AJ vaši manželia sú stále unavení a zaspia na gauči?
Zdravim zienky..
Chccem sa opytat aj vasi muzi zvyknu .ked pridu domov z prace napr. o tretej uz o siedmej zaspat na gauci?..ja viem ze moj sa v robote dost nabeha ale mi to pride take zvlastne aby 30 rocny chlap takto nevladal po robote..pracuje na smeny mava a nocne..ale vzdy len po rannej smene je takyto..pride o pol trete naje sa..pzrie telku a okolo šiestej siedmej pri nej vzdy zaspi..
A čo,keď tvoj otec vládze,každý je iný...A keď to tak vieš,že nemá právo byť unavený,tak načo zakladáš nezmyselné diskusie.Už si si odpovedala teda sama..Zbohom zdravý rozum 🙊
Po nocnej som.aj ja spavala tak 4-5hodin.. ale.potom.som.to musela niekde dohnat.. bud skorsim zaspatim alebo dlhaim.spanim.rano..
A moj ani nepotrebuje robit nocne,obcas tiez zaspi v takom netypickom case..ale to sa este prebudi a ide spat neskor normalne.. ale taku polhosku-hodku da.. mna to zas cez víkendy a aj pocas ocr, o pn nehovoriac,zvykne zlozit medzi 14-15.. na taku polhodku, hodku..
Podla mna to je okay, my zvykneme takto "zalomit" aj spolu na gauci :D A spime tak aj do jednej do druhje a az potom sa zobudime a ideme do postele
@23121974 ja sa len pýtam ci je len môj muž taky alebo je to normálne u dnesnych mladých mužov.. A keď sa ti zdá nezmyselná táto diskusia prečo tu potom pridavas príspevky..?
Mám normálnu prácu of 8-16, vstávam o 5 45 domov chodím o 16 45 a každý deň si pospím takú hodinku po robote 😂 a potom fitko, sprcha, ps4 a so psami von. To je môj bežný denný harmonogram. Takže to nie sú iba chlapi 😂
Ahoj, je to uplne normalne. To, ze tvoj ocko vladze, je dane aj tym ze nasa generacia je uz naozaj preslachtena. Vidim to na sebe a mojom muzovi. Ked porovnam co vsetko (ne)zvladame my a aki sme potom unaveni a kolko napr dokazu svokrovci.. naozaj oni su odolnejsi. Napriklad, ja milujem manualnu pracu, upratovanie a tak. Ale tie bolesti kostrce, kolien a krizov neprajem nikomu.. moj muz sa tiez sialene rychlo unavi. Ale ak sa o toho svojho bojis, skus mu navrhnut odber krvi - ci nie je chudokrvny.
Je normalne, ze je tak skoro unaveny. Ale normalne nie je, ze si otec 2 malych dvojiciek lahne na gauc pred telku, az kym nezaspi. Keby to bol moj muz, mohol by si lahnut na hodinu ked pride z prace, teda odpocinut a potom sa zapojit do chodu domacnosti. Hrat sa s detmi, urobit veceru, okupat ich, ist na nakup. Proste hocico, ale nie lezat cele poobedie na gauci. Ty si kedy lahned na gauc? Urcite nikdy.
sice ja tak skoro nevstavam, ale poznam svoje telo. Do prace odchdzam o 06:15 a doma som o 19h. Keby ze sa najem a sadnem pred telku tak urcite spim. Preto sa musim stale hybat.
Ja si myslim, ze je normalne ze takto odkvecne, po dobrom jedle sa ziada odpocinok. Tak nech si po praci odpocinie, ale tak max pol hodiny, lebo potom je clovek este viac unaveny. A moze sa venovat aj vam.
Ak sa ti nieco nezda, nech si kupi nejake vitaminy, alebo skoci k lekarovi na odber krvi.
Niekto evidentne nepozná rozdiel medzi príspevkom a komentárom 😂 Tvoje povolenie k tomu nepotrebujem!
@23121974 no uz raz si sa nemala coho chytit ze?..vsak sa odreaguj doma asi nemas kde..
Keď robí nočné sa nečuduj, skús zažiť je to hrozne vyčerpávajúce a tie striedačky duplom, telo sa nevie prispôsobiť
Keby o siedmej. Moj si aj na obed pospi,ked je doma,ale on vstava pred 6 kazdy den. Ak je doma,do obeda porobi,naobeduje sa,pospi si a ide dalej robit. A o 19 uz odfukuje na gauci a stahuje sa do postele. On je ranne vtaca,ja naopak nocny tvor. Raz sa hadam stretneme na pol ceste
Mne zase rano velmi dlho trva,kym sa rozhybem. On vstane a uz fici.
Moj oco za sociku mával pracu od 6 - 14:30 a vzdy ked došiel domov tak si hodku pospal a až potom riešil ostatne veci. Si pamätám lebo som chodila zo skoly a museli sme sa same pohrať a potom sa s nami poučil a šli sme na chvíľu von. Takze nie je to len touto generáciou . A pred telkou vzdy mama s otcom spali už o 21 drichmali a chápali 🙂 a telka bezala

@nevludna 90% zien tak zije.Aj preto tvrdim pokym je clovek doma s dietatom je to sveta zit🙂a este si moze poobede pospat a kazdy den si naplanovat a robit co chce.Okrem toho, ze treba navarit