icon

Aká je ideálna svokra?

fra
16. júl 2013

Predpokladám, že behom pár rokov sa stanem svokrou, v "najhoršom prípade" 😀 až štvornásobnou... preto som začala rozmýšľať o tom, ako sa stať dobrou svokrou- inšpirovali ma tunajšie príbehy o svokrách, mám pocit, že každá svokra je zlá, či už nerozpráva vobec nič alebo rozpráva veľa, niektorým vadí že sa o vnúčata nestará, niektorým vadí že sa príliš stará, zlé je všetko od darčekov, pozornosti až po je výzor a dobré rady, zlé sú jej návštevy aj nenávštevy, proste pripadá mi, že je zlé už jednoducho to, že vlastne svokrou je ... som z toho jeleň, chcela by som byť raz dobrou svokrou ktorá si s nevestami a zaťmi rozumie, má ich rada a optimálne rodinám svojich detí pomáha k všestrannej spokojnosti, ale pri čítaní o svokrách začínam mať strach že sa mi to nemusí podariť 😝
Tak sa skúste zasnívať, aká by bola tá vaša ideálna svokra? Čo by mala robiť a ako by sa mala správať aby ste si s nou rozumeli?

Strana
z7
bubinovci
14. dec 2019

Ja za idealnu svokru povazujem svoju mamu a moj muz to uz viackrat potvrdil. Mama je naozaj nekonfliktna, zbytocne sa nestara, ked treba vzdy pomoze vramci svojich moznosti, napriek tomu ze je zťp, postrazi nam deti, nedava nevyziadane rady, aj ked ma iny nazor tak ho nevnucuje, vzdy nas podpori....sme spolu velmi casto, byva od nas o dve ulice dalej, casto u nas prespi, vsetky sviatky travime spolu u nas, kedze zije sama, chela by som byt raz takou svokrou

Strana
z7