icon

8 ročnú dcéru vypočúvali na kuratele a nemá nám hovoriť, o čom rozprávala

rolamsro
20. máj 2020
leknolina
Autor odpoveď zmazal
rolamsro
autor
20. máj 2020

Ceru vipocuvali na kuratele, kurátorka jej povedala nemá nám hovoriť o com sa rozprávali. Do spisu na súd bolo napísané, že Mala si neželá aby sme vedeli o jej vijadreni. Je to štandardné? Podľa mňa je to manipulácia.

leknolina
Autor odpoveď zmazal
rolamsro
autor
20. máj 2020

Otázku dávala kurátorka, ohľadne kde u koho by chcela bývať 8rocna cera.

leknolina
Autor odpoveď zmazal
rolamsro
autor
20. máj 2020

Véd práve to je ten problém, že nie je nestrana. Dnes som na to poukázal na kuratele.

ivkazba
20. máj 2020

@rolamsro a prečo nie je nestranná? Pretože nechce, aby dieťa rodičom povedalo, o čom hovorili a aby ju potom niektorý z rodičov mohol ovplyvňovať?

rolamsro
autor
Autor odpoveď zmazal
rolamsro
autor
20. máj 2020

@leknolina ďakujem

777januska777
20. máj 2020

Pre mňa je kuratela znak ťažkej zaujatosti, možno je tam pár zamestnancov, ktorí svoju robotu robia nezaujato a zodpovedne, ale väčšinou sú to zaujaté tetusky. P.S. To bol len môj názor, lebo ma tento orgán už veľmi dlho hnevá, ale inak neviem poradiť.

rolamsro
autor
20. máj 2020

Ja sa trápim už rok. Zaujatosť. Alibizmus.

cee_68
20. máj 2020

@leknolina Inak najhoršia otázka na svete. Chápem ju, ale aj po 36 rokoch mi naháňa hrôzu.

777januska777
20. máj 2020

@rolamsro verím ti, lebo v okolí mám veľmi veľa otcov, ktorí sa nemôžu dostať k vlastným deťom, správajú sa k nim ako k zločincom a pritom matka je tá mrcha. Je to ako boj s veternými mlynmi.

leknolina
20. máj 2020

@777januska777 ved to. Súhlasím s vami.. chuda dieta sa ma rozhodnúť s kym bude.. vyjadriť svoj nazor a,casto je medzi 2 mlynskými kolesami...

rolamsro
autor
Autor odpoveď zmazal
rolamsro
autor
21. máj 2020

@ivkazba preto je nestrana lebo nerešpektoval vôľu dieťaťa, PRO mamickovska zmýšľanie.

rolamsro
autor
21. máj 2020

@leknolina mal by som ešte jednu otázku. Keď sa podáva sťažnosť. Je možné ju podať aj na visie miesta? Napríklad ombucman?

leknolina
21. máj 2020

@rolamsro sťažnost voči komu? Voci pracovníčke? Ombudsmanovi urcite nie... Ombudsman je verejny ochranca prav,pokial si myslite ze je to vhodné nech sa paci...

rolamsro
autor
21. máj 2020

@leknolina prešetrenie postupu kuratorky.

leknolina
21. máj 2020

@rolamsro veduca oddelenia,riaditel odboru, riaditel úradu prace, ustredie prace

rolamsro
autor
21. máj 2020

@leknolina ďakujem. Pekný večer.

miriam11
Odpoveď bola odstránená