icon

2 roky mám priateľa a spoznala som iného chlapa

malamirca
1. dec 2015

Ahojte. Stala sa mi dost neprijemna situacia a som z toho dost na prasky :(

Mam chlapca, alebo priatela s ktorym sme asi dva roky, vsetko je dobre, zamerne pisem ze dobre, lebo nie vynikajuce. Nechodi domov opity, nepozera po inych, len mi po tej dobe akosi vychladlo srdiecko, ten vztah je dost monotonny. A v tejto dobe som spoznala noveho chlapca no skor chlapa, muža, o pat rokov viac ako ja, stretavame sa potajmne, piseme si. Neviem ci to napisat, ale je skoro z rozpravky, pripraveny na zivot, dobre zaraba (i ked toto nema byt dovod), vyzera, sportuje, ma rad deti a nema "že vraj" dievca. Pravda je, ze som u neho doma nebola, co ma dost odradza.

Ako vzdy nastava rozhodnutie, ktora z vas uz urcite riesila.
Ci skoncovat s byvalim pre daky ošial aky mi davam on. :(

spravili ste nieco uz take? ako ste dopadli?
bojim sa, ze ho prestanem bavit po roku :(

timea7
2. dec 2015

@alaguema myslela som teba, že ty si spomenula niečo iné, ako rieši zakladateľka témy.

emilia25
3. dec 2015

Inac este má napadlo co ak ten druhy zije este s rodičmi preto ju nechce pozvať domov a svoju výplatu takto míňa a rodičom nic nedáva len si užíva svoje.aj takéto typy mužov su.

lanugo
3. dec 2015

mna napriklad uz na skole nikdy nepritahovali chlapci povalaci, hlupi, nedisciplinovani, ktori sa nesnazili,....vzdy som obdivovovala ked vedeli o nieco viac ako ja, mali vseobecny rozhlad,dobrosrdecni...a to, ci boli fesaci mi akosi vzdy unikalo☹ Vacsinou som bola zamilovana do toho, koho vlastne nikto nechcel🙂 Pre mna bolo a je pritazlive to, co je v hlave. Chodila som aj s takym, kt. mi baby zavideli, bo cvicil, bol krasny , feromony z neho prchali na dialku.Jooj, ale nerad pracoval, nenavidel skolu.Dnes zije na podpore v Canade a vzal si romku a jeho mama sa z toho celeho zrutila.Nie koly narodnosti manzelky, ale koly ich zivotnemu stylu.Zoznamila som sa so studentom mediciny. Moc ma nepritahoval, zacali sme si pisat.Kazdy list bola dlha basen.Ci odomna, ci od neho.Vsetko vedel, dlhe rozhovory sme viedli,.....nadhera.Dnes je z neho uspesny lekar, spolocnost si ho vazi.Dobrym clovekom nadajej zostal. Toto su dve strany mince. Keby som vratila cas, NIKDY sa nezapletiem s takym debilom egocentrickym.A to neznamena, ze som zlatokopka.Znamena to, ze ja aj moje deti mame vdaka Bohu krasny zivot.

inuska16
3. dec 2015

Mozno ju nechce pozvat domou lebo nie je chrapun,ale byva s rodicmi a domov si privedie len vaznu znamost,mozno nie je povrchny,lebo uz napriek tomu malo co vieme ho tu mnohe zaskatulkovali...ale caka ako sa ona rozhodne...snad ju nedotiahne domov a povie:mama,oco toto je aj moja priatelka,ale nie len moja😀zatial zije s byvalym...😆😯

lanugo
3. dec 2015

@inuska16 to si dobre napisala🙂

mawka
3. dec 2015

@inuska16 ano, len keby nebol chrapun a bol slusny, normalny, tak mu asi bude vadit, ze ona je zadana, nie? ja neviem, osobne by som nemohla byt s chlapom, ktory tvrdi, ze ved u nas to uz nefunguje a bla bla bla a pritom tam spava v posteli s partnerkou, zije s nou. neviem, ci je niekto, komu toto nevadi. pride mi nanajvys divne toto vsetko.

inuska16
3. dec 2015

@mawka mne to až tak divné nie je,poznám pár normálnych báb čo sa nevedelo rozhodnut,niečo podobne,ale je mi čudne,že jej partner u nej nevidí zmenu v správaní,že neciti,že ona je iná,ak je teda zalubená do niekoho ineho,myslím,že sa to nedá dobre uhrať,...ja neviem ako spolu funguju...ale dnes je čudná doba,ludia žiju spolu v jednom dome a popri tom maju každý ešte iný vztah a nejdu od seba,ja to nechápem a často o tom počujem,ako sa to dá? to nie je zátasž na psychyku?Ved ak sa niečo skončilo medzi dvoma ludmi treba ist od seba,či nie?

mawka
3. dec 2015

@inuska16 noo, tiez mam v okoli zaujimavosti a tiez to nechapem.

gagik
3. dec 2015

@malamirca ved nie ste manzelia a chodenie s niekym je na to aby si clovek mohol vybrat toho spravneho partnera, takze kludne ak nie si presvedcena ze ten prvy je pravy pre teba to skus s tym druhym a mozno skoncis s niekym tretim, ved neznamena ze ked s niekym chodim, musim si ho aj vziat . Teraz je sice divna moda ze ludia sa ani nepoznaju, ihned sa k sebe nastahuju a tvaria sa ze ich zvazok je rovnaky ako keby boli manzelia. Proste pokial nie si vydata a nemas deti tak kludne vyberaj a zda sa mi logicke ze radsej chces niekoho zabezpeceneho, schopneho, sak to je normalne ze zena chce radsej partnera, ktory ju a ich pripadne deti bude vediet zabezpecit. Kludne toho partnera zmen, aspon si v buducnosti nebudes mat co vycitat.

maminuska
3. dec 2015

ja osobne nevidím nič na tom zlé keď žena pri výbere partnera uprednostní toho lepšie ekonomicky postaveného . Samozrejme aj po zvážení iných vecí .
Ja keď som sa rozviedla tak som si povedala že ak sa mám ešte niekedy vôbec vydať tak to už nebude žiadny chumaj s holým zadkom , takého som už mala m neskutočne ma "obahatil" , tak treba vyskúšať aj niečo iné . A to som aj dodržala.

alaguema
3. dec 2015

@mawka ja by som to hneď tak prísne nesúdila...To sa proste stáva, že človek potrebuje chvíľu, aby sa rozhodol. Veď spolu nespávajú, pochopila som to tak, že sa spoznávajú, on jej dvorí, ona sa zaľúbila a nevie čo ďalej. Nie je vydatá, nemá záväzky, prečo by o ňu nemohol iný muž zabojovať? Nemusí to byť hneď bezcharakterný chrapúň.

mawka
3. dec 2015

@alaguema jasne, preto som tam dala slovko "asi" 🙂 neviem. my vlastne nevieme asi uplne vsetko, co sa tohto trojuholniku tyka 😅

lanugo
3. dec 2015

@maminuska a tu je to, ze clovej sa najlepsie uci na vlastnych chybach!🙂 Mas pravdu, od chumajov s holym zadkom ruky prec.Nech ich obskakuju tie, ktorym taky zivot vyhovuje, alebo sa aspon snazia svoje okolie presvedcit, ze prave s takym chlapom su statne. Ono aj oni potrebuju rozosievat semeno po svete

maria1989
3. dec 2015

@natalym podľa mňa práve preto ju nezobral domov, lebo sa obáva, že by z nej zorval vrchné aj spodné šatstvo 😀 😀 😀

worker_falcon
3. dec 2015

@maria1989 ... a manželka by sa prizerala 😀

natalym
3. dec 2015

@maria1989
@worker_falcon
nie, ešte jej trochu poukazuje na čo má, nech dievka otvára ústa a potom mu dá aj sama a nemusia ísť ani domov.

maria1989
3. dec 2015

@worker_falcon prečo by mala zostať pri prizeraní 😀

simca06022011
3. dec 2015

Smutne ze niekto potrebuje radit aj v takychto veciach.. myslim ze to urcite riesila kazda... a vsetci si to musia vyriesit naskor vo svojej hlave/svojom srdci.. uz fakt sa nic neda vyriesit bez internetoveho fora? 🙂

Vsak hadam som dospela, viem co chcem a co mozem cakat.. nemam zavazky, crta sa mi novy vztah v terajsom nie som spokojna (ZAMERNE pisem ze nie, aj ked zakladatelka pise, "ze je to dobre"... keby to bolo dobre nestretavala by sa tajne s inym), takze balim kufre a idem dalej... to ci je novy vztah perspektivny si musi zistit sama... ale pravdupovediac je to jedno, kedze aj tak terajsi vztah uz nie je v poriadku. Ved sa noveho rovno spytaj preco ta nevezme domov...

natalym
3. dec 2015

Inak ja som vydatá a nemala by som problém ísť s nejakým sympatickým napr. na večeru. Som vadná?

maria1989
3. dec 2015

@natalym fuj, aké sme realistické mrchy 😀

natalym
3. dec 2015

@maria1989 To sú životné skúsenosti. 😀

alaguema
3. dec 2015

@natalym nie si. Je to úplne normálna vec, večera, káva a hajde domov, mám takých kamarátov, poznáme sa roky..to len MK sa tvári tak...konzervatívne 😀

natalym
3. dec 2015

@alaguema No však. 😉

worker_falcon
3. dec 2015

@alaguema
@natalym tak ale zas pozor, je rozdiel ísť na večeru raz, a je rozdiel randiť s ním 4 mesiace. A čo je najhoršie - zaľúbiť sa, plánovať budúcnosť (resp. snívať o budúcnosti). Nebolo by na tom nič zlé, keby sa s tým svojím rozišla pred minimálne 4 mesiacmi. Najhoršie sa mi na tom zdá to, že toho svojho vodí za nos, klame mu, podvádza ho. Dlhodobo. Som konzervatívny?

mawka
3. dec 2015

@natalym co by si bola vadna. potom som vadna aj ja. ale sak rozdiel, ci ti z dotycneho na veceri vlhnu gatky a randite a rozdiel, ci ides s nimi na veceru len tak, posediet ako s priatelmi. cely zivot mam s tymto problem. lebo mam chlapov kamosov. lebo s nimi idem von. lebo si dame obed, veceru. lebo dobehnu na kavu. no neslychane 😅 minule ma snicla objal, boli sme ako partia vonku a moj posledny byvaly potom pisal do sprav traktaty o tom ako on toto vedeeeeeel 😀 😀
@alaguema to neni len na koniku, ehm. to aj v reale ludia riesia ako si si mohla dovolit ist s inym chlapom sadnut von.

natalym
3. dec 2015

@worker_falcon Ále nie si..........

mawka
3. dec 2015

@worker_falcon no proste ked to zhrnieme:
- nie, nie je zle chciet nieco lepsie
- blbe je, ze si nechava zadne vratka v podobe terajsieho
- sedi na dvoch stolickach
- taha za nos de facto oboch
- proste cele zle

natalym
3. dec 2015

@mawka No budem sprostá, ale mne by nevadilo ani keby mi z dotyčného vlhli gaťky, aj tak by mal z toho úžitok len môj muž.
Mám tiež kamošov, obchodných partnerov, čo sú ako kamoši, známych a pod. Môj muž ich pozná, vie čo a ako, no keby som chodila každý deň tak asi by mu to vadilo, ale semotamo.........Ale no ok.

alaguema
3. dec 2015

@worker_falcon no pozri..úplne kosher to nie je, ale sú mladí, iba spolu chodia, nemajú záväzky, nič si nesľúbili, s týmto druhým mužom je to zatiaľ platonické...Proste je zmätená, aj mne sa to stalo, chápem to. A 4 mesiace zas nie je "dlhodobo"...samozrejme, bolo by fajn, keby sa už rozhodla.

natalym
3. dec 2015

@mawka Si to zhrnula.