19 ročný syn sa mi priznal, že je gay
Ahojte, mám 43 a mám 19 ročného syna a pred pár dňami sa mi priznal že je gay, úplne ma to vykoľajilo. MY sme veriaca rodina veľmi hlboko a nechcem aby moj syn zhorel naveky v pekle. Začala som sa báť, že niečo od neho chytím, vždy keď doje a odíde tak jeho príbor a tanier hneď dám do umývačky riadu. Strašne sa bojím. Dnešní mladí nevedia čo od rozkoše! Vždy má teple jedlo, čisté prádlo robiť vonku ho nenutím len sa má učiť a toto mi urobí a povie? že nikdy sa nedočkám vnúčat. Pre mňa je to nepredstaviteľné že muž spí s iným mužom. FUj. Modlím sa každý večer aby ho Pán Boh spasil z tohto hriešneho života.
PROSÍM o pomoc, mám ho poslať na vojenskú službu alebo čo mám s ním robiť ?
ak nie si troll, je mi úprimne ľúto tvojho syna a vlastne celej tvojej rodiny
@sanatomanova No a ? Veď je len gay. Je zdravý. Vieš koľko matiek by bolo šťastných,keby mali radšej gaya ako choré dieťa. Pokiaľ nedroguje, nekradne tak ho ľúb!
@sanatomanova tvoj syn je gay a môže byt lepší než nejaký farár ktorý hra ľuďom na city ja verím v boha ale neodcudzujem ľudí a nie ešte môjho syna ktorého milujem ty si veriaca a zato robíš peklo svojmu synovi ! Ja neviem ľudia veď keď sami narodí syn a dcéra a starám sa 19 rokov tak rátam s tým že nemusí mat deti môže byt gay alebo lezbička aj tak ho budem milovať a nebudem sa hanbiť ja by som sa skôr hanbila za matku ako si ty !! Ospravedlňujem sa za gramatiku ale toto je sila
@sanatomanova prestala som citat pri "HIV" a "boh" ... Takze ako taka velmi ortodoxna veriaca by si mohla a mala vediet, ze je Boh, pise sa s velkym B, lebo je to jeho meno a ty ho urazis malym??? A HIV ti moze chytit aj propmiskuitny heterak. Bud rada, ze tvoje decko je zdrave, sikovne. Homosexualita nie je choroba a uz vobec nie chytlava a smrtelna. Malo by ti zalezat na tom, aby tvoj syn bol stastny a psychicky vyrovnany, stale je to tvoje dieta. A ak chces pre neho to najlepsie, tak stoj pri nom. A tiez sa pytam, knaz-gay ti nevadi?
Silno a hlboko veriaca matka, ktorá dôveruje Bohu, miluje svoje dieťa také aké je. Aj svoje dieťa, aj svojich blížnych správny kresťan prijíma a miluje bez výhrad. Pre seba vyhľadaj odbornú pomoc alebo sa prestaň tváriť ako kresťan a začni naozaj dôverovať Bohu. On vie, prečo a ako má pre teba a tvojho syna pripravené. Že sa vôbec nehanbíš napísať, že si veriaca, ale syna neakceptuješ a odsudzuješ ho. Niečo tu nesedí. Syn ta bude potrebovať, má len 19, muselo to byť pre neho ťažké a ty namiesto porozumenia sa správaš takto. Miluj blížneho ako seba samého.
@sanatomanova Už ti pani učiteľky uzatvorili známky? A mama je s vysvedčením spokojná, že vypisuješ chu*oviny na koňa? 🙂
Viem ze toto je vymyslena tema, ALE takyto druh zien sa najviac bije za prava nenarodenych deti. Ironia, nie? 🤭😂
@sanatomanova to ty si chora, ak si myslis, ze homosexualita je choroba a ze ta este k tomu nakazi. V tvojom pripade to tvoje rozmyslanie a postoj k veci je hlupy. Potom neveriaci ludia si radi kopnu do rozumnych, veriacich prave preto, ze existuju aj nerozumni veriaci, ktori maju taketo nazory ako ty. Chudak chlapec, co musi znasat, ty to skor prijmy ako fakt. Ak nemas ine deti, vnucata mat nebudes. Toho pekla sa on bat kvoli tejto veci nemusi, nerobi nikomu nic zle.
To, co sa pise v pisme treba citat s porozumenim (je pisane metaforicky- preto na omsi po citani nasleduje kazen, kde knaz vysvetluje tu cast pisma, ktora sa v ten dany den cita na situacie z nasho zivota).
Mozno pochadzas z malej obce, mozno mas okolo seba uzky okruh ludi s podobnymi nazormi, si vsak dospela zena, ktora musi zaujat vlastny postoj- idealne ten spravny/ten vnutorne dobry, tak to hovori pismo. Vytvaraj dobro, nesir hnev a zlost. A nepytaj sa druhych na koniku, ani v svojom okoli, ani duchovnych ako sa k tomu postavit, odpovede mas vo svojom vnutri. Mas svojho syna rada, tak nech citi tvoju lasku. Ak citis hnev, s tym sa obrat na knaza pocas sviatosti zmierenia, ak nebudes citit vnutorny pokoj ani potom, vyskusaj ineho knaza, knazstvo je povolanie a knaz je len clovek, kazdy iny, hlavne najdi v sebe vnutorny pokoj a bud rada za doveru tvojho syna, ktoru v tebe ma.
A co sa tyka tvojich strachov, inakosti sa neboj. A chorob ako HIV tiez nie, to, ze je homosexual, neznamena, ze je promiskuitny, alebo ze by sa stretaval s niekym promiskuitnym...to, ze sa to siri viac medzi homosexualmi je tiez blbost...tvoj syn ti iba chcel povedat, ze sa mu pacia viac muzi a mozno aj ma niekoho, koho ma rad, komu je verny...
Inak, tie niektore komentare neznabohov ma irituju, vyjadruju sa na adresu toho, co nepoznaju, ako by im niekto ublizil, to svedci o ich vnutre a uprimne je mi ich luto...
Podľa mňa skôr ty zhoris v pekle, za to že si zavrhla svoje dieťa ty kresťanka... N nedeľu do prvej lavice....
@sanatomanova Ach, je mi ľúto tvojho syna ☹️ Ano, partnerstvo rovnakého pohlavia nie je pre nás normálne… A? Teraz budeš nenávidieť svojho syna? Bude sa ti hnusiť? On sa ti priznal, mal v tebe dôveru a ty takto? Miluj svojho blížneho… Vlastne ani neviem čo napísať ☹️ Poznám ľudí, ktorí majú radi rovnaké pohlavie, uz roky a žiadny HIV sa nekoná. Prečo by sa mal?
fakeova tema to pravdepodobne nie je, lebo ono ozaj su ludia, ktory vnimaju homosexualitu takto...to su nazory z doby, ked sa na homosexualitu pozeralo este cez prsty...nebolo homosexualov menej, len sa o tom hovorilo menej, alebo vobec, lebo v nasich koncinach sa daval vacsi doraz na rodove standardy, uzus, dnesna doba je viac otvorena, pretoze viac akceptuje inakost, nakolko sme celosvetovo viac prepojeni ...
Vypocuj si podcasty Profil zlocinu, je tam kopa takych kde rozpravaju obete pedofilov FARAROV.
@sanatomanova Tvoj syn sa narodil ako gay,preco ho boh takto stvoril? Ci chces povedat,ze ho diabol zviedol? Nechapem krestanov. Zavrhnut vlastneho syna a ci je to po kr stansky? Nemate v sebe tolko lasky,aby ste prijali to,ze je vas syn uplne normalny,nic sa nemeni.
@sanatomanova ty sa daj liecit. Vies kolko knazov je gayov a uchylov??? To ze ti daky gay dava holou rukou oblatku v kostole do huby Ti nevadi, ale vlastne detsko hej? Nezasluzis si byt matkou!
@sanatomanova dúfam ze toto nieje real téma. Aby sa mladá 43 ročná žena takto vyjadrovala. Ja mam v rodine gaya, 2 kamošov gayov, poznám doktora gaya. V dnešnej dobe sa to už neboja ľudia priznať ako kedysi, aj keď sú stále ľudia ktori si myslia ze to je len choroba a posielajú ich k psychológovi. Najsmutnejšie že ja osobne poznám mladú 30 ročnú ženu ktorá ešte nemá deti a povedala ze ak by mala dieťa a bolo by gay, takú facku by mu dala nech sa preberie 🤦♀️ ako keby si to vybral že bude gay 🤦♀️
Baby prosím vás, hádam tomuto neuveríte, niekto sa teraz dobre zabava, ako vás nachytal
@sanatomanova Chod sa pomodlit do kostola nech ti Boh otvori rozum. Prepac....je mi z teba smutno
Viera ti je prednejšia ako tvoj syn??? Amen!🤦♀️
Nic. O par rokov to uz moze byt inac. 🙂
@sanatomanova prepáč ale v prvom rade by si potrebovala ty prefackat a spamätať sa preboha je to tvoje dieťa a ty ako veľká kresťanka by si ho mala prijať takého aký je !!!!aj napriek tomu že je gay noa čo ..??možno sa ešte len hľadá možno už je dávno s tým stotožnený .. a vlastná matka povie toto hanbi sa ... chápem že to nieje pre teba ľahké a hlavne pre kresťanov a ich rodiny ..ale byť tebou sa vyserem na to že kto čo povie a pdobone blbosti...Mysli na to že môžeš stratiť vlastné dieťa a myslím si že toto je horšie ....ale rob ako chceš....🤦🤦🤦🤦✌️
@sanatomanova Nic, máš ho prijať takého aký je a milovať ho. Je to tvoje dieťa a keď je šťastné a nikomu pri tom neubližuje tak buď vďačná za to, že je šťastný. A k tomu že sa bojíš že od neho niečo dostanes, to by si mohla aj keby spával so ženami, máš zbytočné predsudky. Jedine čomu rozumiem, že ti smutno kvôli vnúčatám ale tak nikdy nevieš ako to dopadne...
@sanatomanova Ked niekto zhori v pekle, tak to budu fanatici ktori sa sice Pismom ohanaju, ale nic z neho nepochopili. Laska k bliznemu a tolerancia, to je jeden z hlavnych odkazov, tie staroveke poucky o hygiene a skladovani potravin, to treba citat ako dobovy nanos. Ak to nie je cele vymyslene co pises, tak ta ako rodica caka este dlha cesta a nebude to lahke. Kedze ste z homofobneho prostredia, je prirodzene ze sa vam to cele prieci a citite hnev, zhnusenie, strach. Ani v toleratnejsich kruhoch nie je uplne lahke prijat dieta ine, nez sme si ho predstavovali. V istom zmysle zomrela nasa predstava o dietati, ktoru sme si celu tu dobu predstavovali ked vyrastal. Treba dat tie pocity von takym sposobom, aby nikomu neublizili, treba si to odzurit a odsmutit. Zelam vam aby ste v tom procese nikdy nestratili svoje dieta a lasku k nemu a boli raz schopni ho prijat taky, aky je ❤

Viac do očí bijúce že toto je troll to už ani nemôže byť..