2 roky mám priateľa a spoznala som iného chlapa
Ahojte. Stala sa mi dost neprijemna situacia a som z toho dost na prasky :(
Mam chlapca, alebo priatela s ktorym sme asi dva roky, vsetko je dobre, zamerne pisem ze dobre, lebo nie vynikajuce. Nechodi domov opity, nepozera po inych, len mi po tej dobe akosi vychladlo srdiecko, ten vztah je dost monotonny. A v tejto dobe som spoznala noveho chlapca no skor chlapa, muža, o pat rokov viac ako ja, stretavame sa potajmne, piseme si. Neviem ci to napisat, ale je skoro z rozpravky, pripraveny na zivot, dobre zaraba (i ked toto nema byt dovod), vyzera, sportuje, ma rad deti a nema "že vraj" dievca. Pravda je, ze som u neho doma nebola, co ma dost odradza.
Ako vzdy nastava rozhodnutie, ktora z vas uz urcite riesila.
Ci skoncovat s byvalim pre daky ošial aky mi davam on. :(
spravili ste nieco uz take? ako ste dopadli?
bojim sa, ze ho prestanem bavit po roku :(
no a mozno aj ten aktualny, s ktorym randi byva u rodicov. nemusi mat zenu, deti, ale mozno vyuziva full servis a nechce s tym vyjst von. no bohvie co v tom je. a mozno je fajn, len je opatrny a mozno on citi to ALE co sa jej tyka, tak este vyckava. bohvie...
@deltaa tak ako nič v zlom, ale iste je to minimálne nepraktické. CHlap bez vodičaka??? Poznám len jedneho aj to je epileptik 😖
Ale zase mam kamošku ktora je ,,autoantitalent,, ked mi rozpravala ako ,,naburala,, na prazdnom parkovisku a ako jazdi ,,na jednotke,, ze ved len 2 ulice 🙄 🙄 tak ako taka nech za volant ,,ani neleze,,.
Nehovorím ze je to vas pripad. Zamestanť sa bez vodičaka nie je problém - ziť bez auta je komplikácia nie problém.
@mawka ze mixer a veci...vieš mi sme tak zili ako deti mama nič nemala - aj sneh z bielkov šlahala tou metlou lebo mixer nebol, dlho predlho sme mali pračku ROMO starše generacie iste poznaju a ja ako decko som an tom prala, rukami zastavovala tu žmykačku - ze som si ruky nedolamala je asi zazrak....automaticku pračku sme mali az ked som mala pomaly 13 rokov!!!! Ako ja som uz takto nechcela ziť...nič nemať, mojmu otcovi to nevadilo, proste on je ten typ ..nič odo mna nechcite,, a mama si musela všetko ,,vyhadať,, takto som ja nechela ziť. S ostatným suhlasím - ani ja neznašam kopy nabytku. 😀
@sardinka335 tak iste, presli sme si obdobim, ze sme nemali lebo sme nemali eura. teraz eura su, ale mne vazne ten mixer nechyba lebo peciem malokedy. rucne si slaham radsej. mikrovlnku nam nejako netreba, nechyba, kedze deti maju stravu v skole a vikendy sa vari cerstve. ale pracku mam zase lepsiu, lebo to proste musi byt. aj zehlicku mam fajnovu. decka maju vsetko, myslim si, ze az prilis. ja vlastne najviac vrazam do deti, ktorym je mixer este zatial ukradnuty. sak ako som pisala, moja obyvacka a spalna uplne minimalisticky styl, ale vojdes do izby k detom a dovidenia. tam je vsetko. oni este maju potrebu, ja uz nemam potrebu mat vsetko a hned. len som tym vsetkym chcela proste povedat to, ze nemusim mat vsetko a hned lebo sused ma, ja musim mat lepsie, vies ako. tym som si uz presla a dopadlo to katastrofalne 😅 a hlavne neznasam zaharaburdovany byt. boze ja ked u nasich pozrem len kuchynu, kolko spotrebicov maju, teda mamka taky mixer, hentaky, take zariadenie, hentake a pouziva z toho akurat dve veci, no tak naco..
@sardinka335 tak mozno ked niekto byva mimo mesta na dedine tak hej, ale my ak by sme to auto mali tak i tak by sme ho vyuzili iba na nejaky nakup (tesco mam 5 metrov od domu) a na vylety . Takze pre nas by to bol iba luxus.
@deltaa ale ved jasne ako komu vyhovuje, myslím to v dobrom - ja som lenivá ako voš!!! a moje nakupy su napchata ikea taška...ktoru mam problém vyniesť z auta do bytu nieto to vliect od hypáča. 🙂 🙂
@sardinka335 mi vzali po buracke vodicak na rok, tak som nemala inu moznost, nez sa po rokoch naucit chodit peso, busom, vlakom, hocijako 😀 a tak ma to zacalo bavit, ze v tom pokracujem. aj ked vodicak mam davno nazad, preskusana, vsetko, ale ja chodim peso, vlakom, busom. zo zaciatku som si tazko zvykala, lebo auto bolo moje siamske dvojca.. 😀
pro precitani vsetkych aj pozitívnych aj negatívnych prispevkom mam sto chuti s nim dnes dat rec, ma to prestava bavit, kebyze mam 60 uz mi je to jedno, ale takto za mlada 😔
@malamirca mala by si si najskôr overiť stav toho druhého - či nemá ženu, deti a pod. Za tým, že ťa nechce pozvať domov, myslím že niečo bude.
@malamirca no a na starobu budeš lutovať ze si najkrajšie roky zivota premrhala s niekým s kým si (možno) nechcela byť...čo ťa k nemu viaze? Deti nemate tak nič... 🙂 zvyk je zelezna košela ze?
@sandey clovek sa tu uci kazdym dnom. Ze existuju mnohe stupne nevery:
1, malo podviedli - pohladom
2, mierne podviedli - bozkom
3, viac podviedli - dotykom v hornej casti
4, poriadne podviedli - dotykom v dolnej casti
5, super podviedli - videli sme sa nahi
6, mega super podviedli - sli sme na to s ochranou
7, mega super uplne podviedli - sli sme na to bez ochrany.
Prosim o doplnenie tejto stupnice, ak poznate aj ine medzistupne.
@malamirca tazko sa radi sprav tak alebo tak ..
ale zatial nie si vydata...len s niekym chodis. Cas chodenia je predsa o tom, ze sa clovek spoznava a ked casom zisti, ze si s niekym nesedi, tak sa s nim rozide ... a hlada dalej. Ste spolu dva roky , dva a vela veci co pises ti nevyhovuje. City vychladli uz teraz .. laska uz vyprchala?? lebo city a laska su dve rozdielne veci..laska k tomu pravemu rastie, laska je stala a trvacna aj ked kazdy den ina, ale nevyprcha a neochladne zo dna na den..to je to, co nas drzi tolko rokov pri jednom cloveku, to je ked si povies, ze ta neviem ako nastve, ze ho milujes aj keby bol holy, bosy, s alzhaimerom a plesaty, nezamestnany a chory ...ze ved v dobrom aj zlom , v zdravy aj v chorobe, stasti aj v nestasti...
ten tvoj 2 rocny vztah to asi nie je .. vyratavanie ekonomickej nespokojnosti u zeny, casto suvisi s citovou nespokojnostou..s nicim co tam chyba... prava laska urobi aj obycajnu izbu celym svetom..cize nie si vydata, nemas s nim zavazok, treba hladat dalej, verim, ze je to tazke, ale nie je to ten pravy.. mozno, asi?
v dnesnom svete je ten problem, ze ludia hned spolu ziju, pred svadbou, manzelstvom a potom sa z takych vztahov horsie odchadza..clovek ma pocit, ze nieco niekomu dlhuje...je to smutne, tazke, ale mozno sa o 10 rokov s byvalym stretnete a podakujete si , ze ste si neznicili zivot...
mysli na seba, mozno ti to nevyjde ani s tymto panom tajomnym ... kto vie? a mozno ano..ale nemala by si ostavat vo vztahu, kde si uz teraz po 2 rokoch nespokojna... dolezitej je si spravne vybrat! pre svoje stastie a stastie svojich deti..preco si v buducnosti komplikovat zivot rozvodom, nestastim a nespokojnostou... a hlavne bola by som ferova k sebe, aj k tomu s ktorym zijem ...ved stavat svoje stastie na klamstve, nema zmysel 🙂 drzim palce
Podľa mňa by si mu mala prejaviť záujem o sex a možno by Ťa domov zobral. 😉
@malamirca je úplne normálne, že ťa priťahuje úspešný, starostlivý muž. Máme to v génoch, máme to v základnej výbave. Ide nám o to, aby sme si našli partnera schopného postarať sa o rodinu čo najlepšie. Ženy tu budú moralizovať, ale každá by si takého priala, nie každá však má to šťastie, lebo títo muži si obvykle hľadajú atraktívne ženy a tých je tiež len určité percento. Ostatné sa musia uspokojiť s menej úspešnými mužmi. Tak to proste je. Každopádne by si ale mala najprv urovnať ten predchádzajúci vzťah, ktorý podľa všetkého asi nebude to pravé, ak už po dvoch rokoch nemá žiadnu iskru. Dva roky je málinko...čo by bolo po desiatich? No a tento nový? Nedozvieš sa, aj neskúsiš. Určite sa ale neuspokoj s tým, že aktuálny je ok, lebo nepije, nebije ťa a denne sa sprchuje 😀 To je na celý život hrozne, hrozne málo.
@adri266 ja píšem o tom, čo je prirodzené. Nie o tom, čo všetko sa môže stať. Vy tu reagujete, akoby žena nemohla milovať úspešného chlapa rovnako, ako priemerného. Ak sa niečo také stane, tak človek asi reaguje podľa charakteru a podľa toho, či chlapa miluje naozaj, alebo nie. Kde je napísané, že priemerný chlapík nemôže prísť o prácu, mať nehodu, nemôže mať úraz, nezačnú mu padať vlasy, alebo rásť brucho? Čo urobí žena? Vieme? Vieš ty? Ja nie. Buď je charakter, miluje ho a bude stáť pri ňom, alebo zdúchne. Či myslíš, že s úspešným mužom môže byť žena len z vypočítavosti? To je ale veľký omyl.
@alaguema vela veci je prirodzenych, napr niekedy jaskynni muzi tahali zeny za vlasy a uz to nerobia 😀
Mne sa vsak bridi, ze miesto toho, aby popracovala na vztahu, ktory ma si hlada lahsiu cestu - teda ist za mozno chvilkovych pobluznenim.
Ale mozno nie, mozno ona bude ta jedna z miliardy, ktora bude zit stastne az do smrti. Ale pravdupovediac, taky vztah nepoznam. Myslim taky, v ktorom by neboli nejake problemy. Kazdy ich mame. Len sa lisime v tom, ako ich riesime.
@malamirca No, tvoj aktualny "vztah" mi pride pomerne vyrieseny - nie si v nom vobec spokojna (a objektivnost dovodov netreba pitvat, lebo kazdy to ma vo svojom zivote nastavene inak), a doslo to az tak daleko, ze ho klames a podvadzas. Takze toto povazujem za vybavene. Pekne sa s nim rozluc, povedz mu dovody, aby si z toho vedel do buducna nieco zobrat a najdi si vlastne byvanie. Co sa tyka "noveho objavu", nemas pri nom dobru vychodiskovu poziciu. Narovinu - ziadny poriadny chlap, ktory to so zenou mysli vazne a hlada nejaku na vazny vztah, si nebude vazit babu, ktora otvorene a bez skrupul podvadza s nim svojho sucasneho priatela. Skor mi to z popisu pride, ze si jedna z foriem jeho volnocasovych aktivit. Samozrejme, vzdy je sanca, ze to mysli uprimne a dokaze si nejako sam pre seba tvoje konanie "vysvetlit", ale medzi nami, bola by som prekvapena. Kazdopadne, teraz to budes moct zistit. Vo vlastnom byte.
@adri266 len dodám...ten môj už nemá ani spolovice vlasov ako kedysi a aj bruško sa tak málinko črtá a milujem ho stále, priťahuje ma stále, lebo v ňom je sila a mužnosť a to nemá ani s vlasmi, ani s bruchom nič spoločné. A myslím, že by za každých okolností urobil maximum pre to, aby jeho rodina fungovala, aj keby nemal lukratívny job, aj v extrémnych podmienkach. Ono totiž nejde o samotný sociálny status, ako o tú schopnosť zariadiť potrebné, o tú silu a priebojnosť, nie o pozície, alebo peniaze. Keby sme hneď zajtra ako spoločnosti klesli niekam na úroveň prvotnopospolnej spoločnosti, tak viem, že urobí maximum, aby sme sa mali dobre.
@adri266 som daleko od pravdy ak poviem ze tvoj muz nie je tak uplne skalopevne rukudoohnazanhodas proti paktom so zenskymi? Mne sa zda ze ty sa tak strasne bijes za neopustanie partnerov akoby si sa toho bala u seba. Nikto nie je nicim viazany opustit partnera ktory mu nevyhovuje. Ja sa riadim tym ze do hovna mozem stupit, stane sa, ale len blbec v nom zostane stat. Tvoja logika mi pripada ako jednej co pisala ze udriet partnera nie je na rozchod a preco by hned mal udrety odchadzat atd ze problemy sa neriesia rozchodom, treba chapat druhu stranu, nie opustit agresora...a vyplynulo ze sama muza tlce. Ty stale vehementne obhajujes teoriu ze partner sa neopusta za ziadnych okolnosti. Mne sa zda akoby si niekomu kricala neopusti ma.
@adri266 umréééém, stupne nevery !!!! 😀 😀 😀 😀 😀 Trošku podviesť, to je ako byť trošku tehotná, alebo trošku ženatý 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@malamirca no ja som nikdy žiadneho partnera ani trošku nepodviedla. Nerobím inému to, čo by sa nepáčilo, keby niekto robil mne. Ak som vo vzťahu nebola šťastná, tak som ho ukončila a nevletela hneď do iného vzťahu, ale nechala som ten predošlý vo mne doznieť. A nenechávala som si otvorené zadné vrátka, ako to robíš ty, keby ťa ten tvoj nový objav, na ktorom ťa priťahuje najmä dobrý zárobok, poslal kade ľahšie. Možno len preto, lebo by aj on tebe raz bol trošičku neverný, lebo by si našiel mladšiu, krajšiu, štíhlejšiu. Sorry, ale je od teba nefér, vodiť svojho partnera za nos, ale nerozísť sa s ním, by som sa cítila blbo sama pred sebou. 😝 😝 😝 😝 A ešte detail, ten super zárobok sa môže v sekunde zmeniť, to, že je krásavec, tiež. Ja som si na mužoch cenila a cením si iné hodnoty.
@timea7 trošičku neverný môže byť aj úplný lúzer...snáď ešte väčšia pravdepodobnosť, lebo takí si obzvlášť potrebujú dokazovať svoju mužnosť, ktorá sa inak ako tým, neprejavuje. Veď stačí čítať MK....nemáme bývanie, nemáme peniaze, nemáme nič a on si ešte vypisuje na fb so ženami. Rozvádzame sa a neplatí mi výživné, alebo platí mi 30EUR na jedno dieťa mesačne. Och...tí chudobní charakterní chlapi...kam sa podeli 😉
@malamirca, aj ten najromantickejsi , najdokonalejsi, vysnivany, intenzivny a najidylicky vztah, ked niekoho neksutocne milujes, chces s nim travit kazdu sekundu a ked odchadza niekam hoc len na hodinu, ty sa s nim lucis akoby siel na mesiac a nevies sa ho dockat, aj tento vztah sa casom stane monotonny, stereotypny, ked pridu deti moze byt aj nudny, fadny, nervny, o nicom....... nic nie je vzrusujuce tak ako na zaciatku.

@katarinapekna to bolo uz asi davnejsie v temach. trapit ma to prestalo v tom momente, ked som si uvedomila, ze mam de facto vsetko. mam zdrave deti, mam kde byvat, robim. mam super rodicov, v podstate nam nic nechyba a preco by som sa mala trapit nad niekym, kto este ani nezacal a toto vsetko ma pred sebou a este nie je ani rozhodnuty, ci to vobec chce. resp. by to chcel, ale keby mu to padlo do lona. povahovo je ten clovek fajn, na kavu, na debaty ok. do zivota nie. v tomto mas pravdu.
ten prispevok som pisala o exmanzelovi. tiez som v nom videla boha lebo vsetko zahral. bola som mlada, blba, naivna, plna ocakavani, okolie videlo to, co ja som vidiet nechcela. kombo pijavica obecna x notoricky kurevnik. preto by som si dobre rozmyslela a otukla toho fesiho, s ktorym aktualne randi autorka. mne tam visi nejake ALE. alebo to je uz moja deformacia 😀 a co sa tyka toho, s ktorym je dva roky, no ten aspon ma dom, zije sam. lebo mamickari, hotove nestastie 😕