30-ročný brat má 16-ročnú frajerku
povedzte mi je to normálne? keď som ich uvidela skoro som dostala infarkt. To dievčatko vyzerá na 13. Teraz dokončila základnú.
@kamca495 kebyže má aspoň 17, ale pred mesiacom chodila ešte na základnú
@cocolino234 lenže to 16r dievča tiež nepoznáš, takže nemôžeme posudzovať aké dve mentality sa stretli.. keby aj bol mentálne nižšie od svojho reálneho veku, neznamená že tam navždy ostane.. môže sa posúvať spolu s ňou..
Podľa príspevkov viem že aj ty si mladá slečna a názory máš často dospelejšie ako tvoje vrstovnicky.. každý má proste iný mentálny vek, ale to neznamená že sa v ňom neposuva ďalej..
Autorka Ak je to tak, tak prečo ťa to teraz prekvapuje? Máš pocit, že má tvoj zle sklony?
No ale tu je iný problém, podľa posledných autorkinych komentárov. Nie že brat si našiel zrazu mladučkú priateľku a je to divné, ale on si už dlhšie vyberá len tínedžerky a to zaváňa väčším pruserom. Raz sa zamilovať do mladej je jedna vec, ale opakovane si také vyberať už naznačuje určité sklony. Osobne by som hodila s bratom reč, čo ho k tomu vedie a vyjadrila svoje obavy.
Nie je brat tak trochu uchyl ked inklinuje k takemuto veku dievcat dlhodobo,navyse pises ze vyzera ako 13 rocne dievcatko bez make upu...🤨
@maminkadeticiek neviem, tie ostatné vyzerali dospelšie, aj sa tak správali ale z tejto mám hrozný pocit, a myslím si, že klamú o jej veku
@uprimnazienka Áno, predpokladám aj ja, že mu imponuje, keď k nemu také mladučké vzhliadajú a získa ich oveľa ľahšie než rovesníčku.
Popatrala by som aby brat neskoncil v base.Znie to cele choro,naozaj uchylne.
Ak máš taký pocit, tak naozaj skús pátrať koľko rokov dievča ozaj má.. na soc.sietach určite je, môžeš preklikat jej kamarátov, rodinu, staré fotky ako to vychádza časovo, či by sedel jej vek čo tvrdia alebo je naozaj mladšia.. ak je mladšia, konfrontuj brata, nech to vysvetli.. ak má naozaj 13st, tak by som kontaktovala aj políciu, akože to nie je normálne naozaj..
Ehm, brat má asi trochu problém
@jana_eyre_2 na fb má, že má 22r, bude tu u brata celé prázdniny, majú prísť na oslavu k nám tak si od nej vypýtam občiansky ak bude chcieť piť alkohol
A s kým tá slečna býva? Keď nemá rodičov..
@jana_eyre_2 údajne ich mama opustila, a jej otec ma novú ženu s ktorou ona nevychádza tak sa odsťahovala do domu ktorú zdedili po niekom, sama žije
A to žije sama od tohto leta, či už dlhšie?
@jana_eyre_2 neviem
A neklame tu niekto? Brat sa vyžíva v takýchto vzťahoch? Slečinka je spokojná? Čo keby ich preklepla polícia, či vôbec má 15?
16r žije sama v dome?? A brat podľa opisu vzhľadu, no neviem neviem... Ako Nedvěd so ženou o 30r mladšou 😉prepáč. Trochu ma to vedie,no napíšem ako si myslím,akoby sklon k pedofílii.Alebo nejaký jeho problém mať "normálny" vzťah.Dievca je mladé,nemá rodičov,z jej strany bohvie,skôr by mi jej aj bolo ľúto.Ale starý cap..Aby sa nedostal do problémov.Ale ťažko hneď robiť závery alebo odsudzovat.Pises dosť stručne,s tebou si vie pokecať?Žeby si mu jemne naznačila,že to nie je celkom o.k.
@kubkovamama raz sme sa stretli na hodinku, skúsim všetko zistiť
večer som bratovi písala, zas tvrdil že má 17, a ja že veď u nás hovorila 16 a potom mi poslal 🖕toto
a z čoho mladá žije, keď odišla od otca? Brat ju živí?
Tak to skús pozistovat keď sa s ňou stretneš, dávaj pozor na to aké kladies otázky aby hneď nebolo okate že chces niečo zistiť, len ako konverzáciu.. aj sa pokus o komunikáciu ako by si hovorila s rovesníčkou, aby nemala pocit že ju odsudzujes.. možno má 16 naozaj, ale ak je mladšia tak to treba riešiť.. tak či tak neviem či je normálne aby žila sama pokiaľ navštevovala donedávna základnú a teraz strednú školu.. to by ma zaujimalo keby sa ktosi ozval čo sa vyzná či nedospely človek môže takto žiť..
Žije sama? Z čoho platí ten dom? Stravu? Ošatenie? Drogeriu?
Mna tu ukameňujú, ale asi by sim upozornila na slečnu 158 a brata ktiry má rad mladucke slečny by som poprosila o návštevu sexuologa
jejda to kde sa mu dari zhanat take zabky? normalne by som mu povedala, ze vyzera ako uchylak, nech sa necuduje ak bude dakto po nom krivo pozerat.
a tato baba sama zije v dome hej no to je paradna story ale pre toho, co seno zere.
je mi luto jeho, lebo ocividne si ide teen vlnu ( snad neklesne pod zakonnu hranici) a je mi trochu blbo za tie dievcata, lebo su este hlupe. intelektualne mu nemaju co dat, snad len sexualne ..och grc
Tvoj brat je úchyl. Nebola by som prekvapená, keby na počítači/mobile skrýval veci, ktoré by nikto mať nemal (DP). Naschvál si vyberá mladé dievčatá, STREDOŠKOLÁČKY (🤮), pretože také sa ľahšie manipulujú. Však to dievča bolo doteraz na základnej škole. To je vrchol nechutnosti.
Mam kolegynu, ktora zacala ako 14rocna chodit s 30rocnym. Im to vyslo, su stale spolu, maju deti a vsetko ok. Jasne, ze jej rodicom sa to nepacilo. Dokonca aj ocka mala funkcneho. Ale aj taketo pripady byvaju.
Mam skoro tak starú dcéru.
Keby mi donesie 30r frajera, ma odvali.
Ale tek slečna nemá nikoho, kto by ju usmernil..
A zdravý muž isto nebude siahať po deťoch.. Takže skôr on nemá rozum.. Ako ona.. Jej zjavne chyba otec a on by mal začať rozmýšľať.. O com sa vbc baví so 16r slečnou??
Teraz je to mozno divne (podla mna ani nie), ale o 5 rokov by si to uz brala inak...
@charaka áno lebo o 5 rokov by nebola decko

@uprimnazienka nie vôbec, rozpráva ako detská na ihrisku.. a brat pri nej vyzerá ako nejaký ujo, má bradu a veľké brucho o 3 hlavy vyšší ako ona..