icon

Ako by ste reagovali?

7. okt 2020

Priateľ ma popýtal že ma vezme ku kamarátke nech mi urobí gélové nechty. Ja sa o svoje starám v rámci možností vždy nalakované beriem doplnky lebo sa mi stiepia a dlhé nedorastu. Urazilo ma to akoby som sa mu nepáčila taká aka som. Aj napriek tomu ze mám choré nechty vždy su upravené a stredne dlhé. Ako by ste reagovali? Je to hlúposť ale citim sa z toho divne

andreatytler
7. okt 2020

Autorka mozno tym ze svoje nechty povazujes za mierne problematicke, tak jeho poznamku automaicky povazujes za kritiku svojich nechtov...
Skor by som povedala ze ta pocul ako sa trapis koli svojim nechtom a chcel ti pomoct.
Opytaj sa ho ako to myslel a daj sem vediet... ja som tiez este nepocula o chlapovi ktoremu by sa pacili dlhe nechty a moj pravdepodobne ani nevie ze gelove nechty existuju.

sense
7. okt 2020

@0silvia0 by si sa čudovala co všetko si chlapi všímajú na ženách okrem predku. A zadku... Co ti pomôže pekná ric a omietka na tvari kked máš rujy a nechty akoby si pestovala kompost.... Ale teda nie každému sa páčia zas polmetrove nechty krriciacr na diaľku umelinou

andulka1988
7. okt 2020

Podľa mňa to myslel v dobrom,chcel ťa určite potešiť a ponúknuť ti chvíľku pre seba ... osobne by som to ocenila

sense
7. okt 2020

Autorka mozno ta chcel potešiť ak videl ze sa trápis pre nechty... A možno ak kamarátka začína chcel jej dohodiť klientelu...
Určite by som za tým nehľadal nič v štýle nepacim sa mu aká som... A už vôbec by som sa neurazala

0silvia0
7. okt 2020

@sense je to mozne, ale ja mam take uzasne krasne pevne zdrave prirodzene nechty (genetika po babke), ze nechty a veci s tym suvisiace nemusim vobec riesit. Ani som si doteraz neuvedomila, akou devizou disponujem a vobec mi doteraz nenapadlo sa nechtami hrdit🥰

panelacikova
7. okt 2020

@sense nič v zlom, ale nechty ostrihané, pilníčkované, pravidelne ošetrované krémom nie sú nechtami, ktoré akoby pestovali kompost - ako uvádzaš ty. sú to pekné a prirodzené nechty, ktoré sa páčia 99% normálnych chlapov

sense
7. okt 2020

@0silvia0 mne sa stiepili a lamali a mávala som gélové ale nie dlhé len upravené... Po pôrode už nie je treba... Sa nelamu stačí pilník aj s lestidlom a vyzerajú fajn...

panelacikova
7. okt 2020

@0silvia0 vieš s čím sa stretávam paradoxne ja? že baby, ktoré majú naozaj zdravé nechty, tak či tak si na ne gabú tie umelé drísty. tomu nerozumiem. ešte by som pochopila nejaký vážny zdravotný problém. ale i na to existuje možnosť prísť tomu na kĺb. mnohokrát ide len o nedostatok vitamínov. čiže najprv snáď lekári a odborníci a už keby fakt nič nezaberalo, tak nechtárka. ale podľa mňa ide o mizivé percento žien. ktoré to naozaj že potrebujú.

sense
7. okt 2020

@panelacikova ja som to písala na margo toho ze si chlapi nechty nevšímajú... A nie každá má pekné prirodzene nechty a nie každé gélové nechty vyzerajú umelo a lacno... A robiť tragédiu z toho ze chlap navrhol gélové od kamarátky mi normálne nepríde.

panelacikova
7. okt 2020

@sense veď práve... som sa jej pýtala na to, akým spôsobom a slovami to poznamenal.... ale keď sa tak dívam na túto diskusiu, tak mám pocit, že autorky niet, že sa niekto zase len nudil 😀

saskia_98
7. okt 2020

@0silvia0 vsimaju. Teda aspon ten moj, kedze chodim uz cca 5 rokov na gelove nechty, tak stale sa pyta jake mam. Minule mi dokonca sam jedne vybral ze sa mu pacia. 😂

marcellka32
7. okt 2020

Na nechty chodím už 3 roky, dávam si robiť nechty krátkej dĺžky, prirodzeného tvaru (žiadne dlhé špicaté), normálne farby (jemne ružové, telové, červené) a robím to preto že chcem mať upravené ruky celý mesiac, čo sa pri obyčajnom laku povedať nedá a páči sa mi to

miadi
8. okt 2020

@lauriema Inak aj mna napadlo ze Mozno len chce kamoske pomoct urobit kšeft. Mozno sa mu stazovala ze koli covid ma tazke casi menej $ a jeho osvietilo ( alebo mu k tomu dopomohla) ze moze poslat svoju priatelku k nej ze to bude win win situation pomoze kamoske a frajerke urobi radost, lenze ona to zobrala ako kritiku jej nechtou🤣 pocuj autorka ked ti niekto daruje parfem to neznamena hnet ze si mysli ze smrdiš. Ved sa ho opytaj co ho to napadlo ked vie ze gelove nechty nezvyknes mat. P.S kto sa chce urazit dovod si najde vzdy

adusa1987
8. okt 2020

Aj mne sa tak stiepia a mozem si ich lakovat kolko chcem muz mi sam navrhol gelove ze je to aj pekne aj ja mam.chvilku cas pre seba a aj jemu ss to paci.a on to plati.dva krat nemusel prehovarat.a som aj rada konecne nemusim riesit stiepenie nechtov po prve a po druhe s mojimi som celkom.casto porezala deti aj srba do krvy take boli tenke teraz sa mi.to nestava...

lindusss2016
8. okt 2020

@sense ako vyzeraju kompostove nechty? Ja si striham uplne nakratko, kedysi som mavala dlhe, rozne nalakovane, ale vzdy svoje. Teraz mi uz vadi aj lak, nechty mam kratke ale ciate, ruky podla mna utle, zenske.

Mna by minimalne zarazilo, keby ma muz poslal na gelove, lebo osobne by som si to na seba nedala, neznasam umeliny a chemikaliam vserkych typov sa vyhybam. Cize mna by asi dorazilo to, ze mojmu chlapovi sa paci cosi uplne ine ako mne.

nevenka
8. okt 2020

@andreatytler Tak ja som mala gelove nechty raz v zivote, a to na svadbe a ostali mi samozrejme aj po nej a este potom na uprave som bola, pokial nevyrastli. Mala som strasne dlho po nich svoje nechty znicene, ale ja celkovo mam tenke nechty, niekedy ma pod nimi doslova boli, aj ked mam len lak. Hocijaky, nie je to farbivami. Potom som otehotnela a neviem si predstavit, ze by som sa o babatko mala starat s ttmi umelymi nechtami. Mne to vadilo. Mojmu muzovi sa pacili tie gelove, neboli ani extra dlhe, asi preto, inak "pazury" neznasa. Neznasa silikonove prsia, "pazury", ako to nazval. Ale on je ten typ, co najviac prirodzenosti, ja mam kucerave vlasy a kadernicku riesim tiez raz za rok, ked treba kusok tomu dat tvar, aj to mam svoju overenu, ktora to s mojimi vlasmi vie. Takze tak. Potom mam bratranca, mal asi 4 zeny, jedna z nich bola manzelka, ale vsetky mali dlhe nechty, gelove alebo ake, vyrazne, rozne tvary. Aj make-up vyrazny. Podobny styl obliekania, tiez vyrazny, by som to nazvala. Proste sa mu take zeny pacia. Takze mne keby moj muz povedal, ze kamoska robi gelove nechty a chod, tak by som spozornela, lebo ho poznam. Najlepsie je si partnera poznat, neda sa takto urcit, ako to "asi myslel". Akym stylom to povedal...treba sa ho to narovinu spytat podla mna.

saskia_98
8. okt 2020

@adusa1987 aj ja som mala svoje take nechty. Ked som bola po porode bez nechtov, tak som skrabla maleho do krvi, ze muž sa na mna vyhučal že mam padat na nechty..

ljzozv
8. okt 2020

No k tým kompostovym nechtom.. ja to chápem tak, že neupravené, možno štiepene, kožička do krvi, evidentne nestarajúce sa o nechty, možno ešte aj jemná špina za nechtami. Nie výslovne čierna, ale ani čisté

sense
8. okt 2020

@lindusss2016 @ljzozv to vystihla úplne presne, ešte k tomu špina za nimi, a každý necht iná dĺžka, iný tvar alebo ohryzene

0silvia0
8. okt 2020

@sense no a čo chceme povedať s kompostovými nechtami? Že buď sú pekné gélové nechtíky alebo kompostové nechtistká? Nič medzi tým, či?

sense
8. okt 2020

@0silvia0 ja nikde netvrdím ze gélové sú jediná cesta treba čítať s porozumením... Ani som nepísala že nič medzitým nie je
Ale utmrazat sa ze chlap povie ze môže ku kamoške na gélové tak už je chlap debil lebo sa mu nepáčia jej nechty a zrejme ju určite nemiluje?

0silvia0
8. okt 2020

@sense zbožňujem vetu o čítaní s porozumením, to je moja obľúbená👍😂

sense
8. okt 2020

@0silvia0 👍

tanikka
8. okt 2020

ako ja by som povedala, že ti chcel proste len spraviť radosť. ono chápem niekedy to vyznie tak ako keby sa tým chlapom na nás dačo nepáčilo, no taký primeraný tunning nie je občas na zahodenie

0martina0
8. okt 2020

@panelacikova ved ale ide o upravene nechty,nie o dlžku

lauriema
8. okt 2020

@miadi Véd presne aj mňa to napadlo, že corona kríza že asi jej chcel pomôcť....ale vidíš to no 100ludi, 100chuti... Ako sa povie teda😉Ja by som inak bola rada ak by si môj manžel všimol moje nechty 🤟Autorka ak nechce nech mu pekne povie ze nenosí gelače a secko v poriadku 👃

lindusss2016
8. okt 2020

@sense uf no som rada, ze si moj muz teda radsej vsima moju rit nez nechty, lebo veru sama venujem vacsiu pozornost staroatlivosti o nu nez o nechty. Mam ich ciste, ziadna spina za nimi, ani menej cierna, ale obcas sa mi zader vyskytne, kedze nie som typ, co si vylozi nohy a gelovymi nechtami drzi len salku kavy pred tv... 😁 tak teda vdaka bohu za moju rit a za muza bez nechtovej uchylky

bluebriggs
8. okt 2020

Ženy sklamem vas ale ani netušíte koľko mužov pozerá na nechty. Strašne si to všímajú no nič nepovedia.. a poznám veľa takých ktorým sa páčia gélové dlhé nechty, no nič nepovedia alebo sa tvária že ich to nezaujíma

lindusss2016
8. okt 2020

@bluebriggs ja zas sklamem tu druhu polovicu, lebo je vela muzov, co z duse neznasaju gelove nechty a ine umeliny na tele/tvari zeny, ale nic nepovedia zo slusnosti, lebo nechcu urazit. Proste ako su rozlicne zeny, tak su aj muzi, preto je super mat pri sebe cloveka, s ktorym sa zhodnete aj na takychto prkotinach ako su nechty. Mne moj manzel denne opakuje, ze som pre neho najkrajsia zena na svete, nemam dovod mu neverit 😁 urcite by kvoli nechtom nezmenil nazor, ale som rada, ze ho nepritahuju umeliny, lebo to nie je moj styl a ttm padom by som mu to nevedela nikdy dat

avril299
8. okt 2020

ved sa ho spytaj, ze preco Ti to navrhol, a uvidis co Ti povie.... podla mna len kamoske pomaha najst klientelu a urcite to nemyslel tak, ze by sa mu nepacili Tvoje nechty, ved vacsina chlapov si nechty vobec nevsima teda pokial ich nemas nejake giganticke vid obrazok 😂