icon

Ako by ste opísali môj životný štýl?

4. feb 2025

Ahojte, tak mi napadlo, že keď vyplňujete LT, zadávate tam, aký máte životný štýl.. Či sedavý, aktívny atď..
Tak ma zaujíma Váš názor na môj životný štýl... Ako by ste ho pomenovali.
Ráno vstávam okolo ôsmej a zastavím sa až o 12:30, keď malého usoím. Máme bežnú rutinu - vstať, umyť, prezliecť, najesť sa, ísť von, do kútiku, domov, jesť, spať. Vtedy keď zaspí, 2h oddychujem, pozerám seriál.
Potom vstane a zas, upratať, najesť, ísť von, ísť ku kamoške atď.. Chodíme domov okolo 18:30 a potom zas večera, okúpať atď a zaspí až okolo 20:30, potom si ľahnem aj ja a pozerám film, či čítam knižku. Občas cvičím slovo, alebo len tak pilates...

Strana
z2
katkaseiner
4. feb 2025

zivotny styl maminy na materskej... co je LT?

autor
4. feb 2025

@katkaseiner KT tam malo byt. A ja viem, ze zivot na materskej. No zaujima ma nazor tych kt. kaloricke tabulky pouzivaju, aby som vedela co tam zaznacit. Zivot na materskej tam na vyber zial nie je😅

personality
4. feb 2025

Mierne aktívny.

doriiis
4. feb 2025

Presne,ako už odznelo.Zivotny štýl 90% matiek na materskej

sisaka
4. feb 2025

Koľko krokov spravíš? Ak pod 6000, tak sedavý do tých 10 000 mierne aktívny a zdá sa mi že nad 12000 aktívny

autor
4. feb 2025

@doriiis kde v KT sa dá nastaviť takýto štýl?

autor
4. feb 2025

@sisaka cca 8000-10000

ukgirls
4. feb 2025

no ak robis len toto a nic ine - tak stastny zivot na materskej .. pre mna troska dost lazy

januska12323
4. feb 2025

Neviem ako je to tam rozdelené ale medzi sedavym a aktívnym. Aktívny znamená cvičenie alebo ťažkú prácu nie posedavanie ako oddych popri starostlivosti o dieťa.

autor
4. feb 2025

@januska12323 ako som písala, cvičím, tak 2x do týždňa silovo a 1x do týždňa pilates.
@ukgirls každý má ako mu vyhovuje. Neprišla som si po nevyžiadane názory co je alebo nie je pre teba lazy😅 prišla som sem po niečo iné, ako som už vyššie písala. Keď nevieš napísať k téme, načo sa vyjadrujes?

ukgirls
4. feb 2025

ok aktivna niesi rozhodne ..pri 80% aktivitach sedis na zadku a 2x tyzdenne posilka ta nezachrani .. takze sedavy styl, bezny styl ,lazy styl -nazvy to ako chces- neviem co sa pytas ked ti to aj tak vyhovuje.. ci ty si chcela len pochvalit aky mas super aktovny zivot? nie nemas ..hold to je moj nazor a je mi luto ze s nim nesuhlasis ci to vadi ...

januska12323
4. feb 2025

Dvakrát do týždňa nie je aktívny.

sisaka
4. feb 2025

@ukgirls ak prejde denne 10 000 krokov, tak sedavy štýl určite nemá. “Lazy” štýl je akurát tak tvoja vymyslená kategória.

autor
4. feb 2025

@ukgirls wtf kto sa chcel pochváliť 😅 panebože nehľadaj chyby tam kde nie sú. Troska pozitivity by ti v živote neuškodilo 😅
Pytala som sa pre to, aby som vedela co si zadat to kt. Už to tu píšem 3x.

autor
4. feb 2025

@sisaka 10 000 krokov + s malým chodíme poobede na bike, korčule, prechádzky.
Doobeda chodíme na krúžky, tie mame viac "lazy🤦‍♀️😅"
Plus teda chodím 2x do týždňa Fitko 65 min a 1x do týždňa pilates hodku-hodku a pol.

michaelam2
4. feb 2025

Neviem sice ake su tam kategorie ale ak 3x do tyzdna cvicis + spravis kazdy den okolo 10000 krokov a kazdy den si vonku tak to podla mna urcite nie je “lazy” styl ako tu bolo spomenute. Za mna mierne aktivny - aktivny

barka1
4. feb 2025

V KT je toto lahka aktivita. Ak si velmi hladna, zvys na strednu. Dojcis este?

autor
4. feb 2025

@barka1 už nie

thereisabear
4. feb 2025

Ľahko aktívny. Ak dojčíš tak stredne aktívny.

lila246
4. feb 2025

pre tie ktore nerozumeju, v Kalorickych Tabulkach (KT) si pri spravnom nastaveni vyberate vašu mieru dennej aktivity ( sedavý, ľahko aktívny, stredne aktívny...) takže úplne normalna otazka autorky

stanulienkat
4. feb 2025

Podľa môjho názoru tiež veľmi ľahko aktívny.Toto je od aktívneho veľmi ďaleko.

sense
4. feb 2025

Mierne aktivny

autor
4. feb 2025

@lila246 ani, ďakujem za vysvetlenie tým, ktoré nechápu.

gaba029
4. feb 2025

@ukgirls ty si dneska asi hore zadkom vstala 😂 či ťa tak vytočil aktívny životný štýl maminky na materskej? 😂

bielasovicka
4. feb 2025

A kedy varíš?

autor
4. feb 2025

@gaba029 😅😅

autor
4. feb 2025

@bielasovicka každý druhý deň.

bielasovicka
4. feb 2025

Myslím, že máš dosť aktívny životný štýl, vlastne celý deň v pohybe.

mircalla
4. feb 2025

Sedavy na moj vkus 10 000 krokov je o nicom
Vsak vacsinou si doma, ides s dietatom von okolo domu, cvicis malo
Ja beham pravidelne a vela km, chodim do prace, riesim decka ulohy, domacnost, kruzky, vylety cez vikend...toto mu pride ako dost malo aktivne
Vstavam o 5 rano, o 8 som vstala naposledy na vyske

@ukgirls Suhlasim

autor
4. feb 2025

@mircalla no počkaj. Nejdem von okolo domu, prejdeme aj 9-10km. Doobeda krúžky, poobede vonku. Domácnosť taktiež riešim, mame veľký dom. Čize ty si č práci nonstop v pohybe a aj na krúžkoch si s deťmi a berieš ich peši?
Cez víkend chodíme pravidelne na túry ci bike.
Ono ja neviem ako si predstavuješ život matky na materskej, ale nie je to tak, že sedím na zadku pri dieťati. Reálne sa zastavím na 2h z celého dňa.
Nepísala som sem všetko do detailu, ale tak asi budem musieť.

Strana
z2