icon

8 ročnú dcéru vypočúvali na kuratele a nemá nám hovoriť, o čom rozprávala

rolamsro
20. máj 2020
leknolina
•
Autor odpoveď zmazal
•
rolamsro
autor
•
20. máj 2020

Ceru vipocuvali na kuratele, kurátorka jej povedala nemá nám hovoriť o com sa rozprávali. Do spisu na súd bolo napísané, že Mala si neželá aby sme vedeli o jej vijadreni. Je to štandardné? Podľa mňa je to manipulácia.

leknolina
•
Autor odpoveď zmazal
•
rolamsro
autor
•
20. máj 2020

Otázku dávala kurátorka, ohľadne kde u koho by chcela bývať 8rocna cera.

leknolina
•
Autor odpoveď zmazal
•
rolamsro
autor
•
20. máj 2020

Véd práve to je ten problém, že nie je nestrana. Dnes som na to poukázal na kuratele.

ivkazba
•
20. máj 2020

@rolamsro a prečo nie je nestranná? Pretože nechce, aby dieťa rodičom povedalo, o čom hovorili a aby ju potom niektorý z rodičov mohol ovplyvňovať?

rolamsro
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
rolamsro
autor
•
20. máj 2020

@leknolina ďakujem

777januska777
•
20. máj 2020

Pre mňa je kuratela znak ťažkej zaujatosti, možno je tam pár zamestnancov, ktorí svoju robotu robia nezaujato a zodpovedne, ale väčšinou sú to zaujaté tetusky. P.S. To bol len môj názor, lebo ma tento orgán už veľmi dlho hnevá, ale inak neviem poradiť.

rolamsro
autor
•
20. máj 2020

Ja sa trápim už rok. Zaujatosť. Alibizmus.

cee_68
•
20. máj 2020

@leknolina Inak najhoršia otázka na svete. Chápem ju, ale aj po 36 rokoch mi naháňa hrôzu.

777januska777
•
20. máj 2020

@rolamsro verím ti, lebo v okolí mám veľmi veľa otcov, ktorí sa nemôžu dostať k vlastným deťom, správajú sa k nim ako k zločincom a pritom matka je tá mrcha. Je to ako boj s veternými mlynmi.

leknolina
•
20. máj 2020

@777januska777 ved to. Súhlasím s vami.. chuda dieta sa ma rozhodnúť s kym bude.. vyjadriť svoj nazor a,casto je medzi 2 mlynskými kolesami...

rolamsro
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
rolamsro
autor
•
21. máj 2020

@ivkazba preto je nestrana lebo nerešpektoval vôľu dieťaťa, PRO mamickovska zmýšľanie.

rolamsro
autor
•
21. máj 2020

@leknolina mal by som ešte jednu otázku. Keď sa podáva sťažnosť. Je možné ju podať aj na visie miesta? Napríklad ombucman?

leknolina
•
21. máj 2020

@rolamsro sťažnost voči komu? Voci pracovníčke? Ombudsmanovi urcite nie... Ombudsman je verejny ochranca prav,pokial si myslite ze je to vhodné nech sa paci...

rolamsro
autor
•
21. máj 2020

@leknolina prešetrenie postupu kuratorky.

leknolina
•
21. máj 2020

@rolamsro veduca oddelenia,riaditel odboru, riaditel úradu prace, ustredie prace

rolamsro
autor
•
21. máj 2020

@leknolina ďakujem. Pekný večer.

miriam11
•
Odpoveď bola odstránená
•