icon

Aké máte švagriné?

mimel
30. dec 2011

ahojte,mám 2 švagriné a ani s jednou si nevychádzam. zo začiatku som si myslela, že tá jedna je super kamoška,ale potom ma podrazila. s tou druhou som nemala dobrý vzťah už od začiatku,pretože som poznala jej minulosť a aká je. najhoršie však na tom je, že ešte bývame u svokrovcov a tie dve tam sú nasáčkované takmer každý den aj so všetkými deťmi a ja neviem,kde mám ujsť. už som z toho zúfalá.tak velmi by som chcela už bývať v našom domčeku,len ešte to asi rok potrvá a ja už nevládzam tam dalej bývať.

Strana
z4
stellamaris
22. apr 2013

mam iba jednu,super zena je to,mila,ochotna...... 🙂 som vdacna,ze ju mam!

aadulik2110
22. apr 2013

@mimel to akoby som o sebe čítala.... až na to, že tie 2 švarginé nemajú deti (jedna ani priateľa) a obe bývajú u mamičky, kde sme bývali 2 roky a čosi aj my a k tomu ešte ďalší 2 švagríci (tiež slobodní...) tiež som nevedela kam už ujsť a niekedy to boli strašné ponorky... u nich nie je zvykom riešiť problémy resp. vždy som videla problém ja.... nezostávalo mi nič iné - len to vydržať kým sa presťahujeme do svojho... a to sme ešte viac ako pol roka bývali v jednej izbe aj s drobcom....

henamichal
22. apr 2013

Ja svoju tiež neznášam, je stará dievka, má 47 rokov, nepracuje už 16 rokov, lebo sa jej nechce, len doma sedí a čaká kedy ju manžel bude finančne podporovať lebo na to bola zvyknutá pred našim sobášom. Odkedy sa manžel oženil, tak ma neznáša lebo ju už manžel nemôže podporovať keďže máme vysokú hypotéku ale ju to nezaujíma! Na dvore majú novopostavený dom ale vôbec nám ho neponúkli a mali sme si kúpiť drahý byt... Nechcela aby sme tam bývali. Asi by nezniesla, že ja cudzia žena som "zadarmo" dostala nový dom! Máme malého 1,5 ročného synčeka ale ani on ju nejak nezaujíma. nemali sme koho pozvať za krstnú, tak máme ju, ale nič mu nekupuje, pretože nemá ani cent. Matka (moja svokra) ju živí z dôchodku ale keď zomrie neviem z čoho bude žiť milostivá pretože my to tiež máme veľmi ťažké, splácame vysokú hypotéku a navyše som na materskej! Hnusná ženská!

tanicka696
22. apr 2013

no vidim,že väčšinou je to tak ako u mňa,ja mam 3švagrine,2nenavidim,zakopala by som ich pod čiernu zem a jedna je uplny opak,na chleba by sa dala natierať 🙂 ale obidve nam zavidia že sme si postavili samy dom,osamostatnili sa,teraz čakame babo a nevedia to prežiť,vymyšlaju si všelijake sprostosti len aby nas očiernili a boli oni tie naj!ta jedna vždy musela mať to čo mali druhí no nijako sa nesnažila,jednoducho chcem a budem to mať a všetci jej ustupili len aby mali od nej pokoj!doteraz je to tak,bohužial chcu mať všetci od nej pokoj lebo robi len zlo v rodine a nikto ju nema rad tak jej furt ustupuju!

victory1
22. apr 2013

@mimel Ja mam nastastie exsvagrinu...zenu o cca 10 rokov starsiu ako ja. Od prvej chvilu sme si "padli do oka" 😀 a snazila sa ma zabit svojou krasou a inteligenciou 😀 Ked ma videla prvykrat, tak mojmu exdrahemu oznamila veeelice potichu, aby som to pocula, ze sa malujem ako kurva..ved ona sa nemaluje vobec a prirodzena biela farba xichtu je in ako aj blond vlasy s asi 4cm odrastenymi sedinami.... 😀 Potom prisla na rad tema mojej prace...z toho, ze som jej povedala, ze robim koncipientku, usudila, ze vlastne robim poskoka a pisarku, zatial co ona robi ekonomku v renomovanej firme. 😕 Raz spala u nas a skritizovala ma pred svokrou, drahym a svojim manzelom, ze mam nefunkcnu varnu konvicu a mala som nieco vyliate na sporaku, tak sa jej tam hnusilo varit vodu na kavu. A teda v ramci sebeobrany som jej povedala, ze u nas sice na sporaku nieco bolo, ale ze jej vana a umyvadlo vyzeraju, akoby tam permanentne 6x za den vracali piati hrdzavi skriatkovia... 😀
Ked sa z nej stala exsvagrina, tak som zas bola kurva, lebo rozvadzaju sa len kurvy...ale kedze bozie mlyny melu pomaly ale isto, do roka ju vyhodili z roboty a do dalsieho roka bola aj ona rozvedena...to, ci tym padom bola aj ona kurva, to som sa uz nedozvedela.... 😀

Takze moja, bran sa! 😀 ..a ked budu na teba svine, ono sa im to urcite vrati...vid moj pripad! 😉

danielle37
25. apr 2013

Ahojte všetky. Mala som 3 švagriné. S dvomi mám pekný vzťah - sú to sestry manžela. Tam je to ok. Chcem Vám napísať o švagrinej, s kotorou som pekne vychádzala, šikovná gazdinka, milujúca mamka - žena môjho brata, ktorá nás žiaľ opustila navždy pred 3 mesiacmi nečakane a bez rozlúčky, nie preto, že ona by chcela, ale Niekto Vyšší o tom rozhodol. Odišla nečakane mozgová príhoda. Mala by 41 rokov. Zostali tu smútiaci manžel a dve dcérky, rodičia a ostatná rodina..... Nerob me si zle, život je krásny ale krátky. Viem, že niekedy je ťažké prehltnúť neprávosť či nenávisť.... ale keď ostane stolička prázdna si poviete, že na čo to všetko bolo.... Všetci vieme, že medziľudské vzťahy sú veľmi ťažké vďaka tvrdohlavosti, hlúposti, pýche....Keď si nerozumiete, nemusíte mať super vzťah ale tá kávička si myslím sa dá vydržať kvôli stretávaniu sa s rodinou, nikdy neviete kedy budete potrebovať pomoc. Možno aj od tej nenávidenej osoby, keď Vám podá ruku... A možno tá osoba bude potrebovať tú Vašu...

zlatinafifinka
31. okt 2013

Najhoršia švagriná je vtedy ak jej deti poodchádzajú z domu. Moj prípad a ona zrazu objaví v sebe vlohy matky a hladá objekt, kde ho može presdadiť ,teda brata mám skúsenosť a začína intrigánsky potajomky ovládať a riadiť cez neho chod domácnosti. Kedy kde a ako je to o ničom lebo vie ako na neho. Uráža len ked tam manžel nieje tak neni ako jej to dokázať. Bojovať s takým človekom je pod uroven, takže sa vyhýbam kontaktu snou ako sa len dá. Roky nekomunikovala,ale objavila sposob komunikácie skype aj to len v neprítomnosti, ked je muž na záhrade alebo sám. Napríklad sa dohodneme na dušičky že ideme vtedy a vtedy a na druhý den to už neplatí atd. Roky som bola ticho a znášala som uštipačné reči ale už teraz čakám aj ja že si vylejem po rokoch soj prílev energie a poviem jej čo si myslím a budem mať v sebe poupratované.

clementisa
26. dec 2024

Rodinu si nevyberieš je to komplikované mám tri švagrine stretávame sa veľmi málo nevyhladavame sa ak sa náhodou stretneme tak som v kŕči ale prežijem to neviem ako to oni vnímajú stretávame sa hlavne na rodinných stretnutiach bavíme sa povrchne o nepodstatných veciach

Strana
z4