3,5 mesiaca neviem čo je s dcérou
Už tri a pol mesiaca neviem čo je z mojou dcérou všetkých z rodiny zablokovala akurát dnes som dostal sms že sú na dovolenke ako mám postupovať aby som zistil či je v poriadku a kde vôbec malá je
Fúha a ty si sa snažil nejak skontaktovať? Máte úpravu práv a povinností? Mali ste predtým pravidelný styk?
@bambulkaaskatulka áno mám ju určenú súdom
@bambulkaaskatulka áno mám ju určenú súdom
@jaro2018 bol som akurát na polícii a tam ma poslali preč že šak dnes ju nemám mať
A ako máš styk? Každý druhý týždeň víkend? Prečo si to neriešil, keď si mal styk? Ak máš styk upravený, je tam upravené aj kedy a kde ti má matka dieťa odovzdať. Choď tam v najbližší termín s niekým, aby si mal prípadného svedka, že ti styk odmieta. Potom daj návrh na výkon rozhodnutia
A ako máš styk? Každý druhý týždeň víkend? Prečo si to neriešil, keď si mal styk? Ak máš styk upravený, je tam upravené aj kedy a kde ti má matka dieťa odovzdať. Choď tam v najbližší termín s niekým, aby si mal prípadného svedka, že ti styk odmieta. Potom daj návrh na výkon rozhodnutia
@bambulkaaskatulka bol som vo štvrtok to nahlásiť aj som jej písal žiadal som o náhradný termín že NATO mám právo a bez odpovede dnes mi akurát prišla sms že sú na dovolenke
Počkaj ešte raz.... Vravíš, že nemáš kontakt 3 a pol mesiaca. Prečo to riešiš od ŠTVRTKA?
Počkaj ešte raz.... Vravíš, že nemáš kontakt 3 a pol mesiaca. Prečo to riešiš od ŠTVRTKA?
@bambulkaaskatulka bol som vo väzbe kde má ona dostala
@jaro2018 snažil som sa aj odtial skontaktovať z malou nakoľko som jej dal telefón ale bezpredmetne telefón je vypnutý takže jej ho zobrala
@jaro2018 toto je snad troll 😂😂😂😂😂
Pockaj si kym budes mat dceru podla sudu
@jaro2018 ona ťa dostala do väzby? Snáď ty nie? Neplatil si na dieťa?
@jaro2018 ona ťa dostala do väzby? Snáď ty nie? Neplatil si na dieťa?
@jaro2018
@januska12323 nie nechcela mi ju dať tak som sa s ňou pohádal a išla k policajtom že sa boji o svoj život
Uff uff troll alebo tata roka🤦
Uff uff troll alebo tata roka🤦
@bambulkaaskatulka no vidím že tu sa nič podstatné nedozviem ok vďaka aj tak
@jaro2018
@januska12323 nie nechcela mi ju dať tak som sa s ňou pohádal a išla k policajtom že sa boji o svoj život
@jaro2018 určite za to, že ste sa pohádali a vyhrážal si sa jej, si išiel sedieť na tri mesiace. Keď chceš adekvátnu radu, tak napíš celú pravdu.
Chúďa žena asi sa skrýva pre tyranom. A dobre robí.
Jasné, to píš vieš komu.
Ano, lebo to len tak ides po ulici a zrazu bum- si vo vazeni😃
Pobavilo😄
Ešte som nevidela aby niekto sedel len za to, ze sa ho niekto bojí. Súdny systém na slovensku (tak ako všade) nieje bezchybný, ale zase až taký bordel tam nemáte.
ak su mimo sk a ty ju v tom case mas mat mzes ju udat za unos ... kedze potrebuje tvoj suhlas na vycestovanie... ak ti ju odmieta dat - obratit sa na sud ... najst dobreho pravnika a vsetko riesit cez spravy ci email aby si mal dokazy
ak su mimo sk a ty ju v tom case mas mat mzes ju udat za unos ... kedze potrebuje tvoj suhlas na vycestovanie... ak ti ju odmieta dat - obratit sa na sud ... najst dobreho pravnika a vsetko riesit cez spravy ci email aby si mal dokazy
@anonym_63b1db Si si ista, ze problem je v zene? Mne sa nezda.
@anonym_63b1db na krátkodobé vycestovanie zo slovenska do zahraničia na dovolenku nepotrebuješ súhlas a potom záleží od krajiny kam ideš či vyžaduje súhlas alebo je tam voľný vstup dieťaťa s jedným rodičom
No kamarade ja ti neviem... Pokialbideczena na policiu, ze sa boji muza lebo je agresivny, poslu ju domov. Zial, az jed jej realne fyzicky ublizi, az vtedy toho muza riesia. A teba zavreki preto, lebo ste sa pohadali, aha jasne. Bud si oarádny bájkar alebo ....
@anonym_63b1db na krátkodobé vycestovanie zo slovenska do zahraničia na dovolenku nepotrebuješ súhlas a potom záleží od krajiny kam ideš či vyžaduje súhlas alebo je tam voľný vstup dieťaťa s jedným rodičom
@maranco ale nesmie vycestovat v case ked on ma mat dceru bez jeho suhlasu ...
@anonym_63b1db nemal ju mať veď to píše...sú na dovolenke to môžu byť aj chata
@luccija preto pisem ak su mimo sk a ak v tom case -cize nielen teraz ale do buducnosti ..treba citat vsetko a nie hned mudrovat ;)
@jaro2018 Za hadku by ta do väzenia urcite neposlali. Zrejme nepises celu pravdu ako sa to udialo. A na zaklade tak malo informacii tazko ti poradit. Dalsia vec je ta, ze matka dietata moze vycestovat s dietatom na dovolenku, to zakazane nie je, cize toto by ti nepreslo. Jedine co mozes napadnut je, ze ti dceru nedava v terminy urcene sudom. Ale nepises, kedy ta pustili z väzby, nepises za co si tam sedel, tie chabe info su onicom a ci sa nejako zmenilo rozhodnutie neodkladnym opatrenim (prip.novym rozhodnutim) za cas, kym si sedel.Mozno aj preto ta policia poslala domov🤷♀️ bohvie kde a aka je pravda z tych tvojich dvoch viet.

Fúha a ty si sa snažil nejak skontaktovať? Máte úpravu práv a povinností? Mali ste predtým pravidelný styk?