icon

Prečo ma obvinil, že som ho využila?

Dnes o 19:47

Ahojte stala sa taka vec ze par mesiacov som randila s jednym muzom a mne trebalo cca 300eur na nieco nebudem pisat detaily.. nepytala som ho tie peniaze on mi sam nukal a ze nebude zato nic ocakavat. Ja som pomoc priala. Nakoniec nam ten vztah nevysiel ale stretavame sa nadalej ako kamosi. No a dozvedela som sa ze on to povedal jeho mame a sestre ze mi dal tie peniaze a oni mu povedali ze ho len vyuzivam a ze je mi dobry len ked treba peniaze. To mi on sam povedal a potom napisal ze asi maju pravdu a nebude sa somnou uz viac stretavat. On ma 40 rokov. Akoze nechapem on mi vnukoval doslovne tie peniaze a ze zato nic neocakava a teraz im dava za pravdu ze som ho vyuzila ? ..

doriiis
•
Dnes o 19:57

No lebo si ho využila. A tebe nenapadlo mu tie peniaze vrátiť?

hyperpohroma
•
Dnes o 19:58

Určite by som mu tie peniaze vratila. Čo za človeka si ich len tak zoberie, aj keď mu ich niekto núka a nevráti ich? Dobre mu povedali.

minenkaa
•

@anonym_autor vsak vráť € a koniec

domkakvet
•

@anonym_autor rozisli ste sa, teraz ste aj ukoncili stretavanie, tak neries.

anonym_778641
•
Dnes o 20:00

@anonym_autor ty mu ich akoze nemienis vratit? Tak maju pravdu.

anonym_4f1134
•
Dnes o 20:07

Vráť mu peniaze !

anonym_417606
•
Dnes o 20:15

@anonym_autor peniaze sa ťažko vracajú, že?

anonym_ab9edd
•
Dnes o 20:23

@anonym_autor Tak to si aký skrachovanec, keď súrne potrebuješ 300 € si od niekoho požičať? A nevrátiš mu ich!

anonym_dcfa19
•
Dnes o 20:35

@anonym_autor zas dalsia socka ktora si kupila pouzity iphone zo zalozne od romakov.

anonym_0d59f0
•
Dnes o 21:01

@anonym_autor on ma 40 rokov a ty 4.

motylik2559
•
Dnes o 21:04

@anonym_autor A chrbtovu kost vobec mas? To vazne, aj ked ti navrhol,ze nic od teba neocakava tak si vzala prachy a brala to tak,ze mu ich nevratis? No ja ti neviem...ale to sa fakt nehanbis prijat nie zas tak malu ciastku len tak? Tak na dnes som uz citala vsetko🙄 a vrat mu tie peniaze

motylik2559
•
Autor odpoveď zmazal
•
anonym_fbbd48
•
Dnes o 21:30

@anonym_autor Vzhľadom na okolnosti by bolo vhodné,aby si peniaze čo najskôr vratila

anonym_76760f
•
Dnes o 21:34

@anonym_autor namiesto toho,aby si riesila kto komu co povedal,ries,vratenie penazi.Ano,ponukol sa ti,pomohol ti,teraz je rad na tebe,cize vratenie penazi!ak nemas taku sumu,tak po castiach,nejakych splatkach.Ty namiesto toho,aby si riesila ako vyplatit dlh,riesis,kto komu co povedal....Byt jeho mamou,sestrou,kamaratkou,hocikym,tiez by som ta brala,ze si ho zneuzila!si myslis,ze 300 eur ma doma kazdy pod kobercom?alebo to ma ako vreckove?sama si v srajde a pre teba tych 300 eur bola pomoc,nerastu len tak na strome.Ty neries co kto komu povedal,vrat tie peniaze,hoc aj po castiach.

patrike
•
Dnes o 21:51

Skus upresnit, co znamena :
1. Par mesiaov randila ?
2. Na aky ucel boli peniaze pouzite ?