icon

2 deti - každé s inou + klamstvo

22. aug 2022

Čaute. Fu, ani neviem čo chcem a nechcem počuť. Skratka - mam priateľa cca 10 mesiacov, chceme bábo, svadbu. Pred pár dnami som žila v tom, že má len jedno dieťa s bývalou.... dozvedela som sa že počas nášho vzťahu sa mu narodilo aj iné dieťa s inou ženou.. 8 mesiacov ma zavádzal že žiadne iné dieťa nemá (jeho prvá ex mi to písala, jeho rodina mi to hovorila - on vravel že mu chcú robiť zle..) bla bla bla.. Ja neviem ako sa teraz zachovať... do vzťahu som išla s tým, že má jedno.. v čase kedy spolu plánujeme budúcnosť sa dozviem že mi klamal v tak dôležitej veci ako je to dieťa "navyše".. Neviem si predstaviť život s dalším dieťaťom, ktoré nie je naše.. Neviem si predstaviť ani to, že ho bude stretávať.. že ho niekedy zoznámi s našim dieťaťom... Povedal že ho vidí raz za mesiac, max dva krát a aj to len na hodin a len z princípu.. že si vie predstaviť ten kontakt ešte viac obmedziť.. ale že nevie dokedy.. Ja som z toho naprášky... Nemôžem mu to zakázať, ale rovnako mu to nemôžem tolerovať (hlavne preto že mi to nepovedal hneď) To jedno dieťa zvládam a viem si predstaviť ju lubiť, byť s nou kamoška, žiť s nou, ale dve??

S tou ženou boli dlhé roky kamoši, skúsili vzťah na chvílku, nevyšlo, išli dalej.. jedného dňa (počas nášho vzťahu) mu povedala že to je jeho - posielal ju na potrat avšak neskoro, vybral si v sekunde mňa.. Citím sa že je to nefér voči tomu dieťaťu - nerozišli sa v zlom, proste len im to neklapalo a bola to fakt chvíľka..

Nepovedal mi to sám od seba, musela som sa mu nabúrať do telefónu. Tvrdí že sa bál mi to povedať že ho nechám.. Asi by som aj keby mi to po 2 mesiacoch chodenia povie, lebo 2 deti sú fakt moc a je to nefér voči tomu dieťaťu...

Ani neviem čo očakávam že mi napíšte, len asi potrebujem povzbudiť, načerpať inšpiráciu.. neviem..

mpg
22. aug 2022

@kukulienka83 Aj mne to pripadá tak, že ona je do neho ešte veľmi zaľúbená a všetko sa mu snaží ospravedlniť, ale môže sa ukázať časom, že on za to veru nestojí (klamať aj keď to už druhí hovoria, to je už poriadny klamár). Plánovanie dieťaťa odložiť to bude najlepšie a časom sa ukáže, prečo mu tie vzťahy tak krachujú.

matullienka
22. aug 2022

Prosím ťa a ty mu veríš, ze by mu ex robila problémy a peklo zo života také, ze ma z nej doteraz psychické problémy a pritom mu veselo dávala dieťa? Ty si viac mimo ako som myslela. Ani by ma neprekvapilo keby ho kopla do riti preto, ze jeho svrbeli trenky a lietal kade tade.

vroni
22. aug 2022

Vôbec nie je problém, že ma dve deti. Ani s dvoma ženami. Stáva sa. Ale je problém, že ti dieťa č. 2 tajil, je problém, že je ochotný sa s dieťaťom stretávať minimálne až vôbec a je problém, kolosalny, obrovský a neriešiteľny, že ste spolu LEN!!!! 10 mesiacov. Po 10 mesiacoch by som dieťa a svadbu neplánovala ani keby sa o mňa uchádzal mister universe. A už vôbec nie s mužom, ktorý už má dve deti a z toho jedno zatajil. Aspoň dva roky by som pána uprene pozorovala, či to bol úlet alebo je mimo. A až potom, pomaličky, začala uvažovať, čo s ním niečo perspektívne plánovať.

autor
22. aug 2022

@matullienka nedáva mu prvé dieťa, ťahá ho kadetade po súdoch pričom platí 200€ alimenty na 4 ročné dieťa, kupuje jej zakaždým niečo, chceme s nou byť cez víkendy, chceme si ju brávať - ona zakaždým niečo tipu - niečo máme, tento víkend nie, mala je chorá, malá ma oslavu a vyhovorky proste... z našej/jeho strany je snaha a veľká aby bola striedavá starostlivosť..

lubkavargova1
22. aug 2022

tak nech sa ukaze aj starostlivost o druhe dieta. Akoze na jednu stranu idete sa hrat na "rodicov roka" a to druhe bude v pase? Co ked ochorie a bude potrebovat pomoc?

domka222
22. aug 2022

Takže je klamár a ešte aj psychicky chorý a chystáš sa mu naďalej veriť?

cocolino234
22. aug 2022

@autorka a prosím skús mi odpovedať, teba čo vlastne napadlo mať dieťa s chlapom, ktorého poznáš 10 mesiacov? tak nejak dopadli aj tie prvé, dali mu po pár mesiacoch a na deti ostali samé. Ani ty nebudeš chcieť výživné? prepáč ale vy dvaja sa chyťte za ruky a už sa PROSÍM nepustite. Naozaj akoby ťa riadila naivita... on v sebe bude mať niečo, čo priťahuje ženy ako si ty.

Pri jednom dieťati sa hráte na neviem akých zodpovedných ale tu ti to nikto nežerie, keď to druhé ti zatajoval a teba zaujíma viac to, že klamal celkovo ako to, že zatajil svoje vlastné dieťa. Neviem či ste vôbec obaja zrelí na dieťa, lebo váš vzťah na to určite zrelý nie je. :/ A kto doplatí na vaše konanie? zas len deti.

matullienka
22. aug 2022

Prosím ťa pred chvíľou si písala, ze aký má s malou krásny vzťah a keď mu ju nechce dávať kedy si s ňou akože ten vzťah vybudoval? No rob ako myslíš mne z toho vychádza, ze ty si ho potrebuješ za každú cenu obhájiť sama pred sebou aký je on chudáčik utrapeny.

zzzuzzzu
22. aug 2022

... @autorka, toto nemyslis vazne, vsak 😶? Po tomto 10-mesacnom "pravdovravnom" pristupe k Tebe a celkovo k zivotu este vobec uvazujes nad pokracovanim, nebodaj "babom a svadbou" 😶? Kde mas istotu, ze nebudes len dalsia s dietatom v poradi? A ako by potom Tebe padlo, keby Ti, citujem: "Povedal že ho vidí raz za mesiac, max dva krát a aj to len na hodin a len z princípu.. že si vie predstaviť ten kontakt ešte viac obmedziť.. ale že nevie dokedy."?
Skus si to otocit, a pokial mas co i len kusok sebaucty, odpoved nepotrebujes ...

viestta
22. aug 2022

Všetky jeho ženy sú klamarky, len on je lietadlo. Smelo do toho, za chvíľu bude nejakej ďalšej vykladať, že aj ty si klamarka.
Mňa by veľmi zaujímalo, kde ženy ako ty zabudli sebaúctu a zdravý rozum. Žiaden chlap nemôže byť taký očarujúci, aby toto prebil. Ci len ja som takého nestretla?

cocolino234
22. aug 2022

@matullienka presne moja myšlienka, len z neho robiť chudáčika a jej samej sa už pletú tie jeho pravdy. Kto zatají dieťa na skoro rok tak nie je v poriadku a kto to ešte bude ospravedlňovať, tak je chorý úplne. Nie nadarmo sa hovorí, že vrana k vrane sadá. Možno konečne našiel tu vranku, ktorá mu to všetko uverí.

katkami123
22. aug 2022

@lubkavargova1
Pred nou sa hra ukážkovo… 😀 ale iba ku jednému🤨.
Autorka, presne som čakala, kedy napíšeš, ze vlastne on je ten chudák (a iba ma 2 deti s 2 ženami) a nič zle nerobil, to všetko byvalky 🤣🤣🤣🤣. Treba rýchlo s tebou do chomuta, aby si sa ďalšie veci dozvedela už neskoro, v manželstve 😀 dobre to ma premyslené.

kukulienka83
22. aug 2022

Ty si hlavne prečítaj čo si napísala a zober si to z druhej strany keby to čítaš ako nezainteresovana osoba...chcela by si takého chlapa???
A neobhajuj ho... Pre zdravo uvažujúcu ženu to nieje normálne... Druhé dieťa splodil náhodou? Skúša vzťah s kamarátkou a náhodou bum a dieťa...? To je normálne podľa teba...? A minimalne sa chce oňho zaujímať...by som ho oplula chudáka...hlavne že je s ňou kamarát naďalej... A stou o ktoré sa chce krvopotne starať, tak s tou sú na nože... To je celé čudné...
Ty máj oči na stopkách dievča...🤦

0silvia0
22. aug 2022

Autorka, ty nevidis, co vidime my z tvojich riadkov. Nasla si si muza, ktory ta klame, uz riesis s nim problemy typu jeho mala, jeho alimenty, jeho ex. Teraz to budes mat este v jednom exemplari. Jeho maly c 2, dalsia ex, dalsie alimenty, dalsie nepravdy. A kam sa ty s nim hrnies do svadbicky a do babatenka prosim ta? Preco? Naco? Zaco? Nasetrene mas? Lebo ty tvojmu chlapovi porodis az cislo 3, minimalne 500 € mesacne z jeho vyplaty uz mate teraz prec, zaraba aspon dost? 🙄🙄🙄

lubkavargova1
22. aug 2022

Este nech napise, ze budu byvat u jej rodicov doma alebo u jeho rodicov v dome/byte a bude dokonane cele dielo...

januska12323
22. aug 2022

Chlap ktorý deti len splodí a potom sa na ne vykašle je obyčajný chuj a ním aj ostane. Viac ti nemám čo povedať.

vilma7
22. aug 2022

Jedno dieťa sem, druhé tam, čo sa stalo nezmení, ale klamať niekomu vedome celý čas, ešte kydať na tých, čo vravia pravdu....s týmto by u mňa neprešiel.

katkami123
22. aug 2022

Ja len nechápem, máš už po 40.+, keď sa chceš tak veľmi vydávať za niekoho, koho ani poriadne nepoznáš - na cely život? To už nemáš v okolí normálneho slobodného chlapa bez záväzkov, keď siahaš a po takomto? Alebo sa ti páči vidina bielych šiat, oslavy a a všetkého okolo toho, že už nerozmyslaš ďalej ako sa bude tvoj život vyvíjať? Veď spolu pochoďte ešte rok, dva, poriadne ho spoznaj, potom sa s ním ber, to kvôli čomu taká strašná rýchlosť do manželstva? Aby si sa o rok rozvadzala?

matullienka
22. aug 2022

@vilma7 to si myslím by neprešlo u žiadnej normalnej ženy ale ona z neho radšej urobí chudacika, ktorý za nič nemôže

mevicka
22. aug 2022

A o 3 a 4 dietati ti kedy povie? Ako toto nie je klamstvo...toto je jeho totalne zlyhanie ako cloveka, ze i napriek tomu, ze vedel, ze ma druhe dieta, ta vedome, bez stipky nejakej empatie klamal. Ako dievca, z kratsej cesty utekaj, ani by som nevahala. Tu nie su problem dve deti, tu je problem ON

lubkavargova1
22. aug 2022

Inak po takomto by som si ho poriadne prelustrovala, vsetko: rodina, praca, dlzoby, exekucie, priatelia"...aby tam nemal niekde nejaky "bonus"

maryetta
22. aug 2022

Je ozaj tak takze pre teba vidiet realitu? Ze budes dalsia v poradi? Alebo veris tomu-do tretice vsetko dobre?
Si s nim prilis kratko. Zato ta zalubenost. Naivita a okuliare ruzovej farby 🙈

Bal sa ti povedat taku dolezitu info? A ako ze do kedy to chcel tajit keby si mu do telefonu nesla? Pfuuu. Teraz ta dvojka nepyta nic. Mozno nie oficialne lebo dieta ozaj potrebuje dost financii na zivot.
Neviem ci budes na tolko “blba” ako to ostatne predo mnou nacrtli a budes ho este tlapkat po pleci… alebo proste si priznas ze toto do zivota nechces. Nie dalsie dve “cudzie” deti ale klamara po boku.

ibrunova
22. aug 2022

Ja žasnem, ty ho snáď ešte ospravedlňuješ.. Nejde o to,koľko má tých detí, ale o to, že teba namotáva na svadbu a pritom ti tají dieťa. By som ho kopla vieškam. Spamätaj sa, kým je čas.

cocolino234
22. aug 2022

@lubkavargova1 bonus... čakám, že vytiahne bonus v automatoch pred pár rokmi. Ale tipujem, že to robil len kvôli relaxu a bol to pre neho únik od psychického týrania, ktoré dostával od ex. Dávala mu pocit menejcennosti a on dúfal, že keď vyhrá peniaze, tak si ho konečne bude vážiť... Ale teraz, keď sa od nej konečne oslobodil, tak hrá automaty už len 1x do mesiaca a dokonca aj to chce obmedziť.. nejaký podobný bonus čakám. 😆😆😆

katkami123
22. aug 2022

A Nerozmyslala si nad tým, že teba si vybral vtedy preto, aby len zas utiekol pred zodpovednosťou, lebo ona už bola tehotná a ty nie? Tebe nie je na zvracanie z chlapa, ktorý posiela ženu, ktorá čaká jeho dieťa na potrat? Netrápi ťa, že si sa mu musela dostať do mobilu, aby si zistila pravdu? Veď ten chlap nemá gule na nič - na dieťa, to ma ísť žena na potrat, nedokáže sa zodpovedne postaviť ani len k tebe a povedať ti pravdu, aj to si musíš ty zistiť, nemá ani záujem sa starať o vlastné deti, kontakt chce len obmedziť. Ty si asi fakt myslíš o sebe, že si iná ako ostatné 😆, tvoje dieťa s ním bude asi viac jeho ako tie zvyšné 2 alebo co si myslíš? Máš ty nejaké kritické myslenie?

oblecenie99
22. aug 2022

Nie si už aj ty tehotná? Snažím sa pochopiť to zúfalstvo, ako ho obhajuješ..

nelca0510
22. aug 2022

Ja byť tebou,tak sa rozidem. Už len to,že toto dieťa zatajil. Vezmi do úvahy budúce výdavky,povahu deti, aj to,že by si ich mal brať aj k Vám domov. Jednoducho,odíď z kratsej cesty .

viestta
22. aug 2022

@cocolino234 alebo chlasce len zo zúfalstva. Síce sem tam jej aj jednu utne, ale ináč je dobrý a určite bude aj starostlivý, aj okná bude umývať, aj riady.

ls56
22. aug 2022

Buď rada, že sa vyfarbil teraz, kým nie si tehotná a kým nemáš na ruke prsteň a jeho priezvisko. Pre teba je to jasný signál, že máš dať nohy na plecia a bežať.

olusik112
22. aug 2022

Ženo ale ti naložili. Vlastne nemam ani čo dodať všetko už napisali vyšie. Čo si chcela počuť. Chudačik to isto neni. Teraz tak na teba može posobit že je vlastne chudačik. Bež od neho kym neni neskoro. Ak nie je neskoro. Kolko maš rokov? Bolo by ine keby si mala po 40tke a tiež aspom 2deti. No ak si bez zavezkov a mlada určite najdeš normalneho chlapa.