Ako by ste reagovali, ak by vám súrodenec neprišiel na svadbu?
Ako by ste reagovali, ak by vam surodenec neprisiel na svadbu? Oficialny dovod by bola vzdialenost Bratislava - Kosice.
Brat môjho manžela neprišiel na našu svadbu z Holandska, lebo vzdialenosť a tak. Nakoniec som sa dozvedela, že neprišli preto, lebo švagriná bola pohádaná so svokrou. Hmm. Akceptovali sme to.
Švagriná prišla na svadbu z Írska. Svojmu bratovi.. môjmu manželovi.
@sense no to je uz zaujimave cislo.😀 Velka vacsina ludi ostane pri 1-2.
Ak je ten surodenec vazne chory akebo vysoko tehotna, brala by som to v poho ako dovod. Inak to znie divne. Mne isla sestra od 2 4 deti z sk do Holanska 😁
Neviem co ju tesili viac, ci moja svadba ci to, ze mala po dllhej dobe 2 dni volno od deti 🤪
Zalezi aj od vztahov. My ho mame ozaj pekny, napriek tomu ze s tretneme niekedy len raz za rok. Takze keby z akehokolvek dovodu neprisla, co i len pre unavu, behnevala by som sa. Pokial je vztah nastrbeny, tam iz je to aj tak jedno, tym duplom by som na pilu netlacila.
@andreatytler ona ma doteraz z toho traumu, zo sťahovania, spoznávania nových "ockov" a nového mena svojej mamy, nechce sa nikdy vydať, hoci ju jej partner 3x požiadal o ruku, majú 2 deti a sú spolu 15 rokov
Tak my máme v rodine (širšej) raritný prípad. Neveste na svadbu neprišla mama a ani súrodenci, otca nemala. Oficiálny dôvod bol, že mama je vdova a má ešte 4 mladšie deti a nemá peniaze. Ženíchovi rodičia tiež neprišli, lebo nesúhlasili, že si berie evanjeličku. Napriek tomu svadba bola, aj pár príbuzných prišlo. Manželstvo trvá už takmer 30 rokov. A je šťastné.
No ja neviem, ak vychádzam zo svojim bratom dobre, tak o jeho živote niečo viem. To znamená, že keby mi povedal, že je to ďaleko, budem minimálne tušiť, čo za tým je. Buď majú doma malé dieťa, ktoré nezvláda cestovanie. Buď je partnerka tehotná a nemôže cestovať. Buď má finančné problémy a nemôže si to dovoliť (cesta, ubytovanie, dar .... To je riadna fulinancna záťaž). Buď má zdravotné problémy. Ak by som netušila, ale viem, že všetko bolo odteraz ok, tak určite by som sa opýtala, kde presne je problém, lebo by som ho chcela.kat v tento deň pri sebe. Ale úprimne, ak ti povedal len toto a ty si na to žiadno nereagovala, asi tie vzťahy nie sú úplne ok.
BA-KE? Nech nezartuje. Ved to dam i na otocku. Smutny dovod.
Ako dlho vedel o tej svadbe? A bol to skutočný dôvod ze ti povedal ze kvôli vzdialenosti? Neriešil niečo vážne alebo mu do toho niečo neskocilo čo sa nedalo presunúť ? Ja by som chcela vedieť naozajstný dôvod mne toto príde ako trápna výhovorka. Možno nemusí niekoho z rodiny, alebo z rodiny tvojho už teraz manžela, len ti to nechcel nejak vešiať na nos pre klud v rodine. A hlavne my tu nevieme aké máte vzťahy s bratom. Čiže je to zvláštne ale neverila by som takejto výhovorke

Vzdialenosť ? Moj súrodenec prišiel z Austrálie kvôli svadbe - ja by som v tom hľadala iný dôvod ako ti povedal .