icon

2,5 ročné dieťa neznáša blízkeho člena rodiny

bielavila
18. apr 2017

ahojte zienky, uz som tuto otazku pisala aj na blog kde mi niekolko dievcat poradilo za co im velmi pekne dakujem, ale dufam, ze na fore ziskam viac rad a pomoci, dufam, ze to nieje v rozpore s pravidlami Modreko konika napisat tu istu otazku do blogu aj na forum, ale potrebujem pomoc, mozno dufam, ze sa mo ozve aj nejaky odbornik/psycholog, ale uvytam rady mamiciek ktore prezivaju to co ja, moja otazka teda je:
Baby chcem sa opytat ci tu ma niekto podobny problem ako ja a to, ze moje dieta, 2 a pol rocne vyslovene neznasa blizku osobu z rodiny, place pri nej, odhana ju, nechce ist na ruky, oblukom sa vyhyba tej osobe, pritom ta osoba malemu nikdy nic neurobila a maleho zboznuje, je mu velmi blizka a vidame sa velmi casto. maly je k nej taky odkedy si pamatam a kazdy ma ukludnoval, ze ho to prejde, ale zatial nic, nepreslo ba je to rste horsie, maly ma na nu alegiu vyslovene... som z toho smutna a to nehovorim o tej osobe ktora tymto spravanim velmi trpi...chcem sa opytat ci ste zazili nieco podobne, ako ste reagovali v situacii ked vase dieta niekoho bije, vyhana, vyhyba sa mu, krici na neho, prejde to mojho syna ci to bude take este dlho? bojim sa, ze sa tym narusia nase pohodove vztahy... najviac ma vsak trapi smutok v ociach tej osoby, hlavne ked vidi, ze k nikomu ibemu sa syncek takto zle nesprava... dohovaranie, ukazovanie fotiek nepomaha...dakujem za vsetky vase rady

Strana
z2
bielavila
autor
20. apr 2017

@misscelaneous viem si predstavit ska bola babka smutna, starky je tiez taky, ze iba sa usmeje a tvari sa ze je smutny, ale maly na to kasle,

unicornlady
21. apr 2017

Ešte mi napadlo, že v jednej rodine mali zas taký problém, že dieťa do jednej miestnosti ani nechcelo ísť. Či už niekto tomu verí alebo nie, proste ono tam videlo nejaké energie, ktorých sa bálo. Nevyznám sa ja do toho úplne, ale proste niečo videlo.

A napr. vraj čierna priťahuje nejaké tie negatívne "energie, astrálov" atd... Ja keď som tak prišla z kostola, celá v čiernom, tiež ku mne neter ísť nechcela (až potom, keď som sa vyzliekla).

Takže ak je starký naozaj dobrý človek (nie len naoko), ešte je možné, že sa nachádza niečo pri ňo, čo tomu dieťaťu vadí.

(inak u nás jeden malý chlapček stále vídava prababku, ktorá nedávno zomrela, aj sa s "ňou" hrá s hračkami...)

Strana
z2