icon

3,5 mesiaca neviem čo je s dcérou

jaro2018
21. dec 2025

Už tri a pol mesiaca neviem čo je z mojou dcérou všetkých z rodiny zablokovala akurát dnes som dostal sms že sú na dovolenke ako mám postupovať aby som zistil či je v poriadku a kde vôbec malá je

Strana
z2
mircalla
24. dec 2025

No evidentne si bol vo vazbe z dobreho dovodu. Tiez by som ta zablokovala

jaro2018
autor
24. dec 2025
@zara3

Zena nemoze len "tak" povedat, ze sa boji o zivot a teba zavru. Urcite niesi "cisty" a maju zaznam. Musi byt dokaz, aby si isiel sediet. Takto by potom mohol sediet ktokolvek na ulici, co sa len trochu pohada a vyhraza sa. A davaj si pozor, pretoze ja si myslim, ze to bude riesit aj socialka koli bezpecnosti dietata. Pokial si nasilnik, alebo mas sklony k agresivnosti, tak len tak dieta nemozes mat v opatere v zajmu dietata.
Ked je na dovolenke, tak naj je, ty si nemal dlho kontakt s dietatom a teraz chces vediet o kazdom kroku. Podla zakona matka s dietatom moze ist na dovolenku na urcitu dobu, bez pytania sa druheho rodica.
Iba si zbytocne robis problémy a aj matke dietata, alebo mozno aj chces, aby vyzerala ako zly rodic. Ked sa vydas touto cestou, necaka ta nic pekne. Nieje horsi pripad, nez rodic ktory sa snazi shodit druheho pre nic, vymyslanim si veci, ktore su loz. Nieje to dobre pre vas a ucite aj pre dieta. Nikto vas pri sude nebude brat vazne. Ukludni sa a daj sa do kopy. Mozes len nahlasit, ze sa ti neozyva, aby aj sud vedel, ze mas zaujem a staras sa.

@zara3 nastuduj si to lepšie

jaro2018
autor
24. dec 2025
@jaro2018

@zara3 nastuduj si to lepšie

@jaro2018 §360

mircalla
24. dec 2025
@jaro2018

@jaro2018 §360

@jaro2018 Dufam, ze uz budu mat od teba pokoj