icon

Ako by ste to brali?

3. jún 2023

Ahojte trošku som sa prišla vyrozprávat a mozno niektorá z vás aj poradí alebo mi povie že som prehnane žiarivá krava .. ale musím to zo seba dostať von...manzelova ex.. bohužiaľ ostala v ich rodine teda v našej rodine aj po rozchode s ním pretože ostala s jeho bratom .. nemala som s tým vôbec žiadny problém ani som neziarlila dokonca som s ňou aj celkom dobre vychádzala aj vedela s ňou pokecať o deťoch varení .. domácnost a také tie ženské veci .. no všímam že sa mu stále viac a viac prihovára v situácii keď som tam ja není .. a už mi to začína prekážať .. predsa je to jeho ex . Aj sme sa zato pochytili s manzelom ale hneď ako len naznačim že mi to prekáža teda alebo niečo hneď na mňa vyskočí a začne ,, štekať '' a rozprávať sa so mnou ako keby som z inej planéty že čo si myslím či on má záujem sa rozprávať s takou a pod. Ale nepríde mi to tak .. neviem preco ale niečo vo vnútri mi šepká že daj si pozor možno som ja naivná žiarivá krava .. ale proste poznám ju viem aký typ ženy je .. aky má vzťah z terajším priateľom .. ako vystupuje a všetko okolo jej osoby .. čo si o Tom myslíte ? .. neskutočné sa manžel vie za to so mnou pohádať .. a hneď zase veci obracať na mňa .. čo ja robím a že on nemá potrebu s ňou komunikovať mám sa pozrieť na seba čo robím a pod. Čo si o Tom myslíte ?

Strana
z2
vorkola
3. jún 2023

Ked tvojmu manzelovi nedoverujes, tak, je to aj zbytocne s nim riesit, Hadam by toto bratovi neurobil, ze sa snou vyspi, ? vsak tu ide o vlastneho brata,To by dokazali byt az taketo svi.....e,tvoj manzel, a ta expriatelka, na ukor teba a svagra. ,Cim viac budes do manzala rypat, tak to mozes akurat privolat.Nikdy nevies kedy mozu byt uplne sami.Nuz jedine to mozes ignorovat,lebo sa tak mozes utrapit az k chorobe

mirkava
4. jún 2023

My ženy mame 6ty zmysel. Ak ste sa pre to pohádali, tak niečo na tom bude. Skúsila by som sa v kľude porozprávať. Kľudným hlasom, že som si všimla alebo sa mi to možno zdá, že máte s ex nejako blízko, je mi to nepríjemné a keď to vidím... ale musí to byť v kľude, ak budeš kričať bude aj on a nič nevyriesite.

thoughtfulweirdo
4. jún 2023

Vernosť nie je o tom, že partnera ustrážiš. Vernosť je jeho rozhodnutie. Keď ti bude chcieť byť verný, bude ti aj keby sa za ním chodili rozprávať všetky ženy sveta. Ak je aspoň priemerne inteligentný a miluje ťa, tak v momente, kedy by rozhovory jeho ex začali byť za hranicou slušnosti, sám sa im vyhne. Ak nie je priemerne inteligentný alebo nie je rozhodnutý byť ti verný, aj tak to neustrážiš vždy a všade.
Je to ale zároveň aj možnosť na precvičenie si zmysluplnej komunikácie medzi vami, ako vyjadriť svoje pocity v kľude a nenechať sa vtiahnuť do hádky.

autor
4. jún 2023

@vorkola podľa všetkého ona to dokáže ...či môj MM to nevie.

eva8
4. jún 2023

Ona ho zvádza, porozpravaj sa s bratom manžela, alebo priamo s ňou, že čo vlastne tym koketovanim s tvojim manželom sleduje.
Mne napadla jedna možnosť, tu nepisem

autor
4. jún 2023

@eva8 ona má potrebu sa pred každým predvádzať .. a každého zvádzať a koketovat s ním .. kľudne napíš správu keď nechceš sem písať

eva8
4. jún 2023

Anonymu sa nedá písať správa. To, čo mi napadlo, je zavádzajúce, čistá moja fantázia, tak nič dolezite.
Ale keď píšeš, že je ku každému taká, tak nezvadza priamo tvojho manžela, "len" to má v povahe, čiže skús vydržať. I tak by som sa s ňou porozprávala o tom doliezani za tvojim manzelom, že čo tým sleduje. Však ste zozaciatku vychádzali. Ja by som na otázku, čo ste robili, čo robil tvoj manžel (kosil) odpovedala protiotazkou, ako ste trávili čas vy, čo deti, švagor, ako sa má, či si chce oddýchnuť od rodinného života rozhovorom s tvojim manželom.... A keď príde brat na návštevu aj s ňou, kde majú deti, s kým ich nechavaju?
Aj tebe sa švagor zdôveril, to znamená, že ste sa rozprávali osamote. Skús tie stretnutia vydržať. Radšej nech sa osamote rozprávajú na záhrade, ako niekde samy v kaviarni....

lucinka12356
5. jún 2023

Tak je očividne ze ona si dokazuje ci by mal o ňu stále záujem... Neviem ako to mate? Vy ste manželia aj oni sú manželia? Oni už majú spolu deti a vy s mužom nie?

autor
7. jún 2023

@lucinka12356 oni nie sú manželia my sme a máme deti aj oni aj my .. ale jej očividne nič nebráni

Strana
z2