icon

50 ročný chlap pokukáva po mladých ženách. Sú všetci chlapi takí istí?

15. júl 2020

Ahojte.Aky máte názor na toto.Chlap má 50 rokov /ja som o generácie mladšia/a obkukava mlade ženy maximum do 25-30 rokov ,bo všetko ostatne je už staré a nezaujímavé ,nehodné pohladu.Ked sme niekde v meste ,najradšej ide tam kde sú mladučký ľudia ,že vraj ho to nabíja pozitívnou energiou.Keď sú jeho kamoši spolu a viete ako to je medzi chlapmi,jeden povie,,pozri aká kočka ide a má napríklad 35-40 rokov ,, tak tento môj povie,že stará krava a ani nekukne.Ináč nepodvadza,nepíše na sociálne siete ,všade má chce brat so sebou keď niekde ide,nenávidí mrhať časom na nete ,ťažko pracuje ,má malo času .Mám sa chystať,že ako budem staršia ,vymení má za mladú ?

puklica13
15. júl 2020

@majkeel samozrejme ze netreba byt svatejsi ako papez..ale ak teda tebe nevadi ze tvoja zena nazyva pred tebou roznych muzov tvojho veku ako starych chu.. tak ok, ..evidentne to zakladatelke vadi a fakt by som chcela vidiet zenu ktorej by to nevadilo..ja tiez hodim ocko po peknom chlapovi, ale nerobim to okato a s trapnym komentarom ..duplom nie pred mm

komir63
15. júl 2020

Až mu nejaká mladica raz povie "co čumíš dědku, vrať se do hrobu!" tak sa možno sústredí aj na 40 ročné a už mu nebudú pripadať ako staré kravy.

majkeel
Autor odpoveď zmazal
puklica13
15. júl 2020

@majkeel nic si nepochopil..co uz

ktochytavzite
16. júl 2020

no to ze nemate dceru nic nemeni na jeho divnom zvyky,aha cize vy ste uz dlho spoku,vtedy si bola este mladica uz si prenho stara krava.Tak uvidis,mozno si najde milenku ,ja by sim s tym ratala inak.A sex mate v pohode?

autor
16. júl 2020

@ktochytavzite Áno perfektný ,častý ,veľmi si rozumieme aj po toľkých rokoch ,nič iné mu nemôžem vytknúť ,len tento zvyk .Preto som stále s ním .Pozitiva prevládajú rozhodne.

ktochytavzite
16. júl 2020

tak uvidis,mozno by ta len v mysli vymrnil inak nie,mozno si robis len zbytocne starosti,a casom to mozno aj jeho unavi,mozno sa zacne sjor sustredovat na scoj ,zdravotny stav;)Drzim palce.

77daniela77
16. júl 2020

Treba ho upozornit ze rozprava hnusne,ze aj on starne a ze ti to vykrucanie krku za mladymi vadi,nech sa ovlada a sprava v norme.....a co sa tyka toho vyjadrovania tak nech vazi slova,lebo ani on uz nie je mlady.....no a moj nazor si tu este pripnem,lebo mi to neda:mnohe pestovane zrele zeny s vkusom su krajsie ako tie umele mlade nadhery.....asi tak.....

majkeel
16. júl 2020

@puklica13 Ale pochopil.
Inak, ked ides okolo niekoho, koho moc nemusis (praca, susedka,...), nepomyslis si o nej no ty stara krava?
Tak ako sa nelichotivo vyjadruju zeny o muzoch (drzgros, etc...) len preto, ze sa chcela ist zabavit a najest zadarmo a muzom sa to nepaci, ale s tym nic neurobia, tak si treba zvyknut, ze aj muzi sa casto nelichotivo vyjadruju, ci budu vyjadrovat o zenach. Len muzi to nezvyknu rozoberat na forach. ;)
Jedine co mozes spravit je sa ludom, co nemaju daleko k nadavke, vyhybat velkym oblukom. Iba sa pozastavujem a usmievam, ze ten kto nema daleko k nadavke ch..., sa citi urazeny oslovenim stara krava, ktore o nom niekto povedal dokonca tak, ze ho ani nepocul. 🙂

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
majkeel
16. júl 2020

@perdulka7 Pri debate, kde muz zaplati vacsinu na rande je tam vzdy skupina zien, ktora povie, je to v pohode, ved zaplatil viac. A je tam druha skupina zien, ktore povedia, fuj, lakomec, debil, ch... lebo nezaplatil vsetko. Tiez ho nepoznaju a dokonca je to iba ich subjektivny nazor.
A potom sa budu rozculovat, ked im raz rovnako nejaky chlap povie, ze co tu chce ta stara ... Jediny rozdiel v tom neprijemnom spravani je iba tema - na jeho strane financie, na jej vzhlad. Nerob to, co nechces, aby ti robili ini. ;)

majkeel
16. júl 2020

@perdulka7 Proste karma je zdarma. Ta co nesetrila v mladosti nadavky na niekoho, si ich v starobe potom uzije vsetky naspat. 🙂
Ale uprimne, moze Ti byt jedno co si nejaky chudak/chudera o Tebe mysli. Je to jeho vizitka, nie tvoja.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
mircalla
16. júl 2020

Nuž, jedine snáď že aký je si už musela vedieť predtým..... Samozrejme vymeniť ťa môže a pravdepodobne aj vymení

lavender273
16. júl 2020

Starnuci slizsky seladon

lucy2712
16. júl 2020

Keď sa muž vyjadrí o žene akéhokoľvek veku, vzhľadu, že je to, citujem "stará krava", tak tam asi veľa inteligencie nebude. Je to neúctivé, dehonestujúce a absolútne primitívne. Vypovedá to veľmi veľa o človeku, ktorý sa takto vyjadruje.

oktobermimi
16. júl 2020

😁🤣chkapska puberta...to prejde 😁

sashenocka007
16. júl 2020

ja ti poviem u nas je to naopak medzi mnou a mojim chlapom je rozdiel 5 rokov on je starsi a pacia sa mu staršie ženy... nasiel si mna mladu zabu a sme spolu uz takmer 13 rokov ale nebojim sa ze by ma vymenil za starsiu 🙈

puklica13
16. júl 2020

@majkeel pomysliet a povedat nahlas su predsa 2rozdielne veci..tu predsa nejde ani tak o tie ine zeny ktore to nepocuju ale o jeho partnerku..takze nie, nepochopil si
Ty si jak verklik..ides si svoje..uz si sem zaplietol niekolko inych tem, len aby si si nieco dokazal..

november1111
Odpoveď bola odstránená
majkeel
Autor odpoveď zmazal
november1111
Odpoveď bola odstránená
leskovael
16. júl 2020

No čo ti ja viem...Ja mám 27 a tiež ma popravde nepriťahuju rovesníci, lebo sú to pre mňa chlapci hlavne rozumovo je to fakt mimo môj vkus, páčia sa mi zrelí muži. Zase nejako ich neočumujem, ale keď ide naozaj pekný udržiavaný čo ja viem 50tnik (moje rovesníčky by povedali že už starý dedo) , tak ma zaujme. Ale zas jeden nenápadný kuk naňho a idem ďalej.. A nemyslím žeby som preto mala nejakú poruchu, že sa mi takí chlapi páčia 😂

Chlapi sú v tomto asi iní, určite sa viac po ženách obzerajú, niektorí sú dokonca ako prasce, čumia ako úchyláci s prepáčením. Mňa zaujalo to že píšeš že chce navštevovať miesta kde sú mladí. To sú aké prosím ťa? 😂 Ak začal chodiť po baroch či na diskotéky, tak by som povedala, že ho chytila druhá puberta a ak sa to stupňuje tak má komplex zo starnutia a preto viac a viac očumuje mladé baby. Mne osobne by vadilo, keby môj chlap okato čumel na iné ženy keď som pri ňom. A bolo by mi jedno či pozerá po starých alebo mladých... pre mňa by to bolo urážajúce...

leuchtturm
16. júl 2020

ci ta vymeni za mladsi model tiez zavisi od toho, ako je na tom financne.

lacibo
16. júl 2020

@tramtada31 atraktivita nie je o fyzickej dokonalosti a to najmä u muža, ale aj žien sa to týka...jasné, že treba robiť čo sa dá a nezanedbávať sa, ale dôležitejšie ako dokonalé telo a tvár je zdravé sebavedomie, zdravie a dobrá nálada..😉

kassandra25
16. júl 2020

Zaujimave, az prehnane sproste o veku. Sama musis dobre vediet, aj on to vie, ze vek je len cislo. Pozri na Zoru Coborovu a za nou by zosalel , vyzera lepsie ako 3 dvadsatrojky dokopy, pozri na Andreu Veresovu, omdlel by, detto, nemyslim si, ze je to o cisle, vela zien vyzera aj o 10 rokov mladsie, nez v skutocnosti maju. Mozno chce byt len zaujimavy, mozno ma blizo k nejakej sex.poruche...., ak si jeho partnerka, tak ano, ak dosiahnes prenho neziaduci vek, odhodi ta za mladsiu, uz som sa stretla presne s rovnakym pripadom z praxe, co bolo zaujimave, dotycny skoncil pri manzelke , typu "vyzeram ako chlap, som tucna ako pupkac, spravam sa ako chlap", co bolo opat extrem v jeho zivote.

bolavyzub
16. júl 2020

ak ste si vyjasnili, že ti je to nepríjemné a napriek tomu to robí, tak by som to už ďalej s ním neriešila a nedávala by som najavo, že ti jeho správanie v danej situácii vadí. Nech nevyzerá ako Casanova, o ktorého priazeň ideš bojovať, na ktorého žiarliš.
Je to asi trápne a nezrelé, ale ja by som mu zrejme chcela dať pocítiť, že tak ako jemu sa páči mladosť, tak aj tebe sa mladosť páči, resp. že sa ti páčia ľudia v tvojom veku, t.j. vo veku o 15 menej, ako má on - napr. skonštatovať aký pekný pár ste práve minuli (muž a žena v tvojom veku), aký sympatický, udržiavaný muž bol ten a ten (v tvojom veku alebo mladší). Pokiaľ považuješ niekoho za pekného a sympatického, tak prečo to nezhodnotiť nahlas, tak ako je u Vás zvykom.
Tak ako on má oči, tak aj ty máš oči a tiež ťa môže niekto iný niečím upútať - však na tom nie je nič zlé. A keď je už medzi Vami taká dôvera, že sa ti zdôveruje so svojimi postrehmi, tak sa aj ty podeľ so svojimi. A pokiaľ hodnotí 35-40r. ženu ako starú kravu, asi by mi nedalo sa ho neopýtať: " a čo si myslíš, ako by tá stará krava zhodnotila teba?".
Ja mám pocit, že niektorým zbytočne niečo vysvetľovať a účinnejšie je, dať im trošku pocítiť z ich medicíny (tým nemyslím očumovanie iných, len slovné zhodnotenie). Teda ak hodnotí niekde v reštike tú a tú žienku, skúsim zareagovať v duchu: "tiež myslím, že vyzerá ok. A čo hovoríš na toho vpravo?".
A hlavne sa o neho netras. Možno si tým niečo kompenzuje, šuchorí perie a skrátka chce, aby si počula a videla, že on ešte má na to, že by mohol hocakú osemnástku ohúriť, ak by chcel (ale súčasne dáva najavo, že sa mu nechce, a tak ju veľkodušne prenecháva iným). Ja by som jeho správanie neposilňovala tým, že budem dávať najavo, že mi to vadí a chcem ho len pre seba. Pridaj sa k slušnému zhodnoteniu žienky a pozornosť presuň inam - na iného muža, jedálny lístok a pri jeho pokračujúcom tliachaní daj najavo nezáujem (jasné, jasné.., ok). Možno ho to pri takej odozve aj prestane baviť.
To je kríž s tými chlapmi. Človek aby taktiky na nich vymýšľal a furt sa s nimi zaoberal 🙂

retatka
16. júl 2020

@bolavyzub Ozaj rozumne napísané ,tak by na pána ,,dokonalého ,,mala anonymka ísť .Nie žiarliť ,tak mu dodáva viac sebavedomia ,aký je neodolateľný ale zaujať presne taktiku ktorú popisuješ.Chlapík si zrejme potrebuje niečo dokazovať a evidentne má problém so sebavedomím ,no kamufluje to .A zrejme keď tie mlade baby mu venujú pohľad ,mysli si ,že je nezabudnuteľný Belmondo ....

katkati
17. júl 2020

@retatka Áno a kľudne sa môže stáť, že keď s ním v budúcnosti náhodou nebude a nadobudne odstup, bude ma na neho triezvy pohľad, zistí, že na koho vlastne žiarlila? Že absolútne nie je taký výnimočný ako sa prezentoval a ona v svojej zaľúbenosti ho videla jeho očami. Bude sa čudovať sama sebe.

janisjoplin
17. júl 2020

Ja som tiež chodila s chlapom po 50-ke, ale nikdy sa takto nevyjadroval, mal aj staršie, takže som ani nepredpokladala, že by mal nejakú úchylku, aj som sa ho priamo opýtala, či je na mladšie, tak povedal, že zvyčajne mal vekovo seberovné. Zato ja mám úchylku na starších 😃 My sme si veľmi povahovo aj záujmovo sadli, takže nejaký rozdiel sme ani nepociťovali. Podľa mňa ak ste spolu už dlhšie a má rád svoje pohodlie, je zvyknutý, že mu navaríš, upraceš a máte dobrý sexuálny život, tak sa na teba nevykašle. Okrem toho čím bude starší, tým bude ťažšie nájsť nejakú dvadsiatku, ktorá by ho chcela 😂 ak teda nie je nejaký milionár, ktorý si môže dovoliť sugarbaby 🤪