icon

33-ročný a jeho mama

29. aug 2022

Príde vám normálne že 33 ročný musí oznamovať mame kde ide ? Skym ide, kedy sa vráti, o kolkej príde, skym je, koľko má rokov ten človek, kde býva, skym býva a poprípade keď sa to máme nepáči tak dostane zdrba a vyčistí mu žalúdok. plus k tomu ten chlap má ďalších súrodencov ktorí spolu žijú.... A tí mu čistia žalúdok spolu s mamou.. raz sa stalo že bol somnou na chate a keď sa to dozvedeli jeho súrodenci tak prišli po neho.. ako what ?

nelca0510
•
29. aug 2022

Nepomylila si sa? Má 33 alebo 13 rokov?

bessie12
•
29. aug 2022

normalne to teda nie je. Mamickin cecok. Od takeho ruky prec.

viestta
•
29. aug 2022

O mne by už mame referoval nemusel. Hneď po prvom raze by už o mne viac nereferoval. Nebolo by o com

beata_k
•
29. aug 2022

Takyto vysluch nie. Ale ja som starsia a dobrovolne poviem kde budem a zhruba kedy pridem. ( Muzovi, nie mame) Nikdy nevies, co sa moze zomliet.

heleninamama
•
29. aug 2022

Ak má chlap matku ako niektoré ženy tu z koňa, ktoré dieťa nepustia ani ku starým rodičom, nedajú ho do škôlky, školy, medzi rovesníkov... lebo sú presvedčené, že dieťa má byť len s nimi, lebo samé seba považujú od okamihu pôrodu za nadčloveka a dieťa je pre ne jediným zmyslom bytia, aj by som tomu verila.
A ideálna konštalacia je, ak matku kvôli jej pošahanosti opustil chlap a ona má teraz partnera v synovi. Tam nevyhráš.
A takých chlapcov ešte bude, keď tu tak niekedy čítam... Treba si zvykať dámy... 😂

viestta
•
29. aug 2022

@heleninamama obávam sa, že máš pravdu.

babydesire
•
30. aug 2022

@viestta urcite ma pravdu,,tiez som svedkom takychto pripadov

silvusa123
•
30. aug 2022

No takto to funguje u môjho krstného a starkej TEDA fungovalo keď starká bola mladšia a vladala,keď išiel krstný napríklad ku susedovi tak to povedal starkej ( ma 47) rokov tak berme obdobie keď mal 40 .. oznámil jej že ide k nemu a ona mu povedala že o 10tej nech je doma alebo keď chcel ísť ku inému susedovi a jej sa to nepáčilo tak mu proste povedala že tam nejde :D alebo keď chcel ísť do krčmy tak ani tam ho nechcela púšťať , keď som bola malá sa bežne stavalo že ho uspávala dám príklad Majuško spinkaj a podobne.. nemá žiadnych kamarátov ani ženu takže z toho čo mám doma radím od takých chlapov ruky preč..pretože reálne taký chlap nič nevie iba čaká na to kedy mu mama donesie do postele jesť

vlcik1
•
Odpoveď bola odstránená
•