icon

90 % tichá domácnosť. Máte to aj vy doma?

erika160669822
9. jan 2013

Myy sa doma nehadame len zrazu ostane ticho a oduta huba a vela krat ani neviem preco.Ako teraz 25,12.2012. az doteraz mame tichu domacnost a neviem ani preco.

Strana
z3
vadimka
18. mar 2013

@miika

nuz, z takej situacii by ma asi kleplo...a ked sa snazis s nim rozpravat, je ticho?

co by som robila na tvojom mieste?
napisala mu dlhy list, vyliala si aspon takto srdce, napis mu vsetko, aj to, ze takto to dalej ist nemoze a ked nie je schopny komunikovat nic ako rozchod nevidis...

ak mas moznost odist aspon k rodicom, odid, uvidis reakciu, ak ziadna podaj navrh o rozvod..naco je taky chlap??????????????????????

irriss
18. mar 2013

@felixa
Krasne a pravdive napsane..popsala jsi presne do detajlu meho otce..
a i pres toto- cituju dole Tvuj prispevek...😉, co jsi popsala, jako mozne "vitezstvi"..nad jeho chovanim NEPOMOHLO 😎
Citace.Kopie..
Da sa to zmenit, len ak sa chce zmenit ten samotny clovek. A obycajne je to iba vtedy, ked sa udeje nieco naozaj vazne a on uveri, ze jeho spravanie nie je v poriadku - napr.prejavia sa mu rozne psychiatricke poruchy (panicka porucha, depresia, bipolarna porucha...), pri ktorych je mu aj fyzicky zle, alebo sa mu rozpadne manzelstvo a on nechce vyslovene o partnera prist, popr.dieta ho odmieta a pod alebo vazne ochorie a pod...
p.s. prisel o manzelstvi i o deti...onemocnel a NIC..i ve druhem manzelstvi se chova stejne..i tam uz prisel o prizen vyzenenych deti..ale druha manzelka ma zatim trpelivost a veri, ze se zmeni..spis ze HO ONA zmeni...Ona povazuje jeho stav, jako pricinu predesleho manzelstvi....myli se,mozna to uz i vi, ale namlouva si neco jineho..snazi se samu sebe presvedcit, ze preci nebyla tak hloupa, aby to neve(i)dela, ze je to jinak...A TRPI...a TRAPI se..ale neresi ...☹

kikaba44
18. mar 2013

Nuž byby, možno ma ukameňujete, ale ja toho chlapa v celku chápem a občas sa niektorým za ich postoj nečudujem...

erika160669822
autor
18. mar 2013

Moj mm je ticho ale ja si poviem vzdy svoje to co chcem a viem ze to padne na urodnu podu.Tvari sa ze ma nepocuva ale potom vidim ze co som mu vykricala tak sa s nazi to menit.Ja sa potom zatnem a nekomunikujem.Chodi s malym prec na cely den ide k mamicke a ja mam svoj klud.Takze mne to ticho aj sem tam veru trochu vyhovuje.

kikaba44
18. mar 2013

môj muž si nevie tichú domácnosť vynachváliť, vraj doma je vždy Božské ticho len vtedy, keď nie som doma 😀

jozef11111111
8. sep 2022

@samantha223 najbližšia osoba nože najviac ublížiť

eva112014
9. sep 2022

@jozef11111111 Stará téma! Autorka je neaktívná a aj osoba, ktorej píšeš je neaktívná.

h2
9. sep 2022

@eva112014 Tento Jožko tu v poslednej dobe prispieva do veľmi veľa starých diskusií, nevšímaj si to. 🤪

eva112014
9. sep 2022
mnamko
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3