icon

27-ročný nemá vlastné bývanie

25. aug 2022

Príde vám normálne že partner ktorý pracuje v zahraničí chodí ku mne bývať ? Navrhla som mu toto leto a dohodla sa so spolubývajúcou že pôjde na mesiac domov a on bude mesiac so mnou na byte a potom som sa dohodla ešte na tento ,no po čase mi to neprišlo ako dobrý nápad lebo predsa aj ženy majú bývať niekde kde to muž vybaví a mňa to už nebaví stále vybavovať a klamať aj niekedy spolubývajúcu iba za to aby on prišiel ,teraz od septembra sme sa dohodli keďže začne škola že sa budeme stretávať už len po vonku a sem-tam u mňa že pôjde bývať k rodičom,aj tak ma 27 rokov a stále nemá nič vlastne a myslím si že čím viac ho budem ku mne volať nebude mať motiváciu pracovať na tom aby mal vlastné bývanie čo si o Tom myslíte ?

Strana
z2
estrella5
25. aug 2022

Predpokladám, že sama si si ešte nezačala riešiť bývanie... Lebo keby áno, vedela by si aké sú ceny, aké podmienky treba splniť na hypo,... a vedela by si, že to, žiaľ, nie je vôbec jednoduché..
Mňa by na tvojom mieste skôr zaujímalo, či má niečo viac našetrené, a ak nie, tak prečo.. Nešlo by mi o tie peniaze ako také, ale myslím, že to vie dosť napovedať o človeku.. či je zodpovedný, či rozmýšľa nad budúcnosťou, ako hospodári s peniazmi atď atď..

reanda
25. aug 2022

@denden77 neviem, ci ste si to nikto nevsimli, ale ona pise, ze "AJ zeny maju byvat niekde, kde to muz vybavi.." a nielen muzi tam, kde to 'vybavia' zeny - ako je to prave v jej pripade.. typek pracuje v zahranici, frajerku ma na sk a 'vybavene' to ma tak, ze ked sem pride, tak byva u nej, pricom ona je v podnajme so spolubyvajucou a musi to riesit, aby im tam ona 'neprekazala' .. je to tym padom vsetko na nej.. lebo inak on by isiel k rodicom, takze spolu by neboli.. a preco by to mala riesit iba ona? a on ma vystarane? nepoviem, ak by mala aspon ten podnajom sukromny a on by pocas toho, ako je tam s nou, na to byvanie prispieval .. ale by som sa necudovala, keby jej v tomto pripade nedal ani cent a len vyuzival, ze si ma ist kde a ku komu 'vrznut' (a popritom prespat zadarmo a nemusi sa doma otravovat s rodicmi) 😝 ked uz mam byt tak nechutna, ako podaktore prispievatelky vyssie..
lebo vsak ked zena nieco ocakava od muza, ktory sa o nu 'uchadza', tak je v dnesnej dobe samozrejme rozmaznana princezna, co zaspala v predminulom storoci.. dnes sa totizto staraju zeny o rozmaznanych muzov.. ktori sa o nic starat nemusia.. vsak frajerka sa postara, panko bude len vyuzivat, naco by on investoval do dacoho.. som zvedava, keby ona tiez byvala u rodicov, kam by si potom chodili 'vrznut' ..
mimochodom, ako som pochopila z kontextu, ona je este studentka a on pracuje

brembo
25. aug 2022

Keď pracuje v zahraničí,na čo by mu bol byt na Slovensku? Aby zaň platil zbytočne,keď ho nevyužíva? A keby ho mal a prenajímal,tak by bol prakticky zase len bez bytu,lebo by sa nemal kam uchýliť na pár dní. A prečo sa nedohodnete na spoločnom bývaní? A svojej spolubývajúcej neklam.

sparrows
25. aug 2022

Žena by si mala zabezpečiť bývanie sama alebo s manželom na polovicu, aby za pár rokov nemusela písať na Modrý koník, že nemôže opustiť muža, lebo nemá kde s deťmi ísť.

dilino
25. aug 2022

TY nemáš sama svoje a ON musí mať .TY nemáš nič len podnájom načo by mu bol podnájom ked by býval z mesiaca 3 dni na ten čas môže ísť do hotela. Zbytočne platiť hypotéku ked v byte by nikto nebýval. Nevieš na akých podnájomníkov nájde a zničia mu to alebo nebudú platiť načas budú mu robiť dlhy.TY nemáš nič a tebe sa zdá že má veľa rokov nemá nič a TY žiješ tu doma a čo si nič nekúpiš. Ja idem o niekom hovoriť že nemá vlastne bývanie a TY sama bývaš v prenájme.Alebo má kúpiť a splacať a TY tam budeš žiť a ON bude v zahraničí takých ako si TY takých by bolo.

reanda
25. aug 2022

@dilino tak nech ide do hotela.. a nie na ten podnajom k frajerke

dilino
25. aug 2022

@reanda no ved áno ale ja som myslela že načo by mu bol byt ked je 90 percent preč a tie pár dni môže ísť do hotela nemusí ho brať k sebe. Nikto jej nekáže. ONA naňho že nič nemá a ONA sama nič nemá tak čo.

dreamss
Odpoveď bola odstránená
viestta
25. aug 2022

@dreamss asi úplný koniec je keď žena zarába viac. Poviem našim, že by mali s tým čosi robiť.

reanda
25. aug 2022

@dilino ja som cely ten prispevok pochopila skor tak, ze jej vadi, ze on ani nema snahu nieco riesit a takto mu to vyhovuje a nie ze nema uz kupeny vlastny byt.. ona ako studentka byva v podnajme a musi 'klamať aj niekedy spolubývajúcu iba za to aby on prišiel' .. to vyznieva, ze keby u nej nemal volny bejvak, tak by asi ani neprisiel.. takisto ta praca v zahranici, neviem, co je zac, ked chodi stale domov, cez leto na cely mesiac, ci dva.. mozno v tom zahranici ani nebyva a dochadza tam denne, mozno robi niekde v rakusku kusok za hranicami 😀
kazdopadne si nemyslim, ze je autorka uplne mimo a nejaka narocna, ked jej toto vadi a ze ma pravdu v tom, ze pokym mu bude robit servis u seba doma, tak preco by on mal nieco menit.. vsak ked sa chce stretavat s frajerkou na byte, tak nech aj sam nieco zariadi, ked sa mu neoplati podnajom, tak nech ju vezme na ten hotel alebo co a nie sa spolieha, ze sa vzdy nasackuje ku nej, este ked vie , ze ona prv musi vypoklonkovat spolubyvajucu.. trosku pohodlny, nie?
ale vsetci z nejakeho dovodu vidia iba princeznu, co zije mimo realitu a netusi, kolko stoji byvanie a ake to on ma chudak tazke a co od neho chce.. ona si asi ten najom tiez musi platit, nie?

xena0
25. aug 2022

@dreamss a ako je to v manželstve kde žena má VŠ a zarába menej ako muž so SŠ a zarába viac? :D

judar
25. aug 2022

Dalsia ufrflana a narocna co ocakava chlapa s full zabezpecenim 🤦...hlavne ze ty mas tiez holu rit a v podnajme

hayabusa1337
25. aug 2022

@kiki234 ty si velmi jednoducha :D
taketo sprostosti som veru dlho necital
zarabam 4 mesacne a frajerka zaraba tisic a co je natom?
Zevraj ked mam byvanie mam si hladat iba niekoho s byvanim? :D nevsuvaj druhym svoje nazory, kludne si ich mysli aj ich napis ale ty ich prezentujes ako fakty

kiki234
25. aug 2022

@dreamss 😀 no lebo kazdy s VS to ma aj v hlave nie 😀 titul ma dnes uz aj ozaj kazdy s prepacenim debil. Vzdelanie som nikde nespominala. My s muzom ani jeden titul nemame, obaja zarobime skoro rovnako a mame sa predsa radi, takze ten vyskum moze ist..

dreamss
Odpoveď bola odstránená
dreamss
Odpoveď bola odstránená
dreamss
Odpoveď bola odstránená
viestta
26. aug 2022

@dreamss joj tie blbé štatistiky. Nastastie život je o inom.
Ale áno, uznam, že 99% mužov pri predstave, že by zarabali menej obchádzajú mrakoty

luboskaporcek
26. aug 2022

Snaž sa mať svoje vlastné bývanie. Ak partner raz bude mať svoje nie je 100% záruka, že bude mať stále aj teba. Svoje prvé vlastne bývanie som mal až v 29 rokoch. Dnes mam 47 a mam byt aj dom a krásnu 2 ročnú dcéru. Na všetko musí dozrieť správny čas.

stonoz
26. aug 2022

Prispieva ti nieco na domcnost ked byva u teba, ci to berie tak, ze on je na navsteve a financujes ty? Chlapi su pohodlni a co by sa snazil,ked nemusi? Tiiez stoji otazka,ako daleko vo vztahu ste,ci sa rozpravate o buducnosti a ci ta berie len ako servis,ked je na SK

xena0
26. aug 2022

@dreamss pracujem v školstve, išla som to študovať pretože som to študovať chcela bohužiaľ na Slovensku to není zaplatené tak ako možno v zahraničí no napriek tomu, neviem si predstaviť odísť... vlastný biznis v tomto smere možno otvoriť si nejaké vlastne súkromné centrum no na to človek musí mať aj dosť odvahy a do podnikania sa ja necítim žiaľ🙂 ale práca má baví a neviem si predstaviť robiť niečo iné už asi

dreamss
Odpoveď bola odstránená
danielle799
27. aug 2022

Ano,je to úplne normálne, že byva u rodičov. Prečo by mal bývať v drahom podnájme sám, a keď bude mať vqznu známosť určite sa dohodnú,zoberú hypotéky a kúpia si spoločný byt.
Ono ta hypotéka teraz vôbec,ale vôbec nie je lacná a často je to cez 500 až 600 €

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2