Aj podľa vás som sebecká?
Také nervy mám tento víkend na muža že až..
Každé ráno vstávam o 5-tej chystám ráno deti nosím ich do škôlky školy poobede vyzdvihujem ich, potom domácnosť úlohy variť pratat. Cez víkend vstávam o 6-tej nikdy nespím dlhšie nemôžem. Včera sme sa pohádali keďže som si dovolila odísť na večer od deti do mesta, stretla som sa s kamarátkou prežíva ťažké obdobie a chcela som ju trochu vytiahnuť von a rozveseliť. To sa mi aj podarilo len muž že som sebecka stále myslím len na seba a nie na deti ani naňho, že som ho nechala samého doma s deťmi a čo on má s nimi robiť doma.. Máme dvoch chlapcov 5 a 8 majú.
Dneska od rána prší tak ma lámalo poobede že som si ľahla na chvíľu a zaspala na hodinku. Muž zase že som sebecka špina myslím len na seba. Starší syn ma došol zobudiť že je hladný a či mu naberiem jesť. Cez týždeň bol doma bol chorý vracal som sa starala oňho, som rada že mu je lepšie a už chutí mu jesť.
No strašne ma hnevá mužove správanie. A toto sú len veci čo sa stali tento víkend, poslednú dobu stále niečo má proti mne a už neviem čo si o tom myslieť. Aj podľa vás som sebecka špina a myslím len na seba?
@karolinakr jej nepomôže nič a ani nikto
@pikachu999 no nepomôže, ale na druhú stranu pani sama píše ze je spokojná a nevadí jej to.
Téma splnila účel, aj sa vyžalovala, aj ju tu polutovali ake to ma hrozne a ide sa ďalej.
Zas ju nemôžeme súdiť ze je aká je, bohvie ake traumy ma za sebou, z akého prostredia pochádza ked jej to ako žije príde v poriadku.
Niekedy je vytesňovanie a popieranie reality jediny sôsob ako prežiť.
Akoze osemročný má zobudí,lebo si nevie naložiť kura? To vedies k samostatnosti? Asi k rovnakej viedla tvoja svokra tvojho muža. Viac dodať neviem. Si spokojná,to je vidieť inak by si nedopadla takto,normálna žena toto nedopustí. Akože pardon. A tá čo hej tak tej ostáva iba sa občas vyžalovat. Mňa život kvôli takejto veci,alebo teda každý víkend byť hore o šiestej,lebo mám doma 8 a 5 a 45 ročne batoľatá.... Fuha....myslela som,že máš max dvojrocaka. 🤣
Akoze osemročný má zobudí,lebo si nevie naložiť kura? To vedies k samostatnosti? Asi k rovnakej viedla tvoja svokra tvojho muža. Viac dodať neviem. Si spokojná,to je vidieť inak by si nedopadla takto,normálna žena toto nedopustí. Akože pardon. A tá čo hej tak tej ostáva iba sa občas vyžalovat. Mňa život kvôli takejto veci,alebo teda každý víkend byť hore o šiestej,lebo mám doma 8 a 5 a 45 ročne batoľatá.... Fuha....myslela som,že máš max dvojrocaka. 🤣
@maciatkolulu dvojročáka alebo desatoráka 😀
When a man says he'll do anything for a woman, he means fighting bad guys and slay dragons, not vacuum or wash dishes.
When a man says he'll do anything for a woman, he means fighting bad guys and slay dragons, not vacuum or wash dishes.
@karolinakr 😂
No muži bojujú a bijú tak max doma ženy a draci neexistujú...ta čo teraz😃
@karolinakr 😂
No muži bojujú a bijú tak max doma ženy a draci neexistujú...ta čo teraz😃
@enmery to mi teraz vyškočilo na fcb a vidíš, je to presný opak, čo hustíme do autorky 😀
@milaaanko rozviedol si sa a deti si nechal žene ? Alebo máš striedavku ?
@subartic deti mame v striedavke, uz boli dost velke aby koliznej povedali, ze chcu zit aj s otcom. Exka by bola schopna mi ich zobrat. Ale vzhladom k tomu ze starsi ma cez 16, tak sa bral do uvahy aj ich nazor.
Okrem ineho sa mi uz exka niekolkokrat vyhrazala ze mi ich zoberie. No to by museli byt nase deti padnute na hlavu 🙂
@laurika999 😄 som to zmazala, to je beznádejný prípad
@karolinakr Mohla si to nechať. Bolo to veľmi výstižne napísané. A ak by si z toho aj autorka nezobrala poučku, možno by to pomohlo iným, uvedomelejším ženám.

tak už nič potom