icon

Ako často navštevujete rodičov a voláte s mamou?

23. nov 2025

Dievčatá rodičia bývajú 40 km od nás,ako často chodíte na návštevy a ako často voláte s mamou?Já mám pocit,že pri dvoch deťoch nič nestíham,práca,krúžky,cez víkend neviem čo skorej doma.

anonym_203684
23. nov 2025

@anonym_autor koľko rokov majú deti?Zapoj nanzela viac

ivik4
23. nov 2025

Moji rodicia byvaju cca 25km od nas a chodim k nim s malym raz mesacne na 2 noci. Volame si 2x do tyzdna. Uplne akurat 🙂

autor
23. nov 2025
@anonym_203684

@anonym_autor koľko rokov majú deti?Zapoj nanzela viac

@anonym_203684 10 a 6.Manžel mi nepomáha

anonym_373af9
23. nov 2025

@anonym_autor kazdy den aspon 2x do dna
Snazim sa kazdy vikend , pre mna je to oddych

anonym_203684
23. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak vieš, kde je problém. Domácnosť nie je len tvoja, je vaša. Keby žil sám, kto by mu varil, pral a upratoval? Chod k rodičom v sobotu ráno aj s deťmi a prídi v nedeľu večer. Oper v piatok, nevar nič, muž nech si niečo ulovi.

diana45
23. nov 2025

@anonym_autor voláme spolu denne, chodíme skoro každý víkend a niekedy aj prespíme, bývajú cca 20km od nás

anonym_72796f
23. nov 2025

Moji bývajú všetci ďaleko, takže chodíme na víkend raz za 1-2mes a rovnako oni. Za 1,5-2h mám vyriadený celý 90m2 byt. Ak upratuješ dlhšie, treba zapojiť deti a muža, prach utrieť zvládnu, vyniesť smeti a svoje izby upratať a ešte skús vytriediť (vyhodiť) lapače prachu a nepotrebné veci, ktoré máš doma -držať trošku minimalizmu. Najviac času pri upratovaní odvtedy strávim v kúpeľni a pri umývaní podláh, zvyšok je upratané do 10minút

rumba01
23. nov 2025

To je podla mna strasne individualne toto, zalezi aj od vztahu, aky spolu mate, nie len od vzdialenosti. Ja som s mojou mamou v kontakte dennodenne, aj napriek tomu ze byva ovela blizsie.

petamich
23. nov 2025

No kedze moj muz je rovnako rodic a rovnako zije v tejto domacnosti, nie je do poctu a aby sme boli "tradicna rodina", tak mam casu a priestoru komunikovat s mamou a svokrou (ano ja som ta co vola svokre) casto. Kratko si napiseme takmer kazdy den, volame si niekolkokrat do tyzdna, zvacsa, ked peso kracam do skolky. S maminou sa zial nevidame casto, svokrovcom ideme raz za mesiac na vikend a kedze su na dochodku tak raz za dva tyzdne pridu oni sem a niekedy aj castejsie, obcas aj prespat alebo len na otocku. Byvaju cca. 80 km od nas.

4stanka4
23. nov 2025

Byvame od seba cca 40km a chodíme ako kedy- minulý mesiac sme tam boli každý víkend, teraz tam pôjdeme do Vianoc asi raz, možno 2 uvidíme ako budem stíhať keďže december mam najviac práce za cely rok. Voláme si zväčša každý 2 deň, keď sa neozveme navzájom tak si už voláme co je s nami.

anonym_78f129
23. nov 2025

Dalsia, co ma dalsie dieta namiesto muza...tak sa potom neatazuj.

anonym_ea33c4
23. nov 2025

Tak raz za mesiac / mesiac a pol na dve hodiny chodíme.

anonym_bd52ae
23. nov 2025

@anonym_autor bývam od rodičov cca 100km. Volať si nevolámr vôbec a píšeme si hocikedy keď nejaká dobrá téma, máme rodinnú skupinu. A na návštevy tak 1/2x mesačne

anonym_cd53d8
23. nov 2025

Nasi byvaju nejakych 20km od nas, muz nepomaha, k rodicom chodim raz do tyzdna niekedy aj dva podla treningov. Mame dom, psa a poriadok.. riadim kazdy den, vecer je tu povysavane, kuchyna poriadena, deti obriadene. Muz vzdy uspava ked je doma. Volame kazdy den.

anonym_85e2f4
24. nov 2025

@anonym_autor tiež tak bývam od rodičov. Voláme cca 1krst za 2tyzdne

sidicek
24. nov 2025

A co robi cez vikend muz ,ked ty nestihas?

anonym_78f129
24. nov 2025
@sidicek

@sidicek Vsak oddychuje😏

macko1983
24. nov 2025

@anonym_autor bývame v jednej dedine a nevidíme sa tak často ako tu niektoré píšu 😀.Vzťahy máme veľmi dobré,aj so svokrovcami.

sidicek
24. nov 2025
@anonym_78f129

@sidicek Vsak oddychuje😏

@anonym_78f129 tiez si myslim , ale tak je tu mala moznost ze ma vikendovu 2.
pracu a nie je doma

nelka93
24. nov 2025

Moji rodicia bývajú 300km a svokrovci cca 150. Chodíme približne raz mesačne na víkend. Ja našim volám ako sa mi chce, niekedy denne inokedy raz za 3 dni. Vzťahy mame s obomi rodinami nadštandardné🙂

lucioques
24. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to si musíš zobrať k srdcu, je to tak proste 🤣

anonym_78f129
24. nov 2025

Mna fascinuje to slovicko "mi" 😄😄

anonym_0b0b8a
24. nov 2025

@anonym_autor Moja zlatá,za ten čas čo vypisuješ na MK, už si mohla zavolať máme a opýtať sa ako má . Krátky 2-3 minúty je nič v Tvojom živote, ale ju to poteší.Tvoje nestíha sú výhovorky.Dnes sú mobily a nie ako v minulosti pevné linky.Ked tu nebude spomenies si.

scila
24. nov 2025

@anonym_autor mama býva od nás necelých 200 km, robievam aj cez víkendy, voľný mávam len jeden a vtedy sa snažím ísť k nej s deťmi na návštevu. Voláme si denne, veď to neni problém - dám na hlasný odposluch, položím telefón a plním práčku alebo čokoľvek iné popri tom robím.

autor
24. nov 2025
@sidicek

@sidicek ide na futbal

anonym_78f129
24. nov 2025
@anonym_autor

@sidicek ide na futbal

@anonym_autor 🤦‍♀️🤦‍♀️

anonym_0e12f0
24. nov 2025

Každý vikend, niekedy aj cez tyzden, bývajú 20km chodím za nimi autom. Odkedy je ocino nevyliečiteľne chory, volám s maminou každý deň. Vieš, ono ten čas sa dá najst, napr pri vareni si zapnem hlasitých odposluch a volám, či v praci mám take aktivity, kde robím niečo manualne, tak vtedy jej zavolam a dam si ju na odposluch. Tie hovory sú celkom dlhé v desiatkach minut, ale aj predto, že sestra je studený cumak a ozve sa raz za dva tyzdne

rorino
24. nov 2025

@anonym_autor K mojej,už len maminke sa snažím každú nedeľu a volám 1-2x za týždeň.Manzel má tiež už len mamu,snaží sa jej zavolať každý deň,lebo tam ideme 3-4x do roka na 3 noci.

klotildabazarik
24. nov 2025

@anonym_autor sak sa dohonite napr 2 krat do tyzdna nedelu alebo ako často by vam vyhovuje, záleží aj od rodicov/svokrovcovv ci su doma alebo pracuju atd