

Ahojte žienky moja neter mala v januári 18 rokov je v 2 mesiaci tehotenstva a chce si to dať zobrať lebo si myslí že sa jej budú smiať že je veľmi mladá a že je nezodpovedná baby ktoré ste tiež takto skoro mali detičky ako ste to zvládali chcela by som jej ukázať že je veľa takých žien čo mali v jej rokoch detičky 😊samozrejme je to na nej ci si to zoberie alebo nie aj ju nenútim len ona chce to dieťatko len ma z tohoto strach že by sa jej smiali

acrobaleno
29. apr 2020

@ptmt1011 su aj matky co nelubia svoje deti, narcisticke matky, matky ktore predavaju svoje deti za drogy, matky ktore nepoznaju svoje deti, len preto lebo su homo alebo trans. Materstvo sa nerovna nehynuca laska 4ever.

robin30
29. apr 2020

@ptmt1011 jasné ze ich ľúbim nedala by som ich za nic na svete. synovi (ma 15)obcas poviem ze mu v 18tich zbalim veci a pojde😁to sa len kukne na mna a že mami toto nemyslis vazne vsak nie?🤣🤣 Vies,clovek je prilis unaveny a mna to aj stalo zdravie od minuleho augusta do marca som bola na marodke,proste telo vyplo prisiel kolabs a povedalo dost zena spomal ja som nevedela vyjsť dve poschodia do bytu nemam tu nikoho len moje deti ako minuly rok bol najhorsi v mojom zivote umrela mi mamka na rakovinu,vztah to neustal rozisla som sa s muzom ktorý ma poziadal o ruku na buduci tyzden by sme sa brali 😁ale zivot je krasny aj tak 🙂ja som snilek co stále verí v dobry koniec

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
jajko22
29. apr 2020

Ked pojde na potrat do konca zivota to bude lutovať, taka pripečená zas nie je. To dieta co nosi pod srdcom je jedinecna osobnost, uz nikdy na svete nebude ani nebol taky clovek s takymi vlastnostami ako jej dieta
nech ho da na adopciu, ked je taka pripečená, zaujemcov je plno, ale nech nezabija ludsky plod, skus ju prehovorit.
Vyzera velmi nevzdelana a zakomplexovana, akoby nema ziadne sebavedomie. Sebavedomy clovek by na potrat nikdy nesiel.

sara_1
autor
29. apr 2020

@jajko22 ako môžete súdiť že je pripecena zakomlexovana nevzdelaná a ešte k tomu nemá žiadne sebavedomie to ste toľko vlastnosti pridelili človeku ktorého nepoznáte len ste čítali že by isla na potrat ale prečítali ste si aj dole že ma len strach ale dieťa chce?! Nič z toho čo ste napísali tak ona nemá akurát že je blba že si nedávali väčší pozor ale už neskoro plakať nad rozliatym mliekom stalo sa stalo

jajko22
29. apr 2020

@sara_1 clovek ktory si je vedomý sam seba nad potratom nikdy nebude uvazovat. Preco ste potom vobec napisala prispevok ked mate vzdelanu, rozhladenú, vyrovnanú neterku? Jasne ze je pripecena a bude taka aj matka.

sara_1
autor
29. apr 2020

@jajko22 toto nedokáže napísať žena ktorá to má v hlave v poriadku aby sa to nestalo niekedy vašim deťom aby ste si brali do papule jej matku choré dajte sa liečiť prosím

jajko22
29. apr 2020

@sara_1 nehnevajte sa ale v poriadku neni vasa neter, jej ani ziadne liečenie nepomože, je to sprosté zvieratko, co ste si vychovali, to máte. Ked niekto dospely chce ist na potrat, za to ze sa jej budu smiať, tak je to debilný tvor. Bude to hlupe asi cely zivot, tam uz neni šanca na zmudrenie. Na mna sa nehnevajte, ked vam vravim pravdu, ja za to nemozem, ze je tak ,,vychovaná". Vy ste asi celá taká fajta.

zuzanalila20
29. apr 2020

@jajko22 Wau, tak tebe musel v živote niekto riadne ublížiť, keď sa takto správaš ešte aj na internete ku ľuďom, ktorých vôbec nepoznáš. 🙁

sonulik2015
29. apr 2020

@jajko22 ...och, tá karanténa už trva fest dlho... 🤣🤣🤣

jajko22
29. apr 2020

@zuzanalila20 to heej ale proste ja som proti potratom totalne a ked by moja neter toto zahlasila dostala by facku ako svet, fakt som za práva ludských embryí na zivot, a ked niekto chce zabit ziveho tvora ..dokonca cloveka len z dovodu ze sa jej budu smiať, tak to som zdesena. Ved to dieta je uplne jesinečné, nikdy taky clovek nebol ani nebude, je to nieco najkrajsie co moze byt na svete. Je to zázrak a iba teľa sprosté 18 ročné povie ze budu sa mi smiať. Co sa jej budu smiat, ze ma v kociku krasné očká, ktore kukaju na svet? Alebo male nozicky a ten úsmev dietatka, je mi zle ze je vacsina ludi takato zlá. Ved ten cloviecik bude.mladatko, uz ma zarodky vsetkeho, ake bude mat nohy, ruky, farbu vlasov, aku bude mat postavu, nadanie, vsetko ma, potrebuje len rásť devat mesiacov a potom nech da trebars aj tejto tete, ked nie cakatelom, co by miminko prijali z laskou. Ked ho bude zabijat, ono bude sa metať, bojovat, krvacat, ako mali cervicek, ako mala zubrienka, ktoru zaslapnú, je to proste vrazda ziveho tvora, ktory je s istotou buduci clovek, bee z takej matky. A na dovazok, ta baba dobre vie ze to je clovek a vrati sa jej to, bude mat depky z toho skor ci neskor, nikdy nezabudne ze bola na potrate, a bude to urcite velmi lutovat.

nickpick
30. apr 2020

@jajko22 kazda zena sa moze rozhodnut aku cestu si zvoli, je to jej pravo, to ze vy ste proti jej momentalnu situaciu neriesi, rozumna zena si v takejto situacii musi vyhodnotit ci to zvladne po viacerych strankach - s podporou rodiny, partnera ci bez, financne, ide aj o jej zivot a buducnost, sebecke je priviest na svet dieta a nedokazat sa o neho postarat...

jajko22
30. apr 2020

@nickpick lenze kazda normalna zena vie dokonca aj detom to je jasné, ze z plodu co nosí pod srscom nebude zajac ani paradajka, ale dieťa, ludska osoba, neopakovatelne zazracne stvorenie, ako je kazdy clovek. Kazda zena skor ci neskor bude mat z potratu depresiu a smutok. Realne si uvedomi ze zabila zivu bytost, ten rozdiel clovekom a zvieratom je snad kazdemu jasny a na kazdeho dojde, no dobry pocit to nebude. Mame zobrat zodpovednost za svoje ciny. To neni jej telo, ani placenta ani plod. Ona nema styri nohy, ruky, dve hlavy. Ale tak uz to je zo zeny moze byt darkyna zivota ale aj vrahyna.

jajko22
30. apr 2020

Moze ho dat na adopciu. Je vela cakatelov, dieta by vyrastalo v stastnej rodine u ludi, kde ho uz cakajú.

robin30
30. apr 2020

@ptmt1011 ako pre mna je to nonstop zaprach,vecer padnem na hubu a som rada ze lezim syn vela pomaha je to moje zlaticko ale aj tak je toho dost na jedneho cloveka.Ale zvladla som doteraz zvladnem aj dalej🙂

nickpick
30. apr 2020

@jajko22 ano velmi vela zazracnych ludi nam tu chodi po uliciach....a mylite sa, nie kazda zena to preziva ako vy, su aj racionalne zmyslajuce zeny, ktore nemaju kvoli interupcii depresiu a nevycitaju si to cely zivot...su rozne zivotne situacie ( geneticke defekty, pocatie zo znasilmenia) preto sa na prerusenie tehotenstva nemozno pozerat tak jednostranne...

sara_1
autor
Autor odpoveď zmazal
zuzanalila20
30. apr 2020

@jajko22 Každé vajíčko v tvojom tele a každá spermia muža nesie jedinečnú genetickú informáciu. Ak nemáš deti od momentu, kedy si začala menštruovať,vždy, keď je to fyziologicky možné, a tým pádom mrháš svojimi jedinečnými a nikdy sa už neopakujúcimi vajíčkami, rovnako upieraš týmto unikátnym jedincom právo na život. To isté platí u mužov a ich jedinečných spermií, samozrejme. Znie to absurdne, že? Ale presne tak to je, a preto je tvoja argumentácia chybná.
Plod je súčasť tela matky. O tomto ani nebudem diskutovať, je to fakt.
Ak si myslíš, že facky sú správna výchovná metóda, alebo že to reálne môže mať pozitívny vplyv na správanie jedinca, je načase navštíviť terapeuta.

zuzanalila20
30. apr 2020

@jajko22 Inak, myslím si, že dôvod "budú sa mi smiať", nie je skutočný. Má 18 rokov, je bez vlastného zázemia, obáva sa o budúcnosť, čo a či vôbec bude schopná poskytnúť dieťaťu. Mne by skôr pripadala pripečená, ak by to brala na ľahkú váhu, že čo už, stalo sa, a "neriešila".

jajko22
30. apr 2020
jajko22
30. apr 2020

@zuzanalila20 ako mozes pri vedomí napisat také hlúposti.

zuzanalila20
1. máj 2020

@jajko22 Viem, že to pôsobí absurdne, aj na mňa to tak pôsobilo, keď som tento argument počula prvýkrát. Mala som vtedy podobný názor na potraty ako ty. Keď sa oslobodíš od ideologického biasu a zamyslíš sa nad tým, nenájdeš ale logickú chybu. Ak sa to tebe podarí, pokojne mi daj vedieť. Problém je skôr v tom, ze už máš nejaký názor a v žiadnom prípade nie si ochotná ho zmeniť, radšej budeš vypisovať nenávistné reči na internet.
Ak je to hlúposť, opäť ťa vyzývam, aby si mi ozrejmila, prečo to je hlúposť. Tvoje vajíčka azda nenesú každé unikátnu DNA? Alebk ovuláciu vedome ovládaš a nastáva u teba, len keď si želáš otehotnieť? Dosť o tom pochybujem.

pianina
1. máj 2020

@sara_1 kedysi bolo bezne v 18 mat dieta.Treba rozumne vysvstlit..Dietatko je bozi dar.Viem o com hovorim.Moze sa stat,ze uz dietatko nebude moct mat
Urcite to zvladne...💕

jajko22
1. máj 2020

@zuzanalila20 aky argument mas na mysli? V com nenajdem presne logickú chybu? Vysvetli mi prosim Ta, co máš presne na mysli, dakujem, som zvedavá.

katkalubkova
1. máj 2020

@sara_1 to ze uz bola nezodpovedna, s tym uz nic neurobi. Len nech si ho necha ❤. Nezodpovednejsie je ist na potrat. Co ak, po nom uz nikdy nebude moct mat deti. Zabit malu, nevinnu dusicku 😢

nickpick
1. máj 2020

@katkalubkova nezodpovedne je pocat a porodit dieta bez zazemia, prostriedkov a podpory, a predovsetkym vo veku kedy je sama mentalne este dieta, vid jej argument “budu sa mi smiat”, ked deti maju deti tak to vacsinou aj dopadne..,.zle... a ovela horsie po psychickej stranke je vynosit dieta a dat ho na adopciu nez samotna interupcia, nie vzdy sa moze dostat k milujucim rodicom...preco by nemohla mat neskor deti o ktore sa bude schopna postarat? teraz sa nerobia interupcie nejakou babicou s ihlicami - nezijeme v stredoveku...zeny by konecne mali zacat respektovat pravo inych zien sa slobodne rozhodnut a nie matozit nabozemskymi, moralnymi a rigidnymi stereotypmi....

janulik2008
1. máj 2020

@nika3136 ja mam 26. A asi pred 2 rokmi neter v kociku idem do obchodu a nechcela mi predavacka predat birrell 😂😂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená