icon

50-ročná matka chodí nahá pred 25-ročným synom

10. dec 2022

Je podľa vás normálne že 50 ročná žene chodí pred 25 ročným synom nahá doma, má svoje akty na stene v pracovní, sada si mu do lona, vkuse potrebuje pútať jeho pozornosť rôznymi spôsobmi ..

Strana
z2
autor
11. dec 2022

@mogaa ja podprsenku nosím raz za rok. Problém s tým nemám však je to otrava. Ale bez trička sa ukazovať pred synom ktorý ma pri sebe partnerku? Ja nebiem ženy ste vy padnuté na hlavu že vám to príde normálne? Nikde som nenapisala že je OBLEČENÁ. Písala som, že jed prídeme sa chce hneď prezliekať lebo slušnosť a tým pádom má priestor ukázať sa naha

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lindusss2016
11. dec 2022

Tak asi caka, ze jej tu cerstvu upravu pochvalite. Ale urcite sa nesnazi svojho syna zviest

luxus10
11. dec 2022

odfotit ju a dat sem na kona, my posudime, ci ma byt zufalyyyyyyy.........

sticker
angi07
11. dec 2022

Tak normalne jej zavolajte ze idete a na rovinu jej povedat nech sa prezlecie a pripravi sa na vas aby ste ju nemuseli vidiet nahu lebo vam to prekaza...a ked predsa to spravi postavit sa a odist. Snad jej to dojde

danica2711
11. dec 2022

stále tu čítam len o tvojich výhradách, jej syn v tom zjavne vyrastal a nevadí mu to. Určite to nenastalo až po vašej svadbe, čiže si vedela, do akej rodiny sa vydávaš. Tvoja slobodná voľba, tak čo sa teraz sťažuješ?

iwesska
11. dec 2022

Tak ked uz zainvestovala do silikonov,chce sa pochvalit😂 Ved jej ich konecne ohodnotte,mozno da potom uz pokoj😂 Ale veta "sada si do lona" ma odpalila🤯. To sa ako ide prezliect a s tymi holymi prsiami pride k vam,sadne si priatelovi do lona a jazdi na nom a ty sa pozeras,ci co sa deje dalej? 😂

iwesska
11. dec 2022

Tak ked uz zainvestovala do silikonov,chce sa pochvalit😂 Ved jej ich konecne ohodnotte,mozno da potom uz pokoj😂 Ale veta "sada si do lona" ma odpalila🤯. To sa ako ide prezliect a s tymi holymi prsiami pride k vam,sadne si priatelovi do lona a jazdi na nom a ty sa pozeras,ci co sa deje dalej? 😂

aurora33
11. dec 2022

Tak k nej chodievajte na návštevu poobede. To už hádam bude z pyžama prezlecena

hylary
11. dec 2022

Treba jej povedať že ak bude pred vami chodiť holá že viac neprídete.. ak ho ma rada a záleží jej na ňom, tak to viac nespraví...

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
viestta
11. dec 2022

tak najprv sa pretrca naha, liepa sa po nom, potom v pyzame bez podprdy, potom sa uz prezlieka ked dojdete a nakoniec vidite ked sa prezlieka hore bez. Este das dva prispevky a zistime, ze bola to nahoda, ked prechadzala cez chodbu...
No a vratim sa k tym aktom. Ked su to umelecke akty a nema ich vyvesene v obyvacke nevidim v tom najmensi problem. Svokra je urcite niekde inde myslenim a nazormi ako ty, zrejme vychovana v puritanstve. Ale napriek tomu to nemusi byt zla matka, zla zena, zla babicka. Len jej limity su inde ako tvoje. Je problem to respektovat? Je problem otvorit usta a povedat, ze ty s tymto nie si stotoznena. Vecne, strucne, bez urazok. Ale hlavne to povedat svokre, nie rozpitvavat jej silikony na MK. Je to viac ako neslusne a primitivne. Ovela neslusnejsie ako jej akty v pracovni, ovela primitivnejsie ako ked prebehne polonaha cez chodbu.

bielavila
11. dec 2022

Proste chce ukazat nove kozy a asi nema komu tak musite kukat vy, to su tie zeny co im na stare kolena prepne a miluju sa predvadzat, poznam taku, ja by som tam nechodila, nemam za potreby kukat na umele kozy 50 rocnej mstky mojho frajera… stratavala by som sa s nou niekde v kaviarni alebo by som sa proste tiez vyzliekla by videla ten sok😂 to len pre srandu😂 nech tu pisu zeny co chcu neni normalne aby sa 50 rocna zena mala potrebuj hola ukazovat pred synom a jeho fejerkou, je to chore, aj nudisti ktori nudzmus vyznavaju predsa praktikuju tuto zalubu na nudistyckych plazach alebo doma v sukromi a nie ked maju navstevu alebo v praci, stara je proste exhibicionistka ktora potrebuje k zivotu putanie pozornosti, najlepsie na takych ludi plati nevsimat si ich predvadzanie

gertrudaosem
11. dec 2022

Ak tvoj priateľ v tomto stále žije a nevedel si to za ten čas vyriešiť, dajme tomu cca od puberty... Myslím že bude rovnako nenormálny ako jeho matka. Bodka. S takým by som veru nebola už len z princípu celej situácie. Alebo si nenormalna ty, že takéto blbosti si vymýšľaš.

jana_eyre_2
11. dec 2022

Aj ženy môžu mať rôzne úchylky, určité percento dokonca pácha aj sexuálne násilie na deťoch, bohužiaľ to ľudia čo sa týmto zaoberajú vedia.. je to strašná predstava, ale ak je toto pravdivá téma, tak tam nebude niečo v poriadku.. ja by som sa zamerala na to ako to berie a hlavne rieši priateľ, keď mu to je nepríjemne, musí sa hlavne on ohradiť a nemali by ste tam chodiť.. skúsila by som zistiť aj z minulosti či ho niečo neovplyvňovalo a aké mal detsvto.. autorka predsa nepíše len o tom že matka sa pred nimi premáva nahá (čo by sa v určitom ulhe pohadu ešte dalo akceptovať) ale že si mu sada do lona, to nie je normálne...

lindusss2016
12. dec 2022

@viestta no to by bola tema: moja buduca svokra chodi doma bez podprsenky, chce mi ukradnut priatela alebo sa chvali, ze ma vacsie cecky ako ja? 😁

lindusss2016
12. dec 2022

@jana_eyre_2 pravdiva tema? Ano, urcite existuju aj zneuzivane deti, ale take, ak ich rodicia nechaju odist z domu, nebudu predsa chodit na pravidelne navstevy aj v dospelosti a trpiet donekonecna zneuzivanie... Skor si myslim, ze to autorka mierne prehana, alebo je to zas cele vymysleny blud.

Strana
z2