icon

Ako často majú ľudia vo vyššom veku sex?

alex666
18. mar 2017

Ahojte, zaujíma ma, akým sexuálnym životom žijú ľudia po 40tke či 50tke, resp. ľudia v dlhoročných vzťahoch (myslím napr. 15-20 rokov). Som s partnerom len zopár rokov a niekedy premýšľam, aké to bude neskôr. Tie, ktoré ste vydaté dlho, ako často asi máte sex? Ďakujem za odpovede, ospravedlňujem sa, ak je toto príliš osobná otázka, no v reálnom živote sa to nemám koho spýtať (kto nechce, nech neodpovedá). Vďaka.

Strana
z3
snehuuulienka
21. mar 2017

My ked sme boli mladsi sme tolko nesexovali ako teraz,obaja mame cca 40 r....a klape to ovela lepsie ako kedysi....mozno je to tym,ze rokmi sa aj partneri lepsie spoznaju,kazdym dnom a rokom su do seba viac zalubeni,mozu si navzajom doverovat...su viac zladeni v potrebach,tuzbach a ze uz kazdy vie co od toho druheho moze ocakavat...
Nadpis temy mi pride vsak viacmenej smiesny🙃,akoby niekto zistoval ze ako casto jete chlieb so sunkou,ved predsa:"Ak je chut,tak si ho dam...."
.........to iste je aj so sexom,je to normalna ludska potreba a frekvenciu si predsa urcuju obaja partneri navzajom podla seba,podla momentalnej situacie v akej sa nachadzaju,neda sa to zistovat v statistikach alebo tu na konovi...neda sa to ani zovseobecnit,my konkretne mame niekedy 3 x do tyzd, ale obcas nemame nic aj 8 dni,ak su ine povinnosti,choroba,odcestovanie,prac.vytazenost atd.....a tak co sme uz stari,ci nemame sa azda radi??ver tomu,ze ano....a vek je len cislo😉

alex666
autor
21. mar 2017

Ďakujem Vám všetkým za odpovede, áno, aj viem, že to záleží od x faktorov a nie je to len o veku, ale aj tak nejaká súvislosť tam je, nie? A spýtať sa môžem, nikoho nenútim odpovedať.
@snehuuulienka Prepáč, že ti názov príde smiešny, chcela som v názve čo najlepšie vystihnúť tému diskusie, nemám v pláne nikoho uraziť. Tiež si nemyslím, že je to ako rozprávať sa o "chlebe so šunkou", veď ľudia si predsa vymieňajú svoje skúsenosti a dojmi a čomkoľvek, tak neviem, čo ťa na tom tak poburuje 🙂

dia2006
21. mar 2017

@obsadenemeno jajjjj dobre som sa zasmiala, super hlaska!!!!😀

anickaps
16. okt 2018

Ja mám 53 rokov, manžel ťahá na 60tku, sme spolu 31 rokov....môj manžel je nezmar, ten by sexoval každý deň, len ja ho trošku šanujem, čiže niekedy sexujeme každý deň, niekedy len 3 krát do týždňa. Mňa to už tak nebaví ako jeho, ale ľúbim ho a vie ma prehovoriť skoro vždy. No niekedy mi pripadá ako mimozemšťan ako ho môže vzrušovať jedna žena toľké roky????

olahk
14. máj 2024

@lasina no ja zasa aj 2 3 krat denne by som chcel

Strana
z3