Ako by ste sa zachovali?
Cez víkend sme boli na dlho očakávanej túre, pár týždňov som musela nadčasovať. Psychická únava, asi poznáte...Potreboval som sa odreagovať od práce, celá rodina spolu, lístky na vlak som kúpila už týždeň dopredu. Vo vlaku sme strelili mužovu bývalú kolegyňu, ktorá nám predstavila svoju známu. Slečna sa s partiou tiež chystala na tú trasu čo mi. Muž jej zdvorilo ponúkol, aby sme šli spolu. Šla nakoniec iba ona, partia nikde.
Začalo to ešte vo vlaku, jej drobnými narážkami či so rodinka zvládne, predsa je tak jeden taký kritický úsek v tiesnave.
(S dcérkou sme 3 týždne po covide, tak nie som tip-top)
Pokračovalo to kompliment mi zo strany muža celé kilometre.
Slečna a mužom vpredu, v rýchlom tempe, starší v strede, ja s dcérou trocha pozadu. Keď sme ich dobehli počula som tie rečičky, vo mne stúpal tlak. Ešte pred najkritickejším úsekom sme dva krát zablúdili a museli sme sa vracať km späť. Nasledoval ten úsek, zvládli sme, ale pri poslednom rebríku som sa začala cítiť zle, nejak som vyšla hore ale dostala som astmatický záchvat, musela som si sadnúť, dať si lieky a čakat kým začne pôsobiť. Dcéru som poslala do predu aby mužovi povedala čo sa deje. Po chvíli som vyšla posledným strmím úsekom po ktorom šla trasa už iba dole. Mali sme asi hodinu času po vlak. Naposledy sme mali čas aj na obed v reštaurácii, teraz sme ledva stihli zmrzlinu. Muž sa veľmi ponáhľal za slečnou. Hoc vlak meškal pár minút. Ona bola na stanica nalepená na akési mladíka. Dcérka jajkala, že chce hranolky, lebo ocko sľúbil, muž viditeľne nervózny a ja som to už nevydržala. Po mojej narážke, že keby bol pozeral namiesto výstrihu mladej na turistické značky tak by sme mali dostatok času.
Sme spolu skoro dvadsať rokov nie som zvyknutá u neho. takéto správa nie. lepšie. lepšie lepšie. Teraz máme doma tichú domácnosť
15 ročný je už komplet samostatná jednotka s 6 ročná už nie je bábätko
@elizabet173
predstavila som si to a bola by to parada, vidiet tu kysluvmuzovu tvar 😁😂, preto ten smaili
Vás problém nie je slečna, ale vážne narušený vzťah. Ešte ste si to neprediskutovali s mužom, ale cudzím ženám to dávate na internet. To robia ľudia, kde chýba funkčný vzťah.
Tiež manžel je viacej mimo, ako s rodinou, tebou. Veď vy ako manželia potrebujete aj randiť, objímať sa, rozprávať.
My sme s drahým spolu 15 rokov, a intenzívne denne pracujeme na vzťahu
Podľa mňa je úplne jedno s kým sa rozprával, aj keby to bol chlap v jeho veku.
Blbosť od neho je ale to, že ženu s dieťaťom po covide nechal tak ďaleko za sebou. Máš šťastie, že sa ti na tom rebríku nič nestalo. Dobrý manžel a otec by šiel svojim tempom ale častejšie by zastal aby vás pomalšie mohol skontrolovať.
@elizabet173 kvôli mamke si na niečo také si nemôžem ani pomyslieť, iba nedávno prišla domov z nemocnice navyše denne je treba pichať injekcie
@elizabet173 možno časom keď mamke bude lepšie
Ale toto si mala napísať už na zaciatku. Lebo s tymito dodatočnými informaciami to teraz vyznieva úplne inak ako len s info z tvojho pôvodného úvodného príspevku.
@elizabet173 tak asi som zle čítala, lebo písala že sa o Tom ešte nebavili. Tiež z ničoho nič tichá domácnosť, to predsa do zdravého vzťahu nepatrí
@elizabet173 ano aj ten pokec pri vine a nasraneho muza, ktori namiesto flirtovania s mladuchou „ flirtuje so svojimi detmi 😁
Neviem si predstavit,ze by sa moj muz vys*al na nas a siel si dopredu,ci sam,ci s niekym. O_p
prepáč, ale tvoj manžel je starý chmuľo čo sa ulakomil na mladú slečnu... To ja poznám... by si neverila koľko hlupákov je medzi mužmi vo veku nad 45 rokov.....
chlapi idú za nadupaným výstrihom, štíhlou postavou a čím väčšia koketnica tým lepšie...
@chvostik1 čo konkrétne?
@pribinak medzi päť ročnou a šesť ročnou až taký rozdiel nevidím, a puberták si nasadí slúchadlá a mimo to nič neexistuje, tak tomu asi toľko
3-5 a 6-15 je obrovský rozdiel. To že si on nasadí slúchadla a ďalej nevníma je asi tiež len tvoj problém
V uvodnom príspevku píšeš, ze ste stretli mužovu kolegyňu, ktorá mu predstavila svoju znamu (tu slecnu) co sa s partiou chystala tiež na vylet vasou trasou. Ze muz to ponúkol slecne (to neznie akože to ponúkol celej partii), ktora bola zrazu "nikde".
A mne odpovieš, ze to bola nejaká skupina z tabora, ze to ponúkol celej partii, nielen jej, ze ste cast cesty isli s celym taborom, ktorý sa neskor oddelil a len slecna sa nejako oddelit zabudla. Nejako je to teraz zamotane cele, ze ako to bolo lebo v pripnutom prispevku kladies doraz na slecnu. To, ze ste sli aj jej partia vsetci spolu v uvode nie je. Lebo je tam "partia nikde". Alebo to zle chapem?
Muz je somar, ze si nevidel dalej ako pred spicku svojho nosa ked sa za vami ani neobzrel, ale aj ty si trdlo lebo si ho mohla uzemnit a zdoraznit nech na vas pocka hned ked sa vam zacal vzdalovat.
no ako sa poznám, tak ja by som nevydržala byť ticho... a nevadilo by mi v tomto prípade vybehnúť na muža aj pred tou slečinkou a na ňu tiež... :D veľmi dobre si predsa uvedomovala, že si tam a nehanbila sa flirtovať a ešte aj ísť popredu s tvojim mužom... no to kde sme...
Tak si zvykajte ,to neznamená ak sa chlap ožení ,že potlačí sa v ňom pud predátora a dobyvatela a pomyselného pána tvorstva ,ok oni sú hlavy,ale my hýbeme krkom. Chápem,že Vás to naprudilo,že muž susori perie a toka na peknú ženu a ešte so zaujímavým dekoltom? Kukol sa , popletkoval si,zahrkutal si , nasusoril perie a podotýkam tu to skončilo , padla klapka a vy ste ako rodina doma a zase vse po starom. Má pri sebe oddanu, milujúcu matku a manželku ,kt.vytvara pohodlie krku.
Sa v Tom rýpať zbytočne ,by ste sa nemali v Tom kupkat.Co chcete pochopiť ? Veď preto,že ste 20 rokov spolu si potreboval pripomenúť aká ste vzácna a čo má doma. Muži sú z Marsu,ženy z Venuse. To sú muži ako ich Boh v raji stvoril . Už tam sa motala nielen Eva,ale aj Lilith.

@elizabet173 Zahral to do autu .Určite to nieje normálne ako sa.zachoval .