icon

30-ročný brat má 16-ročnú frajerku

2. aug 2022

povedzte mi je to normálne? keď som ich uvidela skoro som dostala infarkt. To dievčatko vyzerá na 13. Teraz dokončila základnú.

emily_666
2. aug 2022

Akoze.pomenovat niekoho uchyl len podla popisaneho, to je silna kava. Netvrdim, ze je to normalne, ale ved kazda si priznajme farbu....ze mame vyhranene typy na ktore letime. Tmavovlasy, svetlovlasy, vysportovany...taha nas k nejakemu typu. Niektoru pritahuju postarsi, inu lakaju mladsi. No a?
Ak ma na to dievca vek, neriesila by som to. Samozrejme zistit to treba, lebo podavane info o nej, to je dost cele zvlastne. A ked ju uz budes spovedat, ries aj otazku antikoncepcie, kedze dievca nema asi, kto by jej poradil.

charaka
2. aug 2022

@casavina Krasne sa to cita a len tak dalej.

emily_666
2. aug 2022

Ohanas sa stale.len vekom. Poznam 16rocne.dievcata co vyzretostou a prehladom strcia do vrecka aj 40rocneho muza. Vek je len cislo.

casavina
2. aug 2022

@charaka ďakujeme 😘

janetinka27
2. aug 2022

opravte ma, ale aj keby uz nebola pod zakonom, tak musi byt medzi partnermi primerany rozdiel. cize ked ma 16, nemoze spavat s neprimerane starsim partnerom.

1342
2. aug 2022

@cocolino234 nemám pocit že by môj manžel bol pozadu mentálne 😡práveže musel až veľmi rýchlo dospieť a starať sa o rodinu keďže mu zomrel otec a bol jediný pracujúci v rodine ....a vždy som si s ním mala čo povedať ja si zasa neviem predstaviť že by som mala seberovneho aleboladsieho partnera 😱

zelenakobyla123
2. aug 2022

@janetinka27 ak má žena nad 15 rokov, môže mať vzťah (romantický aj sexuálny) s hocikým, kľudne aj so 60-ročným, pokiaľ s tým obaja súhlasia

u2jana
2. aug 2022

Ja by som urcite spozornela a hodila s nou rec. Zvlast, ak konci zs a je detska… ( podla toho, co pises, to nie je nejake predcasne vyspele dospele dievca).

Prosim precitsj si tento blog https://naskurnik.sk/tento-text-nie-je-o-otuzov...

emily_666
2. aug 2022

@janetinka27 ze musi byt medzi partnermi primerany vekovy rozdiel? Fuuu, daj ten zakon sem, nech si precitam, lebo ma to zaujima 🤣
S prepacenim kazdeho hovno do toho, s kym ja zijem alebo niekto zije

drimonna
2. aug 2022

Môj bývalý mal 22, ja som mala vtedy 16... Po 4 mesiacoch sme sa rozišli, lebo (to sem písať nebudem)... Ak si oni dvaja rozumejú, tak sa im do toho nemôžeš starať, ale prajem jej, aby nebol taký, ako bol môj bývalý...♥️

autor
2. aug 2022

@drimonna 22 je celkom iné ako 30 podľa mňa

mimka1402
2. aug 2022

Toto by som mala asi poslať bývalému, ktorý mal 22 a ja 16 keď ame sa spoznali a chudák 2r si odo mňa držal odstup lebo si prišiel zle, že som tak mladšia hoc mentálne som bola vždy vyspelejšia. A vlastne som ho uhaňala ja, lebo mal obavy skrz veku. Ja som bola na ZŠ(v máji 9. ročníka sme sa spoznali) a on na VŠ v druhom ročníku. 😀
Za mňa je to extrém. Ale tak nemenovany poslanec donedávna mal priateľku ktorá mala 14 a bol s nou do jej 18ky, on ju spoznal dávno po jeho 30tke. Nedávno sa oženil za inú mladšiu, ale cudzinku.😀

No brat to asi nebude mať všetkých 10 pokope. On by mal mať rozum predsa a pochybujem, že je taký aby jej dal priestor vyrásť... Stále je to dieťa.

mirkava
2. aug 2022

Nemyslím si ze je to v poriadku. To dievča je ešte takmer dieťa.

bambooolik
3. aug 2022

@thoughtfulweirdo a vekový rozdiel medzi ním a jeho partnerkami stále narastá...

bambooolik
3. aug 2022

@u2jana ten článok je sila, uff...

mimka1402
3. aug 2022

@u2jana Katka Danova a Chachaland je tak hrozný prípad a aj napriek tomu doteraz sa nájde veľa ľudí, ktorí nechápu, že to nebolo v poriadku a ohranicia to vetou "ale veď ona chcela"...

andrea78
3. aug 2022

Brata zjavne pritahuju 16-rocne zaby, nevyuzije ich, nejaky cas ( a zase nie kratky) s nimi vztah ma. Potom sa na neho asi vykaslu oni a posunu sa dalej. Pravdepodobne sa mu paci byt pre take zaby ten vyspely, uzasny, prvy. Vekovo primeranym mozno nema co ponuknut, nechcu ho, nema o take zaujem. S tym Ty neurobis nic, nechaj ho tak, len si s nim pokazis surodenecky vztah. Je to jeho vec. Tiez by ma to trapilo, aj keby islo o mojho brata, aj keby ta 16tka bola moja dcera a vlacila sa s 30rocnym chlapom. To by som iny cirkus robila, ak by islo o moju dceru😁, no brata by som nechala na pokoji. Sexuologom ci policiou by som sa neohanala a neposielala ho tam. Rozvadite sa a nicomu nepomozes, otoci sa to proti Tebe.

ateh
3. aug 2022

@mimka1402 tiez som citala clanok a preklikla som na iny, kde pisali o jeho manzelke. Tu vraj tiez spoznal v tabore ked mala 16 rokov🤦‍♀️ a o rok mu porodila dceru. Chory to clovek.

moonlight1210
3. aug 2022

Ked citam, ze mal vzdy "partnerku" 14-17 rocnu, tak tvoj brat bude asi efebofil.
Co nie je regulerny pedofil, ale clovek, ktory je jednoducho pritahovany mladistvymi v puberte a skorej postpuberte. To najskor on sam nezmeni.

Su tri stupne sexualneho zaujmu o deti:
pedofilia - maloleti bez vyvinutych pohlavnych znakov (cca do 10 rokov)
hebofilia - deti vstupujuce do puberty, prve stadia puberty, naznaky pohlavnych znakov (cca 11-14 rokov)
efebofilia - deti, presnejsie skor uz mladistvi v puberte a postpuberte (15 - zvycajne max do 19 rokov, ak vyzera velmi mlado)

Ak to tak u neho je, tak sa to da poznat podla toho, ze akonahle dievca prekroci isty vek, resp. sa u nej vyvinu vzhladove znaky, ktore uz prezradzaju, ze je skor dospela ako dieta, tak brat straca o nu postupne zaujem a hlada novu, zase v mladsom veku.

mimka1402
3. aug 2022

@ateh Ak ťa to zaujíma ďalej, tak za mňa fajn rozhovor je na ytb so Zuzanou Hanzelovou a ešte jeden novší myslím s Denník N, kde sa riešilo už aj súdne pojednávanie, ktoré stále prebieha a musím uznať, že aj človek ktorý nemusí mať rád tieto média tak sú tie rozhovory celkom fajn poskladané ...
A ano, tiež to je typ chlapa, ktorý si takéto vyberal opakovane a dievčat bolo viacero, ktoré takto mal a vlastne využíval.

natyreggae
3. aug 2022

Ahoj.. najskôr keď som si prečítala diskusiu tak mi neprišlo na ton nič nezvyčajné.. mám 18 a už 2 roky som vo vzťahu s 35 ročným mužom a je to to najlepšie čo som mohla v živote urobiť veľmi sa lúbime ❤ale tiež bez make upu vyzerám na 13 aj som nižšej chudšej postavy takže ten vek by som jej aj verila a tiež som v 16tich išla do 1. Ročníka na strednej...ale! Neskôr som sa dočítala že o tom veku klamú a brat ti poslal prostredník.. to už v poriadku neni.. zdá sa mi to divné takéto správanie tak kľudne si od nej vypýtaj občiansky pre jej a bratove dobro 🙂

clavak
3. aug 2022

No ako teraz to vyzera divne ale ked ona uz Bude starsia dajme tomy Bude mat ona 30 on 44 to neni az take hrozne

a_adamcova
3. aug 2022

No, tak to podľa mňa nemá ani tých 16. Má 15 a bude mať 16 :D

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
nikaeli
3. aug 2022

moja dcéra má 15, ide do 1.ročníka a neviem (a nechcem) si predstaviť, aby sa niekde vláčila s 30-ročným 🤷🏻‍♀️

zdenkastanka
3. aug 2022

@janetinka27 a to uz mas odkial prosim ta?🤣🤣🤣je to nejaky paragraf azda?🙏🙄

vsauce_
3. aug 2022

Ja myslím, že to je problém ich dvoch a nie tvoj a ani náš. Nikdy nevieš čo z toho bude. Možno budú mať nejaké krásne manželstvo a ty zostaneš sama, alebo to môže byť naopak.

janetinka27
3. aug 2022

@emily_666 v niektorych krajinach vo svete a v niektorych statoch usa je trestne mat sex medzi neplnoletym a plnoletym. cize ak je tam hranica 15-16 rokov, odkedy je mozne mat pohlavny styk, tak ho moze mat tiez iba s niekym vo svojom veku. je to prave kvoli tomu, aby mlade dievcata nespavali so starymi capmi a naopak. mladi ludia su tak chraneni od zneuzivania.

zdenkastanka
3. aug 2022

Byt tebou by som si ju preklepla aj medzi inymi ludmi, jej susedia a pod.kolko ma rokov a co je zac.aby sa brat este nedostal do problemov.

zdenkastanka
3. aug 2022

@janetinka27 ale slovensko nie je amerika ...