2 deti - každé s inou + klamstvo
Čaute. Fu, ani neviem čo chcem a nechcem počuť. Skratka - mam priateľa cca 10 mesiacov, chceme bábo, svadbu. Pred pár dnami som žila v tom, že má len jedno dieťa s bývalou.... dozvedela som sa že počas nášho vzťahu sa mu narodilo aj iné dieťa s inou ženou.. 8 mesiacov ma zavádzal že žiadne iné dieťa nemá (jeho prvá ex mi to písala, jeho rodina mi to hovorila - on vravel že mu chcú robiť zle..) bla bla bla.. Ja neviem ako sa teraz zachovať... do vzťahu som išla s tým, že má jedno.. v čase kedy spolu plánujeme budúcnosť sa dozviem že mi klamal v tak dôležitej veci ako je to dieťa "navyše".. Neviem si predstaviť život s dalším dieťaťom, ktoré nie je naše.. Neviem si predstaviť ani to, že ho bude stretávať.. že ho niekedy zoznámi s našim dieťaťom... Povedal že ho vidí raz za mesiac, max dva krát a aj to len na hodin a len z princípu.. že si vie predstaviť ten kontakt ešte viac obmedziť.. ale že nevie dokedy.. Ja som z toho naprášky... Nemôžem mu to zakázať, ale rovnako mu to nemôžem tolerovať (hlavne preto že mi to nepovedal hneď) To jedno dieťa zvládam a viem si predstaviť ju lubiť, byť s nou kamoška, žiť s nou, ale dve??
S tou ženou boli dlhé roky kamoši, skúsili vzťah na chvílku, nevyšlo, išli dalej.. jedného dňa (počas nášho vzťahu) mu povedala že to je jeho - posielal ju na potrat avšak neskoro, vybral si v sekunde mňa.. Citím sa že je to nefér voči tomu dieťaťu - nerozišli sa v zlom, proste len im to neklapalo a bola to fakt chvíľka..
Nepovedal mi to sám od seba, musela som sa mu nabúrať do telefónu. Tvrdí že sa bál mi to povedať že ho nechám.. Asi by som aj keby mi to po 2 mesiacoch chodenia povie, lebo 2 deti sú fakt moc a je to nefér voči tomu dieťaťu...
Ani neviem čo očakávam že mi napíšte, len asi potrebujem povzbudiť, načerpať inšpiráciu.. neviem..
Dievča ruky preč od takéhoto muža! Úprimne určite máš na milujúceho, dobrého, láskavého Muža! Muža čo si Ťa bude vážiť! To je celé! Nezahadzuj sa, váž si samú seba a vyber si toho pravého! Ten čo klame myslím aj ženy, vždy, keď im to bude vyhovovať budú klamať...
Pri takýchto príspevkoch ja nechápem kde urobili rodiča chybu, ked sa ten chlap takto správa 🙈
@kukulienka83 možno sa vynoria ešte ďalšie 2 deti o ktorých sa bal povedať 🙈.. Dievča sa asi pomiatlo
@mackamosna pri takýchto príspevkoch ja dúfam, že sú vymyslené, lebo toto človek ťažko uverí 🥺
No, to moze platit teraz, ze neziada. Ale dieta zacne chodit na kruzky, bude chciet drahy mobil atd, na to sa nespoliehaj, ze teraz od neho byvala nic nechce. Moze zaziadat kedykolvek kym nedokonci vysoku skolu a vyzivne sa da ziadat aj spatne! ….
@miriam11 ved toto... že aby tak raz neskoncila aj autorka, lebo on si vyberie v sekunde druhú...
Nohy na plecia a utekaj od neho cim skor. Co je to za dementa, ze sa neprizna ani k vlastnemu dietatu? A to s takym chces mat dieta? 🤦🏻♀️
@autorka mňa by teda zaujímalo odkedy sa robia deti kamarátkam a či je fakt taký ani neviem ako to nazvať - blbý? že nepozná prezervatív? či má pocit že keď bude kade tade strkať v***a bez ochrany tak deti plodiť nebude?
Takže... Trošililinku iné by bolo, keby ti to jednoducho nebol povedal. Ale keď ti vyslovene klamal, keď si sa ho na to pýtala... Ju posielal na potrat, lebo im to nevyšlo - s takým človekom by si chcela dieťa? Čo ak pošle aj teba? Mať dieťa s človekom, ktorý by nemal problém dať to svoje zabiť... A ešte k tomu je ochotný sa s ním nestretávať .. Chcela by si takého otca pre svoje dieťa? Veľmi ti odporúčam podcast Ako si nezobrať teľa zvlášť prvá časť 10 spôsobov ako vstúpiť do zlého vzťahu. https://podcasts.apple.com/sk/podcast/10-spôsob...
A teda "tá žena mu robila peklo - dodnes mu ostala psychická choroba z toho " - tá žena, ktorá sa ťa snažila varovať, hoci riskovala, že jej neuveríš a pošleš ju dokelu? Asi by som sa zamyslela, prečo mu dcéru nechce dávať na víkendy. Možno tá psychická choroba nemá pôvod v nej, len iná ju odhalila. A jeho rodina ťa tiež pred ním varovala, že ti klame... A ty aj tak zastavaná jeho...
Čo si šiši 😂😂😂 takýto trtko neschopný by nemal mať šancu od žiadnej ďalšej ženy ani na to, aby mu ruku podala, nie že sa s ním zosobášila a mala deti. Prosím ťa, utekaj, čo ti sily stačia, určite máš na viac, ako takéhoto chudáka.
Evidentne naozaj rodinne založený človek 😀 si si istá že s takýmto mužom chceš rodinu?? Už to vidím ako za rok píšeš že si na všetko sama 😀 veď sa skús vcítiť do kože tej ženy, ktorej spravil dieťa, vidí ho ledva raz za mesiac a aj to je ochotný obmedziť.... Keď ho omrzíš, skončíš rovnako
@animus Ja by som sa nečudovala, keby mal už rozrobené ďalšie adeptky na mamičky jeho detí. Veď len v tejto diskusii niekoľko žien písalo, že malo s takýmto exotom dočinenia 😅 Očividne to nemá mladý pán v hlave v poriadku, a bohužiaľ ani autorka na tom minimálne so sebaúctou či kritickým myslením nebude práve famózne.
A aký má plat, lebo ak bude platiť na dve deti a ešte nejakú pôžičku, tak z menšieho platu napr. 800€ mu veľa nezostane, len tak asi pre neho.
Ked uz nema chlap charakter, podľa toho ze on je najlepší, tak asi musí mat zlate tehly v trezore alebo daco ine zlate, čím ti rozum z hlavy vypratal. Posledný chlap na zemi to tiez nie je, ja uz neviem čím ta tak ohúril.
Mňa by asi len zaujímalo prečo sa o prvé dieťa s tou zlou ex ktorá ho ťahá po súdoch chce tak veľmi starať? A s tou super kamoškou s ktorou má dobrý vzťah a druhé dieťa tak o to záujem nemá 🤔🤔 what?
@simik411 vsak klasika, chce dokazat aktualnej frajerke ako je zodpovedny a on bol ten dobry a ta ex bola zla (klasika). A on proste chce byt otec roka, ale ona hnusoba roka mu nedovoli nic..fnuuuk
Inymi slovami, ked vtacka lapaju, pekne mu spievaju...tejto tu nahucal do hlavy aka bude uzasna matka, aku budu mat krasnu rodinku.
Pokial je to mlada baba, tak da sa to este ospravedlnit..mladost=hlupost...ale pokial je to zena co 40 na krku, tak to je ciste zufalstvo, aby neostala sama ako prst. Lebo ked jej nedopaluje ked toto vsetko vravi jeho rodina, jeho ex a este aj telefon je usvecujuci material...tak naozaj je to zufalka ktoru nikto nechce a tu sa objavil princ na bielom koni, no dobre, na koni co trosku je aj osol..no dobre, je to princ s holou ritou tahajuci za sebou serbel (viete s cim)
Jednoznačne - sobáš aj dieťa presunúť na neurčito. Časom sa to vykryštalizuje celé. Buď to dáte, alebo to nedáte. Hlavne sa teraz nenaháňáj (a nedaj nahnať) ani do sobáša, ani do dieťaťa. Mne by silno blikali kontrolky pri takomto chlapovi, z tvojich slov mi príde, že ho obhajuješ a to nie je dobré... Netvrdím, že je dobrý či zlý, môže byť aj tak aj tak, len si prosím nechaj čas... Kľudne buďte spolu, skúste sa evtl zžiť s jeho deťmi, ale teda svadbu, dieťa s ním by som hooooodne posunula, kľudne aj o dva tri roky.
@lubkavargova1 mne to je jasné to bola skôr rečnícka otázka pre autorku na zamyslenie 😅😅🤷 ale sú to všetko len pohľady nás cudzích ľudí kedy sa nám dobre radi a ľahko radi. Realita môže byť ozaj úplne inde a on môže mať smolu na prvu ex a druhá môže byť hlboko za vodou s novým BMW kde nepotrebuje od neho ani cent a neriesi aký má vzťah s jej dieťaťom 🤷ktoho vie o kom je tu vlastne reč a ako to celé je 😅
@simik411 to síce je možné, ale pre mňa by bolo alfou a omegou to, že mi klamal. Klamal v tak závažnej veci, že zatajil svoje dieťa a ani sa oň nezaujíma, tým by u mňa skončil. je úplne jedno, o koho ide, u mňa to je muž nezrelý a pre vzťah a založenie rodiny absolútne nevhodný
Podla mna sa uz odpovede nedockame ziadnej...dalsi smutny pribeh toho, ako si niekto dokaze pokazit zivot. No...keby len svoj, ale su tam aj deti a oni akoze chcu dalsie deti spolu...ja fakt neviem...
Inak vyssie je fakt dobre spomenuta poznamka, ze v pripade umrtia, hoci o 20-30-40 rokov, zo vsetkych spolocnych peniazkov, zo spolocneho bytu/domu budu dedit vsetky deti. Aj ked on uz nebude nikdy viac v zivote kontaktovat to druhe dieta...nechcela by som toto riesit potom na jej mieste.
A ty si nejaka zufalka ktora s nim musi byt lebo uz ju nikto nikdy nebude milovat a chciet? Ved o takeho ani bicykel opriet, nieto rozmyslat nad svadbou a tehotnenim.
Bozinku žena 🤦 začni si seba samú vážiť 🙏
Debila kopnúť do gulí aby sa viac nemnožil a rázny koniec by bol... žiadna budúcnosť s takýmto keketom!!!!
Tak tvoj frajer ma 2 deti s dvoma rôznymi ženami? A ty ešte uvazuješ? Určite utekaj z toho vzťahu. A klamal ti v takej vážnej veci?! V takom človeku by som nemala dôveru.Čím skôr ukonči.

Daj jeho fotku. lebo to musi byt ako Brad Pitt ked este stale s nim si.