icon

Aké sú vaše svokry ?

12. júl 2022

Baby,skuste napisat,lebo mna z tej mojej porazi.Tvari sa ze ma ma rada, ale viem ze to tak nie je,citim ze ma nemusi:(( ..niekedy som z toho smutna a niekedy mam v pi**.

yoxinka
12. júl 2022

Moja svokra je super ženská, mám ju rada a sranda je s ňou. Aj na dovču ideme spolu.

modrymotyl8
12. júl 2022

Ťažko povedať, ako osoba nie je zlá ale nemá záujem o vnúčatko.

viestta
12. júl 2022

Mali sme šťastie.😊
Ale ako tak čítam tvoje odpovede, možno svokra je v poriadku, len ty si vzala mamin cecek, čo si zabudol odstrihnut pupocnu šnúru. Ak si to nevidela, tak je to tvoja chyba, nie svokra je vadna.

caroline_
12. júl 2022

Nebavime sa,nepozvali sme ju na svadbu...asi tolko

lentak1223
12. júl 2022

Ja mám skvelú svokru, rozumiem si s ňou viac ako s mojou maminou🙂Som povedala, že sa za nič nerozvediem zo svojím mužom, aby som o svokrovcov neprišla😄

blancheporte
12. júl 2022

Mam dvoch synov,preto aj ja raz budem svokra.A budem sa snazit byt dobrou svokrou.Presny opak mojej.Ked bude chciet syn pomoc,pomozem s detmi.Moja svokra strazila moje deti az 2x za 17 rokov.Ked som potrebovala pomoct,ze deti boli chore,tak som volala len moju mamu.Svokra nikdy nemohla.Pritom sedela na balkone doma.Leniva,skupa a najlepsie a najkrajsie su len jej dcery.Jedna ma 43 a je slobodna a bezdetna.Druha ma 34 a tiez je slobodna a bezdetna.Takze tak....

hermiona12
12. júl 2022

Moja býva ďaleko a som rada, keď manžel bol malý tak sa nevenovala jemu a ani iným deťom stále riešila vzťahy s ich otcom a deti rástli kade jak. Odkedy sa oženil hneď potrebuje pozornosť, počúvať že on ju ľúbi a tak. Lenže čo by chcela keď sama mu tú lásku nedala a nebola normálnou matkou. Teraz silou mocou chce všetko vedieť a hra sa na anjela lenže ani manžel jej to neverí . Má to čo zaslúžila.

evaachesa
12. júl 2022

Ja mám našťastie veľmi zlatú svokru. ☺️

marion09
12. júl 2022

Budem morbidna a surovo uprimna....moja je 👍,je uz na cintorine🤭

kormino
12. júl 2022

Zarazila ma veta,že tieto staré ženy.Som svokra,mám 51 do dochodku x rokov a teda sa starou necítim.Nemala som so svokrou zo začiatku ideálny vzťah,ale nikdy som ju nikde neohovárala a ani ona mňa.Teraz po 29 rokoch su tie vzťahy už dobré.Zlepšili sa hned,ako sme sa po pár rokoch u nej odsťahovali do svojho.Chvalabohu,že mám zaťka,ten ma hádam nebude rozoberať na forach☺

babababka
12. júl 2022

Kým žila,pomáhala nám.Často na ňu myslím len v dobrom.Bola už tiež stará žena.Prežila všeličo,bola to zrobená,milá,dobrá duša.Už aj ja som svokra a myslím si,že sme o.k.Dcéra aj zať mi dali 2 krásne,milé,dobré vnučky.Mňa nezaujíma,čo si o mne myslia,ale ak treba varovať baby,darčeky,výlety apod.majú u mňa otvorené dvere a ak ja niečo potrebujem v záhrade ,opraviť niečo,sem-tam odviezť k lekárovi ,viem,že mi pomôžu.

mandzula
12. júl 2022

Moja aktualna je super, s byvalou to bolo zlozitejsie, no znazili sme sa aspon o korektne vztahy. A k tomu, ake je zaujimave, ze mame dobre svokry... mame ti klamat, aby si bola spokojna, ci co si tym chcela povedat?

luccckac
12. júl 2022

@qwer2019 mne moja povedala na oslave, že ma nikdy nemala rada, odvtedy som tam nebola... 🙈

heni79
12. júl 2022

Moja svokra je mŕtva a chýba mi. Rovnako aj deťom a manželovi. Bola to dobrá obetavá žena, mala svoje chyby ako každý človek. Tou najväčšou bolo, že sa až príliš obetovala pre iných a ona sama seba mala na poslednom mieste. Dostať ju k lekárovi nás stálo nadľudské úsilie. No už bolo neskoro.

husky25
12. júl 2022

@lilitela už ti aj naložila na tanier trtac z kurata 😂😂 tomu vravím láska , inak ako by si i mojej písala všetky tie slova

melanta
12. júl 2022

Nikdy som sa nejak cielene nezamýšľala nad témou svokra. A potom som prišla na modrého koníka a za 4 mesiace tu som si o svokrách prečítala toľko, že sa nestačím diviť. Nie každý si sadne s každým. Ale keď tu vidím, ako sa tu (nemyslím túto konkrétnu diskusiu) niektoré ženy vyjadrujú na túto tému svokra, ako pristupujú k matke muža, ktorého si vybrali, tak mám pocit, že pojem zlá svokra vychádza primárne z pojmu zlá nevesta. Moja svokra nie je moja najlepšia kamarátka,vale vychádzame spolu a akceptujeme sa. Ja ju ako ženu, ktorá vychovala skvelého vyrovnaného syna a ona mňa ako ženu, ktorú si jej syn vybral a je s ňou šťastný.

vroni
12. júl 2022

Ja mala dve svorky a obidve skvostné. Bývalá, svokra ešte roky chodila raz do roka pozrieť "nevlastne vnúča" (v skutočnosti s nou nema absolútne nič spoločné) Druhá svokra bola huba nevymachana a milovala deti. Ale všetky nevyžiadane rady a kritiku s absolútnou istotou nasypala vždy na hlavu svojho (jediného) syna 🤣🤣🤣 Ja som pre ňu bola partacka a milovaná nevesta.

mikadooo
12. júl 2022

Ja mám dobrú svokru. Alebo aspoň si to myslím, do hlavy človek tomu druhému nikdy nevidí 🤷. Buď rada, že sa aspoň tvári, že ťa má rada. Mohla by ťa otvorene neznášať a štvať tvojho muža a celú jej rodinu proti tebe. Aj také sú.

mimikarol
12. júl 2022

Svokru nemám. Svokor má nema bohvie ako v láske. Ale ja to rešpektujem. Správam sa k nemu slušne, rešpektujem ho ako človeka. Nepotrebujem aby ma miloval, mal rád. Nepociťujem kôli tomu k nemu žiadne negatívne emócie.

janko77
12. júl 2022

Ja mám tiež dobrú svokru.Byvame u v jednej dome spolu (my máme svoje ona svoje poschodie).Do ničoho sa mi nestará, veľmi mi pomohla i deťmi keď boli malé i teraz dcérku mám ročnú postráži,dokonca veľa krát príde za mnou aby som nevarila že ona uvarí 😊🤦. Mám jej začo ďakovať 🥰

jana_eyre_2
12. júl 2022

Ja mám svoju rada, myslím že aj ona mňa, rešpektujeme sa navzájom, ale nemáme vždy rovnaký pohľad na život, hlavne ona je totálne iná povaha ako ja.. extrémne extrovertná, urozpravana, nedokáže povedať nie a ťažko rešpektuje ak to nie povie niekto jej.. ja som naopak človek čo rozpráva malo, viac počúvam, ale zase viem povedať ak s niecim nesúhlasím, čo sa jej dotkne.. (jej syn je podobný ako ja, preto sa nikdy navzájom nevedeli úplne pochopit, sú ako dva svety) napriek tomu vieme spolu vychádzať uz 17rokov.. hlavne si na nej vážim že má rešpektuje ako matku jej vnúčat a s veľa vecami čo sa týka výchovy mi kvituje, čo mi tvrdili nezávisle od seba aj švagrine..

julka828
12. júl 2022

Moja je hroznaaa. Ale tvari sa aky je dobry clovek a chuderka

jana_eyre_2
12. júl 2022

@melanta tie svokry boli tiež kedysi nevestami.. v každom prípade, ide o ženy či už to sú nevesty, alebo svorky a ako vieme tie sú vseliake.. takže každá tým pádom máme vseliake skúsenosti a ak je svokra zlá, tak to nemusí vôbec byť spôsobené nevestou.. tak isto ani naopak..

radacak
12. júl 2022

K mojej sa nebudem vyjadrovať 😏
Len toľko, že už 6 rokov sa nebavíme,nie že by sme predtým boli nerozlučná dvojka🤣🤣🤣A nebavíme sa nie mojou chybou... Nezaujíma ju ani vnučka,a to niežeby sa predtým išla za ňou potrhať...Ja svokru nemám a moja dcéra má jednu starú mamu a jedného starého otca..(svokor už nežije)mojich rodičov a je spokojná..Už nieje malá a hlúpa,bude mať 12 a vidí že na ňu serie..a popravde si myslím že k nej nikdy žiadny vzťah nemala,lebo ona sa NIKDY nesprávala ako jej stará mama.

A ešte dodám,ze ona nemá problem iba somnou ale aj s inými nevestami..Má viac synov... Takže problém zrejme nieje v nás,nevestach ale v nej..Nikto jej NIKDY nebude dobrý,len ona je dokonalá
Zo svokrom nežila, rozviedli sa a dokonca ani môjho manžela nevychovala ona ale svokor.. Kašľala aj na neho😏

pipistrel13
12. júl 2022

no vies,asi je to aj o pristupe...ak by som mala zhodnotit moju,je hrozna,do dnesneho dna sa nezmierili s tym,ze si ma manzel zobral,iba rozkazovat,sceny robia,no aj si tazko predstavit...napriek tomu to beriem,ze to tak proste je a jedine co ma zaujima je ich vztah k detom,a neriesim ci zboznuju mna alebo nie,je mi to uplne jedno...zalezi mi na detoch a to relativne dobre zvladaju...skor u teba vidim medzi riadkami problem,ze muz je na maminej strane,lenze za to svokra nemoze..a mnohokrat aj nevesty maju nerealne predstavy o tom co svokra musi a ako to ma robit a pod.a ak to nesplna,uz je ohen na streche
ja zo svojej skusenosti poviem,ze ak clovek nevidi seba da sa udrziavat aky taky vztah (samozrejme niekedy su zavazne prekazky,ze sa ozaj neda),ale vo vacsine to ide

pipistrel13
12. júl 2022

@melanta 👏👏👏vyborne napisane
to je ego a ja dnesnej doby...od kazdeho ocakavam,ze sa mi prisposobi...

otvorena
12. júl 2022

@qwer2019 neviem čoby tie svokry ešte chceli. Snáď stačí že je láska medzi dvomi mladymi .

qwer2019
12. júl 2022

@luccckac príjemná svokra.... mojej mame, keď som čakala prvé dieťa prišla povedať, a teraz budem citovať ,,mala som mu ho radšej odfiknúť " ... inak vzorná kresťanka 😁😁

denkanr
12. júl 2022

S mojou vychádzam dobre až pokým jej nezačne prepínať 🙈🤦‍♀️ s nou by ste obedovať nechceli...jej každodenná téma je o chorobách a parazitoch, není dňa keby toto nespomenula, ráno na obed večer stále mele o tomto. Aj pri jedle, mne sa to hnusi toto stále počúvať tak už som zopár krát zakrocila nech stichne. Ona to velice študuje, dáva si kúry protiparazitalne, zakúpila si diagnostický prístroj aby sebe aj druhým mohla robiť diagnostiky na rôzne choroby, najlepšie keď si začne protirecit. Minule zahlásila že nedávajte malej (4roky) sladkosti lebo bude celá zaparazitovana. Potom k nej prídeme na návštevu, má psa aj mačky, s malou ich stále naháňa a potom malej ide dávať jest jahody v zahrade. Tak schválne som sa opýtala mate ruky umyté obidve? Ze áno vonku si vodou oplachli. Hovorím jej ale len čistá voda nestačí, treba antibakteriálne mydlo použiť! A to už pokrcila plecami že veď parazity sú všade. 🙈 Ona nebude jest plesnové syry lebo pleseň je tam... Minule vytiahla bryndzu neviem kolkodnovu, bryndza zelená modrá všelijaka proste pokazená, ona pozerá z každej strany, ovonia a hovorí dobraaaa je ešte dobraaaa. No ja som sa za hlavu chytala že to vážne chceš toto jest? No mohla by som písať donekonečna.... S lekármi sa nekamarati, lieči sa sama doma prístrojmi a bylinkami 😉 v 1.mojom tehotenstve mi chcela zakázať fraxiparin ktorý som si musela pichať kvôli trombóze. (mam vrodenú) no doniesla mi jeden zo svojich prístrojov že si mám dávať kúru každý deň, že mi to zriedi krv a injekcie si už nedávať.🙈😆 No ja som len čumela. Teraz som 2.krat tehu a muž má zakázané jej o tom hovoriť. Lebo viem presne ako to dopadne, že ju pošlem do pizdy a nebudem sa toho báť 😅 no a najlepšie keď mi ide malej do výchovy, odporúča malú do škôlky nedávať (lebo bude stále chorá), a nedávať ju do školy! Ze bude mat domáce vyučovania, hej?! Ze netreba aby mala kamarátky, mohli by jej stačiť zvieratká ktoré ma na dvore 😉 že haha som si pomyslela, s mužom som hodila reč že nech na toto zabudne, on súhlasí so mnou. No a ešte by bola rada keby som rodila doma hej 😉 hádam ešte aj s jej asistenciou 😂 no a keď vynechá tieto všetky témy tak je inak fajn, dá sa s ňou aj iné témy rozoberať ale občas že fakt nemám náladu na ňu keď ma prísť na víkend a to jej dávam aj pocítiť... Presne za tie reči...

elizabet173
12. júl 2022

prečo by to bolo zaujímavé, že všetci majú odrazu dobré svokry? Len nemali dôvod o nich zakladať tému. Aj moja svokra mala dobrú svokru, tá bola ako babička z knihy Boženy Nemcovej. Aj moja mama a môj otec si svokry chválili. Jasné, že sú aj také, od ktorých bývať 100 km je malá vzdialenosť, ale veľa závisí aj od správania sa nevesty a minimálne v polovici tém, kde sa nevesty sťažujú na svokru vyjde najavo, že majú problém s partnerom, nie s jeho matkou.