Som vydatá a milujem iného

8. okt 2022

Zamilovala som sa do iného muža. S manželom sme spolu 5 rokov, neviem čo sa stalo, láska odišla z mojej strany. Nechcem manželovi ublížiť, ale nechcem žiť v manželstve bez lásky. Cítim sa odporne, ako netvor. Neviem čo mám robiť. Rozvod by ho zničil. Toho druhého muža milujem.

zmrzlinka2021
8. okt 2022

Lenze laska je rozhodnutie, nie emocia, nie pocit. Ak nechces zit v manzelstve bez lasky, rozhodni sa svojho manzela milovat, konat dobre veci pre jeho zivot a toho druheho uplne stopni, vsade zrus a ignoruj.

Bud ti zalezi na tvojom vztahu s manzelom alebo nemas sajn, co je laska a to nevyriesi ani neviem aky dalsi a dalsi vztah.
O kazdy vztah sa treba intenzivne starat.

pribinak
8. okt 2022

Deti sú?

autor
8. okt 2022

@pribinak Nie.

deti95060810
8. okt 2022

ak nemáte deti tak sa rozveď... súčasný manžel sa po čase spamätá a nájde si inú

autor
8. okt 2022

@zmrzlinka2021 Ja toho druhého muža milujem. K manželovi už necítim to čo k tomu druhému.

cocolino234
8. okt 2022

@autorka láska neodišla, tak to totižto nebýva. 🤦‍♀️🤦‍♀️ Niekedy rozmýšľam nad tým ako ľudia vôbec môžu byť vo vzťahoch ak ani len nevedia ako láska funguje. Prestali ste na nej pracovať, prestali ste ju budovať a zrútila sa ako domček z kariet ale láska neprichádza a neodchádza, to sa deje len so zamilovanosťou, ktorá ochvíľu pominie a ktorú si našla v tom druhom. Úprimne ak si myslíš, že láska zrazu zmizne tak toho druhého rozhodne nemiluješ ale riadiš sa len svojim "motýlikom v bruchu", ktorý ti hovorí, že k nemu asi niečo cítiš. A to láska nie je a u teba to ani nevyrieši žiadny iný vzťah, ty nechápeš ako funguje.

Odporúčam sa rozviesť, hlavne pre dobro partnera.

deti95060810
8. okt 2022

ten druhý je volný? a či má manželku?

autor
8. okt 2022

Je mi zo seba zle. To píšem náročnú. Lebo mám manžela, ktorý ma miluje, robí pre mňa prvé aj posledné, všetko čo mi na očiach vidí. A ja si za chrbtom píšem s iným. Verte čo nie, mne je zo seba samej zle. Neviem prečo som sa zaľúbila do iného keď doma mám všetko.

autor
8. okt 2022

Nie náročnú, ale narovinu.

autor
8. okt 2022

@deti95060810 Je stále ženatý, ale s manželkou spolu nežijú a budú sa rozvádzať.

cocolino234
8. okt 2022

@autorka píšeš si s iným? ako dlho? hádam ste sa už aspoň stretli, lebo ak ho "miluješ" z písania a si ochotná kvôli tomu zahodiť manželstvo, tak je to na smiech a slovo láska by som ti vybrala z úst.

autor
8. okt 2022

@cocolino234 samozrejme, videli sme sa pár krát.

matullienka
8. okt 2022

Milá autorka prepáč ale ty ani len nemáš šajnu co je láska. Prosím ťa rozved sa so svojím mužom a daj mu možnosť milovať niekoho kto si to naozaj zaslúži

autor
8. okt 2022

@matullienka Máš pravdu. Asi neviem čo je to láska.

andrea78
8. okt 2022

Rozved sa, ak Ti aspon trochu na manzelovi zalezi. Nech si najde taku, ktora ho bude milovat a nie podvadzat. Tym mu urobis sluzbu, nie polemizovanim, co teraz, lebo on ta miluje. To je len Tvoj alibizmus.

fotoarch
8. okt 2022

hm - nesudim ! Ale zamysli sa nad jednym fenomenom dneska - dnes sa da cez pismenka zamilovat pomerne jednoducho a rychlo ..Staci trocha empatie na jednej aj druhej strane a co to spolocne, a s Andersen konverzacie sa vytvori beletria ..Moze byt krasna, vznesena ale moze o polroka splasnut .. Ak citam spravne ze ho nepoznas ..Dopraj si cas , kym spravis fatalne rozhodnutie

viestta
8. okt 2022

Par krát ste sa videli, a ty už vieš, že s ním chceš ostať po zvyšok života, alebo aspoň dovtedy, kým sa zas pubertiacky nezabuchnes do nejakého iného, pretože po pobluzneni príde každodenná rutina a láska zas "vyprchá"...

autor
8. okt 2022

Ja neviem prečo som takáto. Prečo sa pubertiacky zaľúbim.

autor
8. okt 2022

Ja mám potrebu páčiť sa aj iným.

jakoma
8. okt 2022

Prestan si pisat, dobra rada? Zjednodusene povedane, riesila som nieco podobne z tej druhej strany, manzelovi som poradila, nech si prestane pisat a s odstupom casu je velmi rad, ze si dal poradit. Ked po par rokoch nahodou stretol svoju velku mimomanzelsku virtualnu lasku, az vecer mu vobec doslo, kto ho vlastne zdravil v obchode. Tvoj "priatel" je z pisania prilis dokonaly a zaujimavejsi ako manzel, zmenis to len ukoncenim pisania alebo manzelstva (ale tam je to narocnejsi proces:D)

viestta
8. okt 2022

Tak ako si sa zubila, tak sa aj odľúbiš. V tom momente ako bude treba riešiť víkendy s nevlastnymi deťmi, v tom momente keď bude treba riešiť výživné na nevlastné deti, v tom momente keď bude treba riešiť bývanie z princom v jasnej zbroji ale s prislusenstvom. Aj princ v jasnej zbroji prestane vypisovať romantické listy plne lásky ako Onegin, keď bude treba riešiť praktické a nudné zezitosti.

dskjhfdlkdjhl
8. okt 2022

Asi takto-bolo koze dobre, sla sa smykat na lad. Manzel Ta miluje, ste spolu naozaj este len kratko a Ty si si zacala pisat s niekym, s kym sa ani poriadne nepoznas, ale milujes ho. To vyzera tak, ze bud si mimoriadne mlada a naivna, alebo si sa vydala za svojho manzela tiez len z nejakeho chvilkoveho poblaznenia a este stale nechapes, ze take velmi rychlo vyprcha. A je jedno, ci je to prvy, alebo druhy.

katarinakatka57
8. okt 2022

Vieš čo rozveď sa...nech si tvoj muž nájde dobrú ženu. Ty si ako moja bývalá kamoška, muža dobrého mala, dobre sa mala...a začala vymýšlať. Začala hľadať chyby, jej muž či urobil krok dopredu,dozadu,doľava,doprava - furt jej to vadilo. Začala si písať s inými, každý bol lepší ako jej manžel. Tu sa prerušilo naše kamarátstvo, lebo ja toto počúvať som žalúdok nemala. Píseme si len.k sviatku. Minule sa rozpísala, že býva už 2 roky s jedným chlapom, že je to taký manipulátor, aj od neho raz odišla ale sa vrátila...aj mi stačilo. Som si tak myslela, tak ti treba. Jej bývalý nemá nikoho, no dúfam,že si niekoho nájde.

janinah
8. okt 2022

Máš jedinú šancu...okamžite prerušiť všetky kontakty s tým druhým a robiť možné aj nemožné, aby si sa znova zaľúbila do manžela. Inak poseries život nielen sebe,ale aj iným nevinným ľuďom.

perdita11
8. okt 2022

Spomen si na zaciatky s tvojim manzelom. Mozno si prezivala nieco podobne. Do manzelstva si pravdepodobne sla tiez dobrovolne. Vykasli sa na pisanie s niekym, koho ani nepoznas, ak si chce zachranit manzelstvo.

annamarcela
8. okt 2022

Ahoj, zazila som to iste..vydata,bez deti a vztah ako s bratom....bolo to strasne chodila som jak nez duse a rozmyslala co dalej a jedneho dna som si spravila proste plan.1.nasetri si peniaze ak mate spolocny ucet vsetko rozdelit kym sa snim este da. 2. Nacasovat si prenajom( ine ubytovanie..) 3. Zobrat si dovolenku na ten den. 4. Odist..ja som sa zbalila doobeda a odisla..ak by som to robila ked by bol doma bolo by to ore neho aj pre mna tazke..a bala som sa ze to neustojim..odisla som, s priatelom sme sa vzali, mame 3 deti a pomaly 10r za nami.

autor
8. okt 2022

@annamarcela Ja nechcem ublížiť manželovi, ale nie som s ním už šťastná. Toho druhého ľúbim. Tebe to vyšlo, to je skvelé 🙂

autor
8. okt 2022

Aj teraz mi manžel písal, že sa na mňa strašne teší. Ma totiž nočnú.

mamkalentedkova
8. okt 2022

Miluješ toho druhého z toho,čo o ňom vieš ,čo v konečnom dôsledku vôbec nemusí byť pravda .S manželkou nežije a rozvádzať sa idú teraz ? Vie o Tom manželka vôbec ?Je ľahké zalubit sa do pekných slov ,ale realita bežných dní môže byť úplne iná . Poznáš jeho manželku? Poznáš dôvody prečo spolu nežijú a idú sa rozvádzať ,lebo sa to kľudne môže stať po čase aj tebe.
Inak to je už tak otrepané ,tie frázy s manželkou to nefunguje ,nežijeme spolu,alebo žijeme spolu len kvôli deťom,ideme sa rozvádzať a často sa stáva ,že manželka o Tom ani len netuší. Ale povedzme si úprimne ,keby napísal ,že je ženatý ,má skvelú manželku ,čo sa o neho skvelé stará ,asi by nenabalil žiadnu naivku na príležitostný zásun .
Ale tak rozhodni sa sama či chces zahodiť roky vzťahu s mužom,ktorého poznáš a miluje ťa za možno chvíľkové potešenie s úžasným neznámym

mk22
8. okt 2022

Ale ved mu už ubližujes.
Klameš ho, hrkutas s druhým.. Proste ho nechaj tak.. Nech si aj on nájde ženu, ktorá ho bude milovať.
Čoho sa bojíš?
Na 2 stoličkách sedieť nejde.