Aké sú vaše svokry ?
Baby,skuste napisat,lebo mna z tej mojej porazi.Tvari sa ze ma ma rada, ale viem ze to tak nie je,citim ze ma nemusi:(( ..niekedy som z toho smutna a niekedy mam v pi**.
Mám rovnakú svokru... kedysi mi povedala, že jej jediný syn má na lepšiu ženu 😁 dala som jej 2 krásne vnúčatá, a tvarime sa, že sa máme radi. A môže byť bohu vďačná, že ma jej syn má 😆
U nas je to tak, ze sa nemusime nejako navzajom. Od pociatku sme si nejako nerozumeli a tak to aj zostalo. Urcite navzajom nevyhladavame navzajom spolocnost, teda ja jej urcite nie. Ona k nam chodi ako sa jej zachce, ale nie kvoli mne, no skor kvoli detom.
ta moja byva nastastie dost daleko, ale ked k nam pride na par dni, som z toho akurat tak v strese. Ma hrozne zastarale nazory, ci uz na vychovu, na zivot alebo len tak vo vseobecnosti, velmi rada dava nevyziadane rady, pritom je sama hrozne nezodpovedna a dost popletena. Mame taky nemastny neslany vztah, asi tak by som to povedala 🥴
Vychádzame slušne 🙂 kamošky nebudeme nikdy, ale small talk o počasí a členoch rodiny zvládame. Máme takú nepísanú dohodu, že ja sa neurazím za jej rady ohľadom detí a ona sa neurazí, že sa nimi neriadim 😄
Akurát sa nejako nevieme vymotať z toho, že ja nepijem alkohol a ona si moje odmietanie berie osobne 🤷🏻♂️🤣
Prevo tie stare zeny nemôzu byt normalne.ja co poznam aj v okoli ludi,aj kamosky,vsetky to maju doma na H a ich muzi velakrat daju skôr na svoje mamicky ako na svoje zeny.Co to za chlapi-preposrati!!!
*preco
Mam uzasnu svokru. A moj muz da najskor na mna, potom sa pyta svojej mami.cize je to aj inak, ako to poznas ty
Moja je zlatúšik. Ale je to tak len preto, že nebývame spolu. Keď navštívim švagrinú, tak tá to veľmi dobré nemá a pritom je to oveľa milšia a lepšia osoba ako ja. Takže potvrdzujem, že najlepšia svokra je tá, čo býva najďalej.
Autorka, ja zase musim povedat, ze moj muz jej vie svoje povedat, aj si ma zastat ☝🏻 na zaciatku tehotenstva sme mali medzi sebou konflikt a jednoducho jej razne povedal svoje a zabralo. Nie kazdy chlap je posraty zo svojej mamy.
Moja je jednym z najuzasnejsich ludi, akych som v zivote stretla. Zboznujem ju
Nezabúdaj, že raz, ak boh dá, budeš aj ty stará žena a svokra. A aj tvoja mama je stara žena a svokra.
Ale ty si vedela koho si berieš. Ty si si nevšimla, že si u neho nula už pred sobasom?
@minutka tak ako su zle svokry,tak su aj zle nevesty..kazda ma inu skusenost,ja osobne tu moju respektujem ale nezabudnem na to,co vsetko porobila..od dourazania hned pri prvom stretnuti,hadzanie polien pod nohy pocas vztahu az po spackanu svadbu..🤷♀️ ja dufam,ze nikdy svojim detom taketo veci robit nebudem..
Ja mam normalnu svokru😃 je to ina generacia, spravam sa k nej s uctou, jej rady vacsinou jednym uchom dnu a druhym von. Ale syna vychovala dobre, vnucika ma velmi rada, byva daleko a ked k nam pride(alebo my ku nim) mame full servis, nemam sa na co stazovat. Mozno len, ze nakupuje hluposti, co nepotrebujeme a povedat si neda
No čo ti poviem🤦
Nič moc.Este keď neboli vnúčatá tak sa dalo s ňou porozprávať.ale teraz keď sú detí tak.....Chodíme tam tak raz za 1,5 mesiaca.byvaju ďalej.ale chodíme kôli vnúčatám že aby si ich užila a z jej strany vôbec sa im nevenuje.za jeden deň pol hodina.hlavne že keď sme na odchode tak potom sa im začne venovať.joj celé opačne.ja sa s ňou nerozprávam lebo konverzácia s ňou posledné 2 roky je taká že covid, Ukrajina a teraz právnik....mňa toto vôbec nezaujíma.toto počúva stále môj manžel keď sme u nich🤦
Stále chce vnukov na prázdniny,stále vraví ona si ich užije keď tam mi rodičia nebudeme.ha a kde bola do teraz stále je pri hrncoch,tv alebo na FB,na internete keď sme u nich a všetky jej vnúčatám už vyrástli (7,7,5r).už ich nebaví chodiť na prázdniny lebo sa tam nudia.ked prídeme na návštevu a navrhnem výlet (ja, muž,deti) aby sa hlavne deti nenudili tak jej hláška.a musíte ísť,ostaňte tuná alebo sa votrieť že aj ona ide s nami.ale keď ma vnúčatá na prázdninách tak ani nikam nechodia len doma sedia alebo ich šlahne do bazéna a hrajte sa a svokor venujsa.a pikoška na záver.ked prídu z prázdnin domov tak vždy choré (moje a švagrinine)😭
Ale aj tak je "zaujimave" ako VSETCI odrazu maju DOBRE svokry😁😁😁...
Mozno sa zatial ozvali hlavne take zeny so stastim. A druha vec je, ze by som ja osobne mala problem vydat sa za muza, ktoreho mamu by som neznasala. To by pre mna bolo utrpenie. Tretia vec je, ze som velmi tolerantna. A posledna vec, zopakujem, moja svokra byva dalekooo, a to je ta hlavna premenna v rovnici dobrych vztahov😃
Falosna. Sutaziva. Ponizuje. Vydiera citovo. Urazliva, manipulativna. Nerobi to nonstop, takze ak je to v norme, tak ju tolerujem a akceptujem. Ale nemyslim si ze moja svokra je bezna svokra, ja verim aj v pohodove svokry. Ja som vedela hned od zaciatku, ze nebude dobre. Najlepsie je takemu cloveku sa vyhybat a nedrazdit.
Hladam pozitiva. Urcite ma, neviem ich docenit, nemaju pre mna vyznam.
celkom Ok... ona sa nestará do nás - my do nej...
za posledných 6 rokov bola u nás 4 krát... bývame od seba 30 km.