Ako by ste opísali "chémiu" s novým mužom? No vo vydatom vzťahu
Som s manželom už pomerne dlho..Preskákali sme si myslím ze toho až moc. Veľmi ťažké obdobia(zo všeobecného hľadiska)ale aj veľa krásneho a dobrého . Vravela som si, čo ma môže ešte tak prekvapiť v živote, že mi podlomi kolená. Už som si myslela, že budeme mať taký klasický rodinný život, s klasickými problémami okolo deti, školy...
A stalo sa. Stretla som muža, pri ktorom sa mi akosi podlomili kolená.
Akoby som vo vzduchu cítila tu spomínanú chémiu?
Nechcem nič riešiť, žiadny rozvod, milujem svojho manžela. On miluje mňa....
Len som prekvapila samu seba, nejak sa s tým musím vysporiadať a potlačiť.... A mozno sa len mýlim.
Ale to napätie vo vzduchu sa dalo krájať... Akoby sme o tom obidvaja vedeli, len decentne, slušne ignorovali.
Ak sa vám to stalo, čo ste cítili? Rozbuchalo srdce, chcelo som vám flirtovat a cítili sa ako "nastka" ?
Zaujíma ma to... Zaujíma majú nejaké vaše kritériá,skúsenosti, vo ste pokladali za chémiu.
Nikdy nezahod 80% pre zvyšných 20. 😉 Hľadaj vzrušenie a zmenu v manželstve.
zazila som to, v momente ako sa stretli oci prvykrat, zablyskalo sa ako pri ozajstnej burke, dovtedy by som niecomu takemu neverila. A najhorsie bolo, ze sme potom nejaky cas spolu pracovali, aj sa s rodinami stretavali vo volnom case. Sympatie boli vzajomne, ale ustali sme to, on bol charakter a nikdy sa o nic nepokusal (neviem, ci by som odolala), nakoniec odisiel uplne prec, nevideli sme sa uz cez 10 rokov, ja mam stastne manzelstvo
Chápem. Karmická bytosť. V živote je to tak, keď je najväčší pokoj, príde niečo, čo ho naruší. Príde pokušenie. Je na vás, ako sa s ním popasujete. Chémia je jednoznačne ku človeku, s ktorým ste už v minulom živote niečo zažili. Proste sa poznáte. No a druhá vec, chémiu cítite ku tomu, kto ju cíti ku vám. Páčiť sa vám môže niekto, komu sa vy nepáčite, no chémiu cítite obaja.
Je to prave o tom, co pises...je to chemia
Necitila si to aj pri svojom muzovi, ked si ho spoznavala? Ak pri tomto casom ta chema vyprsi...len to len rozcarovanie, nadsenie, sympatia, uzas...ale to este neznamena laska. A je to normalne, ze mozes pocas manzelstva stretnut niekoho, kto ta takto nadchne...ved nie sme stroje 😊 ale mysli na to, ze aj tieto pocity by casom vyprchali...
Skratka sa vo vztahu nudis a nasla si si rozptylenie...
Stalo sa mi to, tiez som dovtedy tomu neverila. Az som raz zbadala jeho a prisiel ten zvlastny pocit, ze stretnes osobu, ku ktorej ta to taha a ty ani nevies preco. Stal sa mojim kamaratom, ale je to stale zvlastne, on je ten clovek, ktoreho nepoznam dlho, ale nemam problem ho pustit do svojej osobnej zony, akoby sme obaja vyhladavali vzajomny kontakt a nieco nas k sebe tahalo. Mozno keby sa veci v zivote diali inak, by z toho nieco bolo, ale zial, teraz uz nemoze.
Kašli na to ani to nerieš to je len chvílkove zamilovanie.. Uvedom si že prečo si si vybrala svojho manžela, čo všetko ste si spolu už prešli a milujete sa... A zrazu sa objavil nejaký chlap a môžeš o to všetko prísť a to ti netreba..🙂
To sa ti v manzelstve moze stat este vela krat a je to normalne, lebo pudy sa nedaju oklamat. Obcas mam pocit, ze vela ludi ma ruzove okuliare, ked vstupuje do manzelstva a myslia si, ze budu take pobluznenie cititi iba pri svojom muzovi/zene a potom im to hned padne ked sa nieco take stane. Manzelstvo je prave o tom slube, ze vzdy ostanes s tym svojim muzom bez ohladu na taketo chvilkove zalubenia. Si uzivaj ten pocit zalubenia a nechaj ho platonicky plynut 😉.
No vo vydatom vztahu si poviem, ze je to pritazlivy, zaujimavy muz a tym to pre mna konci. Stane sa ti to este viac krat, dolezite je urcit si priority a pracovat stale na vztahu, ktory mas.
@ndrag to co píšeš, je fakt... Je pravda, že manželstvo je rozhodnutie.uvedomovala som si to, ale aj nie. Nanajvýš, keď som s manželom 10 rokov.
Za ten čas som postretala veľa pekných mužov. Ale vždy to ostalo len na zhodnoteni. Ako keď pochváli žena ženu ako sa pekne namaľovala, vyfintila na ples, rande atď...
Nič iné tam nebolo.Nik ma nepritahoval... Proste son mala akoby klapky na očiach.... A možno aj tie ružové. Po 10ticj rokoch. 😉
Ale teraz som stretla muža, ktorý je trochu menej fyzicky atraktívny ako môj manžel(som si to tak porovnala) ale keď sa stretli naše pohlady, oci, tak som akosi ne/vedela ktorá bije. Ta dusna atmosféra by sa dala krájať. Citila som akoby sme omladli o 20 rokov a prepadli sa do "nastrocnych"... Ak chápeš...
Nestalo sa mi to. Prekvapilo. Neviem ci milo, či sklamane. Proste chémia(zalubenost) pri zoznámení s mojim manželom bola ina, krásna, a tu nikdy s nikým nezazijem... Pri každom partnerovi je to iné by som povedala....
@elizabet173 to je fakt... A stále je na com pracovať
@natyreggae práve že nechcem ani nič riešiť.. Rozum mi hovorí manžela, aj srdce. Ale tie pudy asi sa nejak povziechaki a začali štrajkovať 😜
@kitycat to je možno fakt. Lebo dokonalý vzťah som asi nikdy nestretla, ani u seba, a u nikoho . Ty ho nebodaj máš?
@teressa30 chémiu u manžela som cítila,(cítim) ale je vždy ina, jedinečná, proste nenahraditeľná...
A o čom je vlastne tato diskusia? Máš manžela, máš ho rada, nejaký neznámy,.... akosi vôbec nechápem.
@katkami123 aby si sa čudovala 🙂
Ak sa snazia obidvaja, tak ten vztah nikdy neupadne do stereotypu, aj ked uznavam, ze teraz je to zlozitejsie. Inac nie je na tom nic zle, ked sa ti pri inom muzovi rozklepu kolena, to rozbehas 🙂 A este mysli na to, ze pri tych rozklepanych kolenach to moze aj koncit. Pred mojim partnerom som spoznala jedneho muza, tiez sa mi pri nom zrychloval tep 🙂, ale po par stretnutiach som zistila, ze je sice nesmierne sarmantny, ale tam to konci. Neviem, o com by som sa s nim rozpravala, mal velmi uzky zaber na svoj vek, takze moze prvotne pobluznenie velmi klamat
Stalo sa že sa mi niekto veľmi páčil a tak som sa mu začala maximalne vyhýbať, časom moje pocity úplne opadli.. v živote sa stáva všeličo.. už som aj zažila že vlastný manžel mi liezol maximálne na nervy, a o nejaký čas som v ňom zase videla toho do kt.som sa zaľúbila.. všetko sú to sinusoidy, tie nesprávne smerované pocity vyprchajú časom ak nie sú vôbec nijako podporované..
@elizabet173 ved aj toto si aj ja myslím... Ze síce zažívam s tým mužom dusnu atmosféru, podlamuju sa mi nohy, ale možno keby som ho viac poznala, nerozumeli by sme si..
Vyslovene ma to len prekvapilo.
To sú problémy 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
@katkami123 chápem, že máš zaneprázdnený život. Prečo sa potom zapájas do tejto nudnej debaty? Asi budeš možno viac unudena!
Zaujímavá situácia. Ja som sa v nej nikdy neocitla, resp. nikdy nie naplno. Ak sa mi aj niekto páčil, zmietla som to zo stola, kúpila fľašu piva pre svojho a bežala domov za ním nech ma vystíska 😂
Podľa mňa prežívaš úplne normálnu vec, sympatie, vzájomnú príťažlivosť...je to v poriadku, si človek a máš inštinkty.
To čo sa ti deje v bruchu, či už tam lietajú motýle alebo vybuchujú petardy, je úplne jedno. Dôležité je kde sa cítiš doma 🙂 sama si povedala že manžela miluješ, tam je tvoj domov a máš v tom jasno. To je hlavné. Poblaznenie vyšumí a ty budeš rada ako super si to ustála 😉 byť tebou, využijem tento "kopanec" na nakopnutie podobnej iskry u vás doma. Nie je podstatné odkiaľ energia ide ale kam ju ty nasmeruješ a ako ju vyuziješ 🙂
@michaela789 ďakujem za odpoved. Asi som takéto niečo podrebovala prečítať...

Nestalo sa mi to, ale ako sa hovorí - najviac láka zakázané ovocie. Keby si s tým muzom žila toľké roky čo so svojim manzelom, tiež by bolo po rokoch dávno po chémii.