22 ročná sestra sa nesprchuje
Je mi velmi trapne to tu pisat, kedze ide o moju sestru. Ma 22 rokov, este studujeme takze byvame u rodicov, ja sa o chvilku stahujem. No vsimla som si uz dlhsiu dobu, ze ona sa nesprchuje. Ona sa ale ani neciti. Sprchuje sa max 2x do tyzdna, ja to nechapem. Preco som si to nevsimla skor? No preto, lebo som dlhodobo studovala v zahranici a teraz som sa vratila, dokoncujem si na SK Ing. Ja neviem, ale nepride mi to OK a pride mi to zvlastne a divne ze sa vobec neumyva. Mate niekto taky problem v rodine, ci sa to da riesit, lebo niekedy je to neunosne uz.
No teda ja si neviem predstaviť zalahnúť upotená a smradlavá aj ked fyzicky nepracujem.Do postele má človek zalahnúť čistý
tak podla dermatologov to ani nie je dobre, sprchovat sa kazdy den, staci sa umyt lokalne v oblastiach, kde sa trie koza o kozu a podobne. ine je to v lete, ked je clovek nielen spoteny ale aj zapraseny, kedze mu telo nechrania vsade saty.

Sprchuje sa 2x za týždeň a podľa teba sa vôbec neumýva? Keď jej to tak vyhovuje, prečo nie? A určite človek nesmrdi, keď sa osprchuje zas za 3 dni...pokiaľ nie je prepotený