Ach, tá svokra
Ahojte bývame pri svokre ale fakt že kusocek je to tak že z kuchynského okna vidí rovno k nám na dvere. Ale to mi nejako nevadí. Máme dvojmesačného syna a ja neviem či som po pôrode taká nervózna, ale všetko mi ide na nervy a najviac to keď k nám príde bez zaklopania len vojde dnu máme z vonku kľúčik lebo na dverách je madlo rozmýšľala som už vybrať kľúčik ale neviem no 😒 ale naviac čo má dva dni už zožiera je že nastupuje naspäť do práce kde robila a každý večer bude treba pre ňu chodiť. Priateľ robí na zmeny takže dni kedy bude v robote by som mala chodiť ja ale to som rovno povedala že nie lebo ja toho malého nebudem stále dávať do auta a z auta von. Nahnevalo má to skrz to že vôbec nieje samostatná zo všetkým sa spolieha na nás nič si nevie zariadiť neberie podľa mňa do úvahy ani to že sme už rodina a chceme mať ten svoj kľud. Rada jej pomôžem keď sa dá ale príde mi cez čiaru aby sa zas po ňu chodilo každý večer do roboty keď máme zrovna kúpať a uspávat dieťa..
Jej komentár bol k tomu však doteraz sa po ňu chodilo áno chodilo ale koľko hádok bolo okolo toho
@majuska3521 Nechápem ako toto môže od Vás žiadať , aby ste ju každý deň vozili a takto Vám obmedzovala život a hlavne pri takom malom dieťati , som tiež svokra a babka ale trakto by som nikoho nechcela otravovať .
@evamarek77 teda myslela som to tak že keby ide tým autobusom tak od zastávky domov to má 3 minúty
tak nech chodí taxikom... 🙄
@elizabet173 no musela by sa zariadiť jasné ale ona to berie ako samozrejmosť lebo predttm sa pre ňu chodilo tak jasné že sa bude aj teraz ona sa neopýta ani nič ona mi to oznámila proste ze sa pre ňu chodilo a nebol s tým problém mi sme išli na pizzu alebo niekam a vždy sme museli utekať odtiaľ lebo ona končila v robote a nedajboh že sme meškali tak telefonáty kde sme takže kvôli tomuto som neskutočne vytocena lebo zas to bude o tom istom
@martul
jasne, prezoze chlap je kreten zavysly na mamicke a ide sa z nej po…ť. Maminka na prvom mieste, nemozu nic podniknut lebo ju zreba vozit. Ty by si chcela zit s chlapom, ktory ma tvoj nazor v pazi a este sa aj s tebobo nebavi, ked povies nie?
Ja by som s takym nlbom sni len ten vztah nemala, nieto este stavala dom pri jeho materi, ci mala dieta.
@majuska3521 viesco muža nechaj nech po nu chodí keď sa mu dá , je to pár minút, ale ja s malým dieťaťom by som nechodila, ved keď ti večer zaspí v aute , čo podľa mňa zaspí aj na takú krátku cestu , tak potom musíš budiť na kúpanie a celý režim rozhádzany, pôjde neskor spat atď, pripadne co ak bude spať práve v takom čase, budeš ho budiť a pôjdeš s placucim dieťaťom autom? A v zime obliekať a vyzliekať , nesúhlasila by som
Nemozes sa s nou porozpravat? Nie utocne,ale vysvetlit jej,ze rada by si isla,ale s babatkom je to obtiazne,vysvetli jej to vsetko ako ho budes musiet obliekat,zaspi v aute,potom ho budit,kupat a znova uspavat,proste rozhadzany rezim. Ci by si neskusila najst odvoz v robote,niekym,kto ide jej smerom.
@majuska3521 nechápem ako môže deťom takto komplikovať život. Spoj jej ide, len riť má lenivú. Ale za to môže tvoj chlap že ju tak naučil, len jemu to ani teraz nevadí. Myslím že toto je len jeden z problémov ktorý ťa pri tom mamičkárovi ešte len čaká. A ty buď nekompromisná a meľ si svoje. Buď to pochopí aj on a uvedomí sa a bude mať s mamou zdravý a normálny vzťah, alebo to nepochopí a ty pri ňom takto nevydržíš.
@majuska3521 Veď jej povedz, že nie. Aký je s tým problém? Nechoďte bez zaklopania, nebudeme pre vás chodiť, nedá sa, nevyhovuje.
Čo sa akože stane keď to takto povieš? Čoho sa obávaš?
Ze jej nie je blbe, ze kvoli jej pohodliu ma trpiet nepohodlim jej maly vnucik. Mamanek je tvoj priatel, nie ty. Nevie sa odputat od mamicky. Toto budes mat pokym nezomrie.
@iffushka bojím sa len toho že sa urazí lebo keď nieje po jej tak je hneď nasratá už som to nie raz vravela priateľovi ale neveri mi
@majuska3521 A kde a do koľkej robí "Tvoja" svokra?A má aj iné deti,či?Ako raz za čas by som po ňu išla,ale stále isto nie,navyše,keď je malé dieťa a teraz bude aj rýchlo tma...jednoducho by som si sadla s priateľom a mamou a vydiskutovala si túto situáciu.
@majuska3521 a co ked je nasrata ked nie je po jej? Naser sa aj ty, budete obe nasrate a nech tvoj chlap funguje s dvoma nasratymi zenskymi ked je blby.
@ahhola na som raz dala z malým za deň 42 000,on len v kočíku spával keď bol bábo, okolo 30 000 bolo bežné... Aspoň v noci spal v posteli
@majuska3521 a ako chodí do roboty???ako sa tam dostane?či ju tiež vozíte?🤔
Lebo ak sa do roboty dostane autobusom,taxíkom alebo s kolegom tak naspäť by mala ísť tak isto.bodaj autobusom, taxíkom alebo s kolegom.
Jej argument "predtým sa chodilo" by som ja pri svojej povahe asi odbila tým, že tak sa chodilo, situácia sa zmenila a chodiť sa nebude. Basta
Koniec.
Nie všetko trvá navždy, lebo "predtým tak bolo". Ma spoj? Ma? Vie sa dostať domov
Vie.
Koniec debaty.
Klíč v dverách? Nebude. Muž nech si vezme svoj do vrecka. Veď to hocikto tam mote vojsť do dverí, keď je v nich kľúč.
Aby som si každý večer, v zime v snehu, v daždi nakladala do auta dieťa, ktoré možno musím zobudiť, na obliekať, potom ho vyzliekala, a ešte predtým stále sledovala hodiny, len aby som nezmeskals náhodou utekať po svokru... No to ani omylom. Jedna vec je občas pomoc, keď to je nevyhnutné, ale toto už je zneužívanie
Bože...čo riešiš. Keď sa urazí tak bude urazená. Hotovo, bodka 😊 a nebude ti lepšie keď bude urazená? Podľa mňa hej, nebude ti loziť do domu. O muža sa nestaraj, nech po ňu chodí. Keď pôjdete niekam rovno mu povedz že sa ponáhľať domov nebudeš kvôli jeho mame.
@majuska3521 tak keď si sama doma, zamkni sa a hotovo
keby po ňu chodil priateľ, to by mi nevadilo ale ja s malým dieťaťom by som sa pre ňu netrepala. Tých 5 km ozaj môže ísť autobusom, na bicykli. Keby robila v takej lokalite, že jej domov už nič nejde alebo až o 2 hod, alebo má nejaké iné problém, nepoviem. Ale ako môže jedna zdravá , zamestnaná žena žiadať od ,,detí,, aby ju každý deň vozili z práce?
@majuska3521 a ako ste prisli k tomu pozemku? Darovala vam ho?
ved pockaj..o par rokov ked bude na dochodku ju ty budes prosit aby ti vyzdvihovala deti, ci rano zanasala, lebo napr. budes zavcasu chodit do prace...
Ako ten klucik nechapem..hadam ste dvaja dospeli ludia, aby ste sa dokazali nevymknut! To by som hned zrusila, ale to chodenie po nu..predsa len je to starsi clovek, ak nema iny spoj, nevidim natom nic zle...a predsa len to nie je kazdy den!! Decko to tiez prezije ak 2 dni do tyzdna pojde spat o polhodinu neskor, neboj sa!! a s tym nakladanim a vykladanim si zvykaj..ked sa narodi druhe a nebude pomoc po ruke, bude to standard!! 😀
@pragmaticka určite to nebudem od nej žiadať keďže sa nemá teraz ako nikam dopraviť tak sa nebude mať ani potom keďže škola a škôlka sú az o 10-15 km vzdialené takže to už teraz viem že robiť nebude.
Nebudem si na to zvykať keďže druhé dieťa neplánujem🙂 !
Ale ďakujem za komentár
@tehulka2011 áno darovala ho priateľovi nechcela som sem ísť bývať lebo však mladý majú byť sami ale priateľ že to bude lepšie že nám bude pomáhať no tak som ustúpila
@nikdenikto asi to tak aj spravím nejdem sa už nad tým rozčuľovať,lebo to nemá zmysel už... Ono išlo len o to aby proste nebola stále spolahnuta na nás ako je doteraz a keď nieje po nej tak je hneď urazená a už má hneď aj inak oslovuje ako keď niečo potrebuje

@evamarek77 ona aj keď prišla zo zahraničia a trebalo ísť pre ňu vlastne ani netrebalo lebo jej išiel autobus tak tým autobusom nešla proste mohla ísť taxíkom nešla. Musela som ja obliecť malého dať ho do vajíčka a utekať pre ňu a to mala jeden malý kufor autobusová zastávka 3 minúty od domu a autobus som stretávala cestou za ňou kde má už čakala pol hodinu takže asi to nepôjde ani na kompromis v tomto prípade