Ako by ste to riešili vy?
Ahojte aký máte názor na to keby bývate u svokry ktorá ma dve dcéry jedna 20 druha 15 a oby dve nic nerobia ta staršia ešte ako porobi niekedy niečo ale príde domov hneď ide spat a druha v kuse len leží nic absolútne neurobí len je zatvorená v izbe a ja mám dieťa ktorému idu zúbky a nespime v noci cez deň je nervózna a jediná tam len ja robím poriadok po nich. Ja do kuchyne nechodím lebo variť chce len jeho mama keď niečo si chcem uvariť nadáva že tak načo sa potom plýtva s jedlom, samozrejme že si platíme že sme tu 300€ Mne nerobí problém že mám upratovať ale príde mi nefér že ja všetko musím a očakáva len odomna a od svojich dcér absolútne nič. Napríklad včera v noci som bola celú noc hore s malou a keď prišiel priateľ z práce mi povedal že si mám oddýchnuť že bude s malou ona prišla do izby a hneď že všetko robí ona že potom od nej nemáme nic chcieť a pritom kedy sme čo chceli že ona musí žehliť a musela upratať kuchyňu a takto a ja že prečo to do riti hovorí len mne ale nie svojim dcéram vef každý deň tu gruntujem prídu domov a zase zašpinia nečakajú že to budem stále dokola robiť po nich. Keď mi budete písať za vlastne bývanie že mame ísť preč už zachvíľku ideme len musím ešte 3 mesiace vydržať a akože neviem ako vydržím toto bez toho aby som nevybuchla. Moja mama ma volá s malou k nej ale nechcem nechať priateľa samého. A ešte jedna vec už som pár krát vybuchla že som si povedala svoj názor a bola som v celom dome za pi… proste sa somnou nebavila jeho mama a takto

@sasa1310 Úvodný príspevok autorky: "Moja mama ma volá s malou k nej..." Takže? Či byť u svokry, ktorá má ešte dve mladšie dcéry, je v pohode, ale k vlastnej mame nedajbože? Dokonca "Preboha"?! 🤔