icon

3,5-ročný syn chce bývať u babky

25. aug 2022

Syn 3,5 povedal, ze chce byvat u babky, ze tam sa mu viac páči. Stretli ste sa s tym u detí? Ja sama v byte, zaneprázdnená, vela práce, tam je dom so zahradou, asi sa mu malo venujem, tým to je? Fu som z toho smutná.

viestta
•
25. aug 2022

Áno. Stretla. Úplne normálne, u babky je viac voľnosti, vás ia zábavy ako u ulietanej mamy. Ú nás boli plač keď sa od babky odchádzalo a o chvíľu už bolo všetko v najlepšom poriadku. Nič si z toho nerob. Aj tak si jeho jediná mama.

mirkava
•
25. aug 2022

Juuuj no nečudujem sa mu, s babičku v dome so zahradkou tak to by som brala aj ja 😉😊. Lepšie ako doma v paneláku s vystresovanou a zaneprazdnenou mamkou 😉. Ono sa to časom zmení neboj. Teba vždy bude ľúbiť najviac

basska_b
•
25. aug 2022

Hej, moja mala take reci v tom veku, lebo moja mama jej robi zaujimavy program a blazni sa s nou... tak som jej musela od srdca vysvetlit, ze babka je taka, lebo to spravi raz za 1-2 tyzdne a potom zvysny cas si poupratuje, oddychne, porobi si. Zatial co ja som s nou furt a nevladzem byt stale zabavacom... zda sa, ze pochopila

nikpa
•
25. aug 2022

Je to normálne, aj u nás to občas padne 🙄😀

elfi1
•
25. aug 2022

Ano - moj aj v starsom veku este. Asi tak ako pisu predomnou - vacsia pozornost, volnost, uvari na co ma chut...
Ked uz tam obcas bol tak,ze museli aj na ulohy dozriet, tak sa trocha spamatali obe strany 😆

viestta
•
25. aug 2022

@elfi1 presne, keď sa u babky konalo aj dištančné, aj úlohy sa museli robiť, tak už "to" stratilo čaro. A u nás babka v taky čas drží opraty pevne, flakanie sa nekona

panelacikova
•
25. aug 2022

mojej bývalej kolegyne dcéra tak býva. majú dve deti, dcéru a syna. kým dcéra vyrastala, žili u rodičov, čiže starkí boli jej dcére ako druhí rodičia. potom, keď postavila kolegyňa s mužom dom (medzitým mali syna), tak sa odsťahovali aj so synom (v tom čase 2-3 ročným), no dcéra, ktorá mala už 7-8 rokov, chcela ostať bývať u starkých. tak aj ostala. ani jedny s tým nemali problém 🙂

elizabet173
•
25. aug 2022

nebuď z toho smutná, ešte ti môže aj povedať, že si pôjde hľadať lepšiu mamu 😍, deti sú krásne úprimné. Snaž sa tráviť s ním u babky čo najviac času, môžeš to využiť aj ako motiváciu, aby si rýchlo upratal hračky, pomohol ti s...aby ste skôr mohli ísť

jaja23
•
25. aug 2022

No co všetko na rozpráva to moje dieťa... To už by som bola na psychiatrii.. Ber to jedným uchom dnu a druhým von. Budú aj horšie veci, ktoré ti povie. Musíme ich ľúbiť v akejkoľvek situácii. Môj mi dnes povedal, že chce druhu mamu.. A mohla by som si písať denník. Ale viem, že ma ľúbi, len straaaasne veľa toho na rozpráva.. Katastrofa keď nerozpráva, tak si spieva. To mam radšej 🤣

mariejenka
•
25. aug 2022

Jasné, vsade lepsie ako doma🤣 u mojej sestry dokonca sa mu páči,ze ich dom je ako luxusný hotel 😊😊 to mal 5 rokov ked povedal.

simca06022011
•
25. aug 2022

Jasne, ze som to zazila, aj pri starsom dietati. Ja sa na tom zasmejem, jasne, cez prazdniny... a ide sa domov :D

autor
•
25. aug 2022

Ďakujem vám, odľahlo mi, musím sa mu viac venovať. Vďaka.

lubka261
•
Autor odpoveď zmazal
•