Aká je u vás deľba práce?
Manžel chodí z práce unavený, cestuje do práce 2O km vlakom a obvykle robí aj dvanástky. Doma potom veľa spí. Starší chlapec chodí do školy s mladším som doma. Denne varím tak, aby pre manžela ostalo aj na večeru, operieme, nakúpimeme, ideme ideme na hrisko a poobede pre staršieho do družiny. Manžel niekedy večer umyje riad alebo dlážku. V sobotu pokiaľ nepracuje spí, lebo je unavevený, takže spoločne sa von dostaneme iba v nedeľu. Čo robím nesprávne?
Mužovi odkazujem že ten môj vysáva umýva podlahu a robí všetko okrem varenia a žehlenia... Deti prebaloval chodili aj chodia von vozí do skolky, školy hra sa s nimii a bežné mu nechám oboch a idem si riešiť buď seba alebo čo treba takže tak... Nech sa zobudi ten tvoj 😱
Neviem. Ty asi nic. Len sa cudujem ze vela ten tvoj spi. Ma tak namahavu pracu? Alebo nebude to aj nieco zdravotne? Alebo sa vam tou unavou vyhyba?
Mam doma tretiaka. Prváčku.
Čerstvo 3-ročný je doma. A čakam štvrte.
Tiez varim. Periem upratujem povacsine doobedu. Poobede sa s velkymi ucim. Vonku chodime kedy ako. Ak nemusim varit resp ak sa dojeda tak aspon na dvor. Ak nie poobede.
Aj pomedzi to zahradka. Ak trebalo kosit. Alebo muzovi pomoct ked pride z prace tak este aj to.
On zase vezie deti do skoly. Riesi nakupy. Teraz riesi aj zateplovanie domu. Material. Majstrov. A vsetko mozne takze ho nechcem zatazovat somarinami.
Oddychuje vecer. Resp ked sa zotmie. A v nedelu doobedu. Celu nedelu sa venuje výlucne detom. Bud ich vezme sam na vylet ze si ja oddychnem. Ak nie ideme spolu.