Ako často navštevujete rodičov a voláte s mamou?
Dievčatá rodičia bývajú 40 km od nás,ako často chodíte na návštevy a ako často voláte s mamou?Já mám pocit,že pri dvoch deťoch nič nestíham,práca,krúžky,cez víkend neviem čo skorej doma.
Moji rodicia byvaju cca 25km od nas a chodim k nim s malym raz mesacne na 2 noci. Volame si 2x do tyzdna. Uplne akurat 🙂
@anonym_autor koľko rokov majú deti?Zapoj nanzela viac
@anonym_203684 10 a 6.Manžel mi nepomáha
@anonym_autor kazdy den aspon 2x do dna
Snazim sa kazdy vikend , pre mna je to oddych
@anonym_autor tak vieš, kde je problém. Domácnosť nie je len tvoja, je vaša. Keby žil sám, kto by mu varil, pral a upratoval? Chod k rodičom v sobotu ráno aj s deťmi a prídi v nedeľu večer. Oper v piatok, nevar nič, muž nech si niečo ulovi.
@anonym_autor voláme spolu denne, chodíme skoro každý víkend a niekedy aj prespíme, bývajú cca 20km od nás
Moji bývajú všetci ďaleko, takže chodíme na víkend raz za 1-2mes a rovnako oni. Za 1,5-2h mám vyriadený celý 90m2 byt. Ak upratuješ dlhšie, treba zapojiť deti a muža, prach utrieť zvládnu, vyniesť smeti a svoje izby upratať a ešte skús vytriediť (vyhodiť) lapače prachu a nepotrebné veci, ktoré máš doma -držať trošku minimalizmu. Najviac času pri upratovaní odvtedy strávim v kúpeľni a pri umývaní podláh, zvyšok je upratané do 10minút
To je podla mna strasne individualne toto, zalezi aj od vztahu, aky spolu mate, nie len od vzdialenosti. Ja som s mojou mamou v kontakte dennodenne, aj napriek tomu ze byva ovela blizsie.
No kedze moj muz je rovnako rodic a rovnako zije v tejto domacnosti, nie je do poctu a aby sme boli "tradicna rodina", tak mam casu a priestoru komunikovat s mamou a svokrou (ano ja som ta co vola svokre) casto. Kratko si napiseme takmer kazdy den, volame si niekolkokrat do tyzdna, zvacsa, ked peso kracam do skolky. S maminou sa zial nevidame casto, svokrovcom ideme raz za mesiac na vikend a kedze su na dochodku tak raz za dva tyzdne pridu oni sem a niekedy aj castejsie, obcas aj prespat alebo len na otocku. Byvaju cca. 80 km od nas.
Byvame od seba cca 40km a chodíme ako kedy- minulý mesiac sme tam boli každý víkend, teraz tam pôjdeme do Vianoc asi raz, možno 2 uvidíme ako budem stíhať keďže december mam najviac práce za cely rok. Voláme si zväčša každý 2 deň, keď sa neozveme navzájom tak si už voláme co je s nami.
Dalsia, co ma dalsie dieta namiesto muza...tak sa potom neatazuj.
Tak raz za mesiac / mesiac a pol na dve hodiny chodíme.
@anonym_autor bývam od rodičov cca 100km. Volať si nevolámr vôbec a píšeme si hocikedy keď nejaká dobrá téma, máme rodinnú skupinu. A na návštevy tak 1/2x mesačne
Nasi byvaju nejakych 20km od nas, muz nepomaha, k rodicom chodim raz do tyzdna niekedy aj dva podla treningov. Mame dom, psa a poriadok.. riadim kazdy den, vecer je tu povysavane, kuchyna poriadena, deti obriadene. Muz vzdy uspava ked je doma. Volame kazdy den.
@anonym_autor tiež tak bývam od rodičov. Voláme cca 1krst za 2tyzdne
A co robi cez vikend muz ,ked ty nestihas?
A co robi cez vikend muz ,ked ty nestihas?
@sidicek Vsak oddychuje😏
@anonym_autor bývame v jednej dedine a nevidíme sa tak často ako tu niektoré píšu 😀.Vzťahy máme veľmi dobré,aj so svokrovcami.
Moji rodicia bývajú 300km a svokrovci cca 150. Chodíme približne raz mesačne na víkend. Ja našim volám ako sa mi chce, niekedy denne inokedy raz za 3 dni. Vzťahy mame s obomi rodinami nadštandardné🙂
@anonym_autor to si musíš zobrať k srdcu, je to tak proste 🤣
Mna fascinuje to slovicko "mi" 😄😄
@anonym_autor Moja zlatá,za ten čas čo vypisuješ na MK, už si mohla zavolať máme a opýtať sa ako má . Krátky 2-3 minúty je nič v Tvojom živote, ale ju to poteší.Tvoje nestíha sú výhovorky.Dnes sú mobily a nie ako v minulosti pevné linky.Ked tu nebude spomenies si.
@anonym_autor mama býva od nás necelých 200 km, robievam aj cez víkendy, voľný mávam len jeden a vtedy sa snažím ísť k nej s deťmi na návštevu. Voláme si denne, veď to neni problém - dám na hlasný odposluch, položím telefón a plním práčku alebo čokoľvek iné popri tom robím.
Každý vikend, niekedy aj cez tyzden, bývajú 20km chodím za nimi autom. Odkedy je ocino nevyliečiteľne chory, volám s maminou každý deň. Vieš, ono ten čas sa dá najst, napr pri vareni si zapnem hlasitých odposluch a volám, či v praci mám take aktivity, kde robím niečo manualne, tak vtedy jej zavolam a dam si ju na odposluch. Tie hovory sú celkom dlhé v desiatkach minut, ale aj predto, že sestra je studený cumak a ozve sa raz za dva tyzdne
@anonym_autor K mojej,už len maminke sa snažím každú nedeľu a volám 1-2x za týždeň.Manzel má tiež už len mamu,snaží sa jej zavolať každý deň,lebo tam ideme 3-4x do roka na 3 noci.
@anonym_autor sak sa dohonite napr 2 krat do tyzdna nedelu alebo ako často by vam vyhovuje, záleží aj od rodicov/svokrovcovv ci su doma alebo pracuju atd

@anonym_autor koľko rokov majú deti?Zapoj nanzela viac