icon

23-ročná minulosť

5. jan 2023

Ahojte začali vy ste si z niekým kto mal toľkú minulosť v manželstve aj keď vy ste takú nemali ešte z nikým 🙂..Rysuje sa mi vzťah len neviem či ísť do toho naplno keďže priateľ je aj starší on 48 a ja 34 🙂 Čo myslíte bude to fungovať?po rozvode je ževraj 2 roky a už mal predomnou aj vzťah ktorý trval 8 mes.. Mám také divné myšlienkové pochody že budem len náplasť za jeho dlhý vzťah keďže som taktiež mala starších priateľov s ktorými to boli tiež len krátkodobé vzťahy kde spomínali stále natoľko na svoje ex manželky že mi potom už aj mne chýbali 😅

Strana
z2
hadecka39
5. jan 2023

Nedá sa povedať, či budeš len náplasť alebo nie, to sa uvidí až časom. No ak ti je s ním dobre, tak by som to asi len tak nezahadzovala a skúsila by som to. Možno to všetko vypáli úplne inak, ako si teraz myslíš

mimka2019
5. jan 2023

@zmrzlinka2021 aaale nemyslela som to tak, ako si si to ty vzala, ja mám tiež starších rodičov. Len ak už má muž v 50tke odchované dospelé detí...neverím, že si na krk zavesí malé dieťa...to nie je med lízať...detí sa chcú hrať...behať...vystrájať...starší ľudia už chcú mať svoj pokoj ...ale samozrejme sú aj výnimky ako si napísala ty...ľudia, čo sportujú...chodia na výlety atď. ...ale autorka sama musí zistiť aký ten chlap je...a hlavne sa o tom porozprávať s ním .... nikde som nepísala, že by sa za rodičov niekto mal hanbiť...mojí rodičia tiež mali cez 60 na mojej stužkovej a nehanbila som sa za nich...lenže dnešná doba je plná pohodlných a lenivých ľudí...poznám dosť rozvedených 50tníkov...ktorí si hľadajú mladé - hlavne kvôli intímnej stránke, ale detí s tými ženami neplánujú...

daniela2202
6. jan 2023

Budeš už len " opatrovateľka " 😂

zuzana76
9. jan 2023

@zmrzlinka2021 😀 sa smejem na tom ujovi, moj 48 rocny muz je velky fesak a posobi mladistvo, ale s ostatnym suhlasim

zuzana76
9. jan 2023

ale v 34 by som si hladala slobodneho bez zavazkov

zmrzlinka2021
9. jan 2023

@zuzana76 ja ti to verim 😉 ale este vo svojom veku muzov vnimam takto...

zuzana76
9. jan 2023

@zmrzlinka2021 tak ano, 14 roncy rozdiel je vela aj pre mna, ja som odjakziva mala 5 rokov hore a dva dole

zuzana76
9. jan 2023

@zmrzlinka2021 ale my sme takmer rovesnici

zmrzlinka2021
9. jan 2023

@zuzana76 Ja som si vzdy myslela, ze budem mat partnera podstatne starsieho, az ked som spoznala mojho manzela, zistila som, ze to nie je o veku - je len o dva roky starsi.

zuzana76
9. jan 2023

@zmrzlinka2021 nie uplne o veku, ale trochu ano, pretoze v urcitom obdobi sa zacnu zivotne ciele a plany ludi z roznych generacii rozchadzat, kym jeden je este plny energie, ten druhy uz nevladze, napr taka 50-tnicka a 70tnik, to je uz fakt dedko a 50-tnicka moze byt este zachovala / aj ked obstaroznejsia/ pani 😀

zmrzlinka2021
9. jan 2023

@zuzana76 No lenze v tom je prave ta laska - rozhodnut sa milovat cloveka aj napriek tym rozdielom. Ak na to nie som pripravena, odidem vzdy z kratsej cesty. A inak z pozorovania vidim, ze aj medzi dvoma 70tnikmi moze byt rozdiel aj 20 rokov... myslenie, strava, pohyb, to vsetko vela robi.

Strana
z2