Ako by ste zareagovali v takejto situácii s partnerom?
Ako by ste zareagovali, keby si váš partner po vysporiadaní majetku po rozvode, kúpil novy nábytok a do novej vitríny v obyvacke, vy si vystavil svadobný pohár zo svadby s ex. A v skrinke by mal aj svoju svadobnú obrucku s jej vygravirovanym menom a nechcel sa toho vzdať.
@makova333 aj ja som s minulosťou a toto by som si nedovolila
Tak pohár môžeš nenápadne rozbiť pri utierani prachu a na obrúčku sa vykašli, ja mám ešte odložené 2 snubne prstienky od mojich bývalých partnerov len tak v sperkovnici. Nič tým nesledujem, len je to zlato, tak hádam to nevyhodim. 😂
Aaaa? Nie každý rozchod rozvod znamená vyhodenie všetkých veci od ex a tvrdý ignor. Aj ja mam fotky svojho exa aj veci od neho a aj keby mam partnera tak ich predsa nedám preč.. Je to čast môjho života na ktorú spomínam
@vilma7 nie, on zahodi svoju minulosť
Je to úplne normálne ,nie každý má búrlivý rozchod .Je to súčasť jeho -tvojho života .Ak si taká precitlivelá,hľadaj slobodného ,ktorý nikdy nemal žiaden vzťah .Ozaj ženy nemáte skutočné problémy a vyrábate si ich zbytočne ...
Nech si odloží čo chce, ale do vitríny v obývačke nech mi to nepchá 🙈😂😂🤷🏻♀️ Možno ma tu odsúdite (v tej dobe som mala asi 19), ale môj ex mal na ploche v pc priečinok s fotkami svojej bývalej (iba jej fotky, nie oni dvaja spolu, proste jej selfie) s nápisom Janka=moja❤️ a to už sme boli polroka spolu, niekoľkokrát som mu povedala, že sa mi nepáči, že má rovnaký album aj na fb, aj fotky v mobile, V RÁMIKU, keď som raz náhodne našla toto (potrebovala som si robiť veci do školy a nemala som v tom čase notebook), tak schuti som mu to celé vymazala, ešte aj z koša 🙈😂 následne som sa s ním rozišla. V tom momente stačilo. Spravodlivosti bolo učinené za dosť. U mňa by teda žiadny pohár a obrúčka neprešli. 😄 aspoň nie na mieste, kde to musím každý deň očumovať.
Ak si to dal do vitríny u neho doma nech ma, ak by to bolo v spoločnom bývaní by mi to vadilo, keď si to chce nechať ôk ale nie na vystavnom mieste kde by to bolo nonstop na očiach
@panelacikova Tak ale ty píšeš, že hoci si na obrúčku zabudla, neskôr si ju predala. Po 18 - 19 rokoch. Myslím, že autorka píše o možno pár mesiacoch, nie 19 rokoch. Prečo si si tú obrúčku schovala do krabičky a nepredala ju hneď? Niekto to dá do vítriny a niekto do krabičky do skrine. Podstata je tá istá - odložili ste to. Nevzdali sa toho hneď. Chcelo to čas.
autorka: áno je to zvláštne správanie. Ale daj tomu čas. Nie 18 - 19 rokov kým sa toho zbaví, ale daj mu nejaký čas kým si v hlave uprace. Proste teraz to ber tak, že sa s jednou etapou svojho života lúči. Každí máme nejaký iný spôsob lúčenia sa. To čo tebe príde divné, je pre neho možno normálne.
Co znamena vystavil?Nedramatizovala by som.Je to len pohar,mimochodom moze sa kedykolvek rozbit 😁,a zlato.Chlapi nie su teatralni.Keby ju chcel vyzeralo by to inak.No co mal to zlato hadzat do rieky?
na tom pohári sú mená? dátum ich svadby či čo? lebo ak nie tak čo riešiš? pohár vo vitríne??🙈 a obrúčka v skrini 🙊
ja mám po rozvode 8 rokov, nového muža 6 rokov a svadobný obraz s exom furt v skrini...nemám ho kam dať 🙉 je mi ho ľúto vyhodiť keď som na ňom taká pekná.
môj muž má našťastie rozum a nerieši pi*oviny.
Mala si ten pohar potichu zobrat a schovat...by sa videlo ci si ho pamata alebo nie, ci by si to vsimol 😜
On zahodí možno akurát pohár, na tvoju žiadosť, ale.svoju minulosť nezahodi nikdy.
Ja by som to odlozila ako pamiatku pre ich spolocnu dceru. Sup do krabicky a niekam na skrinu a ked bude mat mlada 15, darovala by som jej to. Ale ak sa ti toho nedovoli ani dotknut a "musi to byt v skrini vystavene"- tak by som pobalila kufre jemu alebo mne, podla majitela pribytku🙈🙉🙊
Obrucku dam do zalozni a pohar hodim do kontajnera na sklo😂
Aspoň vieš, že keď sa rozvedie s Tebou, bude Ťa stále mať ak nie v srdci, tak aspoň vo vitríne. Prestaň žiarliť a robiť z komára somára. Pre chlapa je zlato vždy zlato a pohár je pohár ako každý iný.
No pre mňa dosť choré.ja si napríklad nedávam do vitríny ani veci ktoré mi dával terajší,a to mám milión zamilovaných listociek napríklad. Načo to je dobre ? Zrejme nie je vysporiadaný s minulosťou .

Ak máš problém s partnerovou minulosťou, nájdi si slobodného.