Ako by ste riešili manželove písanie s inou?
Musím niekde sa vyrozprávať inak s nervami nevydržím. Už dlhšie mám pocit že niečo tají ako každá žena čo pozná si muža. Po 10 rokoch manželstva zistíte že si píše s inou tak to je rana..... zistila som tontak že dcéra chcela tablet keďže mala skype a on sa zabudol odhlásiť s messengeru. Viem lezes do.súkromia no ženy ja v sebe nervy lebo tú ženskú stretávam a trvá to od decembra.
@daganov nič
@lenkaviki48 a čo očakáva od teba? Že to budeš s tichým úsmevom tolerovať?! By som naozaj nastolila nové pravidlá, neviem, akú má prácu, ale po nej by sa venoval deťom a fungoval v domácnosti, že by sa nestačil diviť. Či stratenú dôveru ešte nájdeš, teraz ťažko povedať, možno vás nový prírastok do rodiny spojí a možno si povieš, že už takto ďalej nechceš. Jasne mu povedz, že ti rodina stojí za to, aby si sa tvárila, že sa nič nestalo, keď s tým okamžite skončí. Ale tú šancu dávaš len raz, prvá je zároveň aj posledná.
@daganov Ale ja som tým vôbec nemyslela, že tým si vyrieši problém so svojím mužom, ten už medzi nimi zostane navždy. Ale prečo by nejaká chudera nemala vedieť, čo si myslí niekto o takých ženách ako je ona. Neznášam ženy, ktoré sa nevedia vcítiť do role inej vydatej ženy s deťmi a este sa cítia ako hviezdy, lebo nejaký exot ich oblbuje.
@daganov odo mňa už nemôže očakávať nič..len to že ak mu záleží na deťoch prestane s tým a dokáže že mu na rodine záleží
@lenkaviki48
Na začiatok držím palce nech s pôrodom všetko dobre dopadne.
Ako už písali baby vyššie len ho zapriahnite do prace, nech vidí co vy všetko musíte robiť.
Mam známu, zistila ze muž ju podvádza už mesiace, ona tehotná po umelom, lebo on neplodny. Vzala prvé dieťa, išla za ženskou, chrstla jej do tváre že či sa chce podieľať na rozpade rodiny. Netvrdím ze toto mate robiť, ale ja by som tej ženskej napísala, či nevie ze chlap je ženatý a má deti, či ju to ani trocha neserie.
@amelia000 velmi detinske riesenie...
@pseudomonas87 ďakujem to som mala na mysli keď som pred tým písala že pôjdem za ňou či má svedomie a či vie že deťom berie otca
@pseudomonas87 Nebude to táto ,nájde si inú ,chlap je k...k ,s ním si treba urobiť poriadky .
@lindusss2016 pre niekoho mozno...a co ma z toho ze sa nan vykricala. Poucenie si z toho asi nezobral a mozno to bude robit aj nadalej len si bude davat viac pozor.
@lenkaviki48 ked sa nevie uvedomiť, už nie je soplavý pubertiak, jemu by som vyčistila žalúdok. Urobila by som printscreen komunikácie a poslala ho manželovi tej heeeerečky, aby si aj on mohol spraviť poriadok. Myslím, že komunikácia tých 2 by skončila. Takto sa nespráva otec rodiny. V tomto prípade kašlať na ochranu súkromia, treba sa zamerať sa starostlivosť o deti (Aj za cenu, že mu dotyčný pán prepleskne papuľu)
@lenkaviki48 ako ona nikomu otca neberie, tvoj manžel ju lanári na kávičku a masáže, takže aby si ešte nešla domov porazená...treba si robiť poriadky na svojom bojisku.
@vilma7 áno, ale ak ona vie ze on je ženatý, tak čo to je za ženskú!
Viete ženy cítim sa ako.by som ja bola preňho už len.zvyk že príde má navarene oprate upratane.... ako by som bola preňho len žena čo sa postará o deti.... ja mám takú povahu že aj posledné dám neviem povedať nie. Vždy sa snažím no toto ma zlomilo....
@lenkaviki48 toto by som aj ja urobila..isla by som za nou a pred jej muzom to riesila a neodisla dovtedy,kym sa nepeizna. Lebo sa moze stat,ze ho oklame a nakyda na teba,ze si ziarlivka,ktora klame. Na take svine len takto. A nie je to ponizujuce,je to asi jedine riesenie ako to cele ukoncit. Bud sa obaja spamataju alebo si budu davat lepsi pozor a pisat si dalej. No ale dovera v haji. Ak tk muz stoji za to,odpusti mu. Take posmyknutie sa nema stat,ale stava sa. Predsa roky s jednou zenou,kolotoc praca,deti pride frustracia. Tazke je to vsetko a tieto nevery riesit je hrozne. Aky by bol zivot krasny nebyt nevery.
@pseudomonas87 tak to bolo dost blbe riesenie. trauma pre dieta na cely zivot
@lenkaviki48 chlapi sú strašne svine! Obzvlášť ak ta v takom období necha si toto zažiť. Ak je ona vydatá, alebo ma priatela tak jednoznačne to oznámiť jej polovicke. Srat na to či sa ponizis, ... ide o tvoju rodinu a muž si možno rozmyslí, či mu to stojí za také fiasko nabudúce. A skutočne muž MUSI mať doma svoje povinnosti. Pri prvom mužovi som zo seba urobila sluzku a teraz som sa poučila. Moj priatel by nemal čas na také hlúposti... z prace uteká na nákup, doma ho čaká kopa pradla, o pol 8 kúpeme a po večeroch ma ešte musí pomilovat (ak nemusí ešte pracovať) takže niekedy nestihne odpísať ani mne keď mu vypisujem pri uspavani dcérky ;D - lebo umýva vanicku a upratuje po večeri....
Takže taky maly návod ako zamestnať chlapa. . .
Treba sa obcas polutovat, ako Ti je zle, aká si nevyspata...
Tým nechcem povedať že nič nerobím. Treba urobiť menší bordel, nech si to zapamätá a ísť od znova. Bude ti pomáhať natolko, kým večer neodpadne od únavy!!!
Tiež som bola priveľmi dobrá na svojho ex, a nevypláca sa to.
Ale baby, tie co radite ze treba ist za dotycnou..... Ked nebude ta dotycna, najde si dalsiu. Toto nieje o tej zenskej, toto je o jej muzovi co vypisuje pozvania na kavicky. On si musi uvedomit fakty, nie tretia osoba.
@lenkaviki48 PREČO má navarené, oprané, ožehlené? Veď si sa pasovala do role slúžky, prečo by mal za tebou slintať? Kde je jeho časť starostlivosti o domácnosť, o deti?
@lenkaviki48 mala si tu konverzaciu stranu po strane nafotit, vytlacit, jednu kopiu odovzdat muzovi tej zeny, nech ma podklady na domacu diskusiu o ich manzelskych problemoch a druhu nalepit na tehly a hodit svojmu zakonitemu do hlavy. A potom sa ho spytat, ci ho to moc boli. Lebo teba to boli este viac.
Asi je najvyssi cas prestat byt tou, co da i posledne.
Ludia si zvyknu a nevazia si to. Skor to ocakavaju, ze das viac a este viac. A ked uz nevladzes, tak sa znudia a obzeraju sa po niekom, kto svojou stedrostou setri. A citia sa celi uveliceni, ked im ponukne aspon nieco. Vazia si to viacej ako vsetky tvoje dary a pomoc. Tak to je.
Kazdy musi byt aj trochu sebec.
Zacni od manzela ty viac ocakavat a zacni menej davat. A pokojne mu povedz, ze mu bolo dobre, siel sa na lad smykat, odteraz si musi veci zasluzit, ked si ich nevedel vazit, ze ich ma na dosah ruky a lusknutie prsta.
A niekam sa to uz s vami pohne. Uvidis.
Nuda, stereotyp preto špekuluje. Asi ma pocit, že ta nepritahuje, alebo mu chyba nejaký sexuálny náboj vo vzťahu.
Nechcem byť vulgárna, ale vždy keď mam pocit, že sa okolo manžela točí nejaká žena, začnem ho sexuálne provokovať a iniciovať sex. Jednoducho nebude hľadať niečo čo už ma doma.
Ak ma zaujem chlap je dobre, ak nemá tak je pruser.
Kamaratka túto metodu skusala na partnerovi, nemal záujem a rozišli sa...
@moonlight1210 ich konverzáciu som si preposlala. Len je to v maďarčine tej rozumiem tak, na 70%. On si myslí že veď tehotná je to ju.prejde hormóny.... no to čo teraz cítim a ako mi je mu vrátim aby vedel aký je to pocit.
@lenkaviki48 tiež súhlasím s tým, že ho riadne zapoj do chodu domácnosti, musí byť vyťažený, potom nebude mať čas myslieť na chujoviny. Ak potrebuješ, konverzáciu Ti preložím, viem dobre po maďarsky. Pošli do IP. Drž sa ♥️
Ak má ta ženská manžela, postarala by som sa o to aby sa aj on o tom dozvedel, môjho milého mužíka by som zbalila a hodila mu veci pred dvere nech si ide za ňou a ešte pred tým by som mu povedala, že nesiem na súd návrh na určenie opatrovníctva. Ak by mu to bolo jedno, už aj mne, načo bojovať o niekoho, kto o to nestojí. Alebo sa chlap spamätá a začne si sypať popol na hlavu. Vtedy by som ho nechala nech sa stará snaží a dala by som mu priestor to napraviť. Hlavne kôli deťom.

@katkati nič tým nevyrieši, keď tej žene povie, že je chudera, to jej problém s manželom nevyrieši, môže si začať písať o mesiac s inou. Byť verným je rozhodnutie.