icon

34 ročný mamičkár

katarinapekna
12. nov 2015

vidím, že sa tu rozoberá kadečo, tak ma v nadväznosti na istú moju súkromnú debatu ma napadlo, že to dám aj tu, možno na zamyslenie a zafilozofovanie si, kde sa stala chyba? čo si myslíte o chlapovi, mladý pohľadný 34 r. muž, ktorý odjakživa razí teóriu, že sa nemieni ženiť, mať deti, s nikým spoločne žiť, iba so svojou mamou? táto jeho životná filozofia sa nezmenila ani po tom, čo sa zaľúbil (prvýkrát a celkom tak vážnejšie) a podľa neho stretol "lásku svojho života", s ktorou tvoril niekoľko rokov pár. pýtam sa teda, môže takýto človek skutočne ľúbiť a nechcieť zmeniť svoj život a názor? nie je to v tom živote nastavené tak, že keď človek skutočne toho druhého ľúbi tak by to malo prirodzene vyústiť nielen do zmeny postoja, ale aj života? čítam tieto problémy denne a stále dookola tie isté témy, ľudia sa rozvádzajú, nachádzajú nové vzťahy, odchádzajú od velikých záväzkov ako deti a manželka a na druhej strane človek, ktorý nevie odísť, hoci je slobodný a tak mám takú filozoficku chvíľku a rozmýšľam, že asi sa niekde stala chyba v programe.

Strana
z3
cacianka
14. júl 2019

@dilino ved to je trestne !

dilino
14. júl 2019

@cacianka no je ale čo už to je veľmi veľa rokov už ma svoju rodinu ta dcéra boli to najbohatši ľudia v dedine a predtým sa dalo urobili to nejako zatutlali

cacianka
14. júl 2019

@dilino 🔫💣😰

dilino
14. júl 2019

@cacianka je to tak proste niektore matky sú nezdravo posadnute svojim synom nič sa im nestálo

dilino
14. júl 2019

@cacianka či si mysliš že vymyšľam si

cacianka
15. júl 2019

@dilino ale verím ,lebo je to realita uveriteľná, len mi to rozum nebere ako taký fakt

dilino
15. júl 2019

@cacianka sú to moji rodičia

deniskap
15. júl 2019

@sardinka335 vystihla si to úplne

dilino
25. okt 2019

ja poznám takeho silneho mamičkára extrém že ho tak mama ľubila že si s nim urobila dieťa že spolu spali.

fokuska
25. okt 2019

@dilino Uz si to tu pisala, pozri par prispevkov vyssie - najdes tam tie svoje.
Ak som to spravne pochopila a to dieta si ty, tak to mas ocividne velky problem spracovat a psycholog, terapeut, alebo psychiater by ti velmi pomohol.

dilino
25. okt 2019

@fokuska to už je veľa rokov ja som sa to teraz iba dozvedela v tom roku po 40 rokoch bola som u inej mamy som s toho v šoku kto by nebol ale nevydim problém prečo by som mal isť za psychologom a za psychiatrom ty chod ked máš problém prosim téma tvoja nebola tak čo ja som pisala že mať mamičkara je nebezpečne ako napišeš človeku že ma isť na psychiatrom ja žiadnen problém nemam ja som s nimi nebola a oni nech sa hambia prečo aj by som mala isť k psychiatrový ja žiadnu pomoc nepotrebujem moja mam ktora ma vychovala je niekto úplne iný to že som napisala k téme nieje cielene že sa sťažujem ja sa s nimi nestretavam z mojou matkou ktora ma porodila a to ma už 85 rokov žije normálne v obci v Jablonove nad Turňou a jej syn tiež mamičkár si tam naživajú ona by mala vyhľadať psychiatra a nie ja a ty nerad druhým a ešte cudzim že majú vyhľadať psychiatra a psychologa.

evica01
25. okt 2019

Jeden ma svoju mamu vytetovanu na ruke ✌

fokuska
25. okt 2019

@dilino Neviem preco na mna utocis a si urazena ked ti je odporucena odborna pomoc. Myslis, ze chodit k odbornikom po radu a pomoc je hanba, alebo co?

V tomto roku si otvorila staru temu a napisala, ze poznas takeho, co mal dieta s vlastnou matkou. O par mesiacov zas otvoris tu istu temu a pises zas to iste. Plus si vyhrabala dalsiu staru diskusiu na rovnaku temu a tiez to tam pises.

Z tvojho prejavu to posobi, ze nieco nie je v poriadku. AJ ten posledyn prispevok, chaoticky... ale ved tvoja vec, ja som ti to odporucila len v dobrom.

misinka26
25. okt 2019

Pozor dievčatá na takýchto chlapov... ja som si to zažila na vlastnej koži a neprajem to nikomu ... keď sme sa spoznali žil u mamičky, mamička nám všade robila garde, mamička o všetkom rozhodovala, mamička vrazila kedykoľvek do izby keď sme tam boli sami bez zaklopania, chlapec mal vtedy 27... ja blbá hlúpa som to brala, že aký pekný vzťah majú ... po svadbe sme ostali bývať u mamičky lebo však ona sama (rozvedená) v takom veľkom byte... CHYBA !!!! narodil sa syn a tu to začalo... úplne si začala nárokovať na neho, v ničom ma nerešpektovala, poučovala ... muža som prosíkala na kolená nech odídeme... nakoniec som to už nevydržala a dala mu vybrať buď odídem bez neho alebo s ním ... nakoniec sme sa teda odsťahovali ale nie dosť ďaleko... každý deň mu volala aj 5 krát, každý deň musel za ňou chodiť a keď nie robila scény ... v dome som ho udržala 4 roky a potom ... vrátil sa k mamičke ... teraz sa rozvádzame a on býva u mamičky ... ale tu to nekončí... povýšil matku na moju úroveň a keď je malý u neho sú ako šťastná rodinka, on jeho matka a môj syn, snažia sa súdy aj okolie presvedčiť, že takto je to správne a chcú my zobrať syna... všade chodia s mamičkou, mamička sa stará o moje dieťa keď je tam, nakupuje mu, varí mu, žehlí mu... keď s malým volám mamička mu šušká čo má povedať ... keď má syn napr. niečo v škole, vystúpenie a tak je tam on s mamičkou a ja ... občas mám pocit, že ma potrebovali len kôli malému a teraz ma už nepotrebujú tak sa ma snažia zbaviť ... našťastie bojujem s celej sily a snažím sa synovi cez rodinu ukázať, že toto nie je správny vzor rodiny .... takže kočky fakt pozor na takýchto mamičkárov ... a ešte dodám, že teraz si môj ešte bohužiaľ manžel našiel frajerku a mamička im robí garde ako nám kedysi, viete si to predstaviť ??? 34 ročný chlap a frajerka a mamička s nimi 🙂 hihihi veľmi jej ho prajem ... a mamičku darujem v darčekovom balení 🙂

Strana
z3