Ako často chodí váš muž do rodného bydliska?
Ahojte žienky..tak sa Vas chcem opytat...ako casto chodieva Vas muž domov, k rodine. My byvame od jeho "byvaleho domova" cca 450km., chodieva tak raz za dva mesiace, niekedy castejsie, na vikend, alebo 3 noci, ale s tym ze tam ide sam. Dnes mi povedal ze mu chyba to ze s nimi nemoze sediet vecer pred telkou..tak ma to dost zarazilo, lebo si myslim ze by mohlo stačiť keby som tam chodievala s nim, a castejsie, a iba na otočku alebo na jednu noc. Ved on tam vlastne ani nema izbu svoju ani nič! Tak ja som z toho normalne v šoku, lebo nejako to neviem pochopit. Ja k mojim rodicom nechodim na vikendy vysedavat pred telku... :D
@glumik123 podľa mňa je to úplne normálne. Jeho rodičia sú taktiež jeho rodina, a je skvelé, že má s nimi pekný vzťah, to treba podporovať a nie riešiť prečo vôbec chodí. A prečo nebráva aj teba? jednoducho ja berem jeho argument, že by sa musel venovať tebe a nemal by toľko času na rodičov, keď už za nimi raz za čas príde sa chce venovať im, to je úplne pochopiteľné. S tebou je väčšinu času, tak mu treba dopriať oddych a čas strávený aj s nimi.
Môj často navštevuje rodičov, a ja som len rada 🙂
Prajem veľa šťastia
podla mna je to uplne normalne. Moj muz tiez este ked sme byvali dalej ako teraz chodieval kazdy treti tyzden domov a to mal 600km..vzdy sme sa striedali, raz ku jeho raz ku mojim rodicom (co bolo dokonca 700km) a potom to vacsinou vyzeralo tak ze sme skoro kazdy druhy vikend neboli doma..aj teraz to tak robime, no uz to mame nastastie len 200km. akurat teraz ked pride babo sme hovorili ze oni budu musiet chodit castejsie..ze my teraz max. tak raz za 6 -8 tyzdnov pojdeme dole, kym male nepodrastie..
Ked sme nemali deti, chodievali sme kazdy druhy mesiac. Teraz chodi sam raz za pol roka.

@glumik presne to iste robi/robil najlepsi kamarat mojho manzela. Bol tusim zaciatok februara, kalamita na celom SK jak rit a on ze ide domov 480 km, lebo nebol so svojimi rodicmi UZ od Vianoc! Ma 29 rokov, priatelku, su bezdetni, ale on nevaha a startuje svojho tatosa a trieli na opacny koniec republiky, pomaly kazde 4 tyzdne. A tiez sedi doma pri peci 3 dni a potom spat.
My s mojim muzom len krutime hlavou. Mne to osobne pride, ze je to este nevyzrety chlapec (nakoniec sa rozisiel s tou priatelkou pretoze ona uz ma 31 a on on iba 29 a neciti sa na zakladanie takych vaznych veci ako je rodina 😠 , prisiel na to , ze nevie ci ju ma vobec rad a bla bla bla ☹ )
Neviem ale ja mam uzasne vztahy s mojimi rodicmi ale tiez sa neda, len tak si zmysliet a bezat kazdy mesiac len tak z BA na opacny koniec republiky. Strasne moc mi chybaju (dokonca niekedy aj svokrovci 😀 ), presne tie poobedne posedenia pri kavicke a kolaciku, zbieranie hub v lese s mojou mamou a pomoc okolo domu s mojim otcom. Ale vynahradzame si to tym, ze si casto volame a poklebetime cez telefon co nove.
Aj mna prepadne clivota za rodicmi, ale zase nenecham svojho manzela doma a nebezim mame za suknou kazdy mesiac a taku dialku a na 3 dni. Sice je pravda, ze toho roku konecne budem na materskej, tak stravime pekne leto s nasimi...ale furt je to na dlhsie ako iba na par dni.
ale pride mi to divne, ked chlapcek startuje tatosa kazdy mesiac az na druhy koniec republiky.
Toto iste robila jedna moja spolubyvajuca kedysi davno na intraku. V sobotu rano si zmyslela, ze jej je clivo za domovinou a hybaj na vlak z BA do PP, a to ani nehovorim o 8-10 hodinach dokopy stravenych vo vlaku . A v nedelu naotocku vecer bola naspat. A robila to tak kazdy tyzden. A potom stale vystukovala, ze nema peniaze. Sme si ostatne spolubyvajuce vychodniarky tukali na celo.