icon

Ako často sa milujete s manželom/partnerom?

ekinkala
22. mar 2013

dik za kazde info

Strana
z4
vejula
23. mar 2013

@ekinkala aha tak som netrafila, nevadi 😀 😀

juliana77
24. mar 2013

@ekinkala Ked ťa zaujíma či majú ženy, ktoré majú viac mužov, mala si položiť otázku Ženy, máte viac mužov, alebo milencov???
Toto mi pripadá taká diskucia puberťáčok zo strednej a nie zrelých žien a matiek, a trochu neuctivé voči partnerom vo verejnom fore a ani nie anonymne preberať intenzitu sexuálneho života.

Sú manželstvá a kvalitné, ktoré si musia slovičko milovať sa fyzicky, teda sexovať vygoogliť a sú manželstvá, ktoré milovanie potrebujú rovnako často ako chleba.

ekinkala
autor
26. mar 2013

@juliana77 ja som nerozoberala nic a ani ma nezaujma kto ma kolko partnerou mna zaujmala jednoducha otazka a to to ze ci sa zenin organizmus po porode zmenil natolko ze chut do sexu uz nebola taka velka ako predtym Ale ako vidim niektore z vas to vobec nepochopili a ponali si otazku po svojom a niektore nahodili odpovede a temi uplne od veci tak ako aj ty ...................a nepochopim zeny ktorym sa nepaci otazka naco nanu vooobec reaguju alebo lebsie povedane neporozumeju otazke a odpovedaju uplnymi nezmyslami az som kolko krat zarazena ako niekto moze takto zmyslat

loxa
26. mar 2013

Tie co maju problem z otazkou, preco ju kritizujete??keby ju to zaujimalo aj cisto zo zvedavosti..Jej vec na co sa pyta..a vasa ci odpoviete..a odpovedat na to na co sa nepyta nema zmysel..

juliana77
26. mar 2013

@ekinkala v otázke som nikde nezaregistrovala, že by si sa konkrétne pýtala na milovanie Po pôrode. Tvoja myšlienka bola zrejme niekde inde ako si postavila otázku.

a napokon ja som ti odpovedala a neviem o tom, že by tu bolo niakde vymedzené, resp. obmedzené pridávať príspevky.

mata1001
26. mar 2013

@ekinkala no akoze prepac,ale ty si sa pytala ze ako casto sa milujeme so svojim partnerom...vobec si sa nezmienila o tom ci sa niekto zmeni po porode.ak by si otazku napisala zrozumitelnejsie urcite ti na nu aj zrozumitelnejsie odpovieme...my ti do hlavy nevidime,my nemozeme vediet ze ty si to myslela tak...a to co si napisala o 13:18h tak si to precitaj znova,lebo v nadpise mas nieco ine a v prispevku mas neco ine...tak najprv si premysli ze co sa vlastne chces spytat...a po 4 stranach odpovedi si nasr*ta na cely svet,lebo nie tak ti zeny odpovedaju akoby si chcela ...a teraz som uz vytocena aj ja... :(

ekinkala
autor
26. mar 2013

@loxa jeee dakujem konecne niekto pochopil ze mi neslo o ziadny extra zamer

sorciera24
26. mar 2013

@mata1001
@juliana77 ale ona to spomina, ze ju zaujima sex po porode, ci sa to zmenilo, hned na 1.strane....po par prispevkoch.....asi to tak mylsela a tak to vysvetlila a keby ste chceli pochopit, tak si to precitate..... 😉

ekinkala
autor
26. mar 2013

@mata1001 tak klud a ja nasrata nejsom absolutne na nikoho mna tu nedokaze nasrat nicccc v zivote su pre mna hodnotnejsie veci ako nejake slova napisane na modrom.kon, a ani ty by si sa nemala len tak vytocit ...............su zeny ktore sa sem chodia ventilovat a myslia si ze vytocia druhych nemyslim teba tak to neber vazne a neurazaj sa ................len ma nasralo ze niektore tie odpovede boli uplne mimo ze kto ma aky velky penis ci co a taaak

mata1001
26. mar 2013

@sorciera24 ano spomenula to po par prispevkoch.teraz som to nasla...ale ja som odpovedala na otazku v nadpise...co ine som si mala vysvetlit pod nazvom ktory zadala?len to,co napisala...odkial som ja mala vediet ze myslela sex po porode?keby to tak napisala tak odpoviem na to. ja som reagovala ako prva a prve co ma napadlo bolo ze na co jej bude taka info...podla mna som reagovala normalne...
@ekinkala nie som nasrata,len trochu vytocena...ale to prejde... taka mala rada oddo mna ked zalozis diskusiu alebo otazku v buducnosti tak si ju po napisani este raz precitaj,ci ma hlavu a patu...aby potom nevznikali zbytocne konflikty a aby si nedostavala zbytocne blbe odpovede... 🙂

juliana77
26. mar 2013

@ekinkala podľa reakcii, ktoré tu boli, by som tvoju otázku zaradila u niektorých žien do kategorie rodinné slávnosti. 😉 😉

a môžeš byť v kľude veľa je tu toho zle pochopeného.

nikikeke
26. mar 2013

@ekinkala mna nahodou tvoja tema zaujala a sama som velmi zvedava na odpovede. Dala si jednoduchu otazku, a nemala si za potrebu sa rozpisovat... neries tie komentare 🙂 My deti nemame, sme manzelia necele 2 roky a mame sex 1 az 2x za mesiac. Stane sa, ze aj mesiac nic.... chapes? Neviem co si mam o tom mysliet!!! Ked zeny pisu, ze im klesla chut po porode, to pochopim. Ale ked ja chut mam a moj muz ma odmieta?????

Ale ako tak pisem.. rozmyslam ze si na to pohladam vhodnejsiu temu, aby som tu nemenila zamer temy 🙂

ekinkala
autor
27. mar 2013

@nikikeke racej to ani nerob lebo niektore zeny az sa mi rozum zastavuje ako reaguju ale dikkk a pekny den prajem

juliakocka
27. mar 2013

@ekinkala presne tak , ja uz som sa poucila n MK ze netreba si nic pripustat, lebo su take ja volam ze matky-psychopatky, co proste nechcu poradit, len urazit, ponizit, vyvysuju sa, posudzuju a odcudzuju,namiesto toho by radsej ani nemali reagovat, ako byt take sproste........to si nic nerob uz nabuduce budes vediet, ze uprimnost sa tu neoplati, lebo ta ukamenuju DOKONALE MATKY PSYCHOPATKY 😀 😀

ritusuk
3. apr 2013

my mame sex velmi casto(vzhladom na to,co tu obcas citam),pretoze ho obaja milujeme.v tomto sme si sadli ako rit na serbel,lebo nasi expartneri boli prave na taky ten 'raz za mesiac,povedzme v stredu',navyse mame svoje uchylky,takze niet o com.osobne velmi nechapem maminky s jednym dietatom,ktore sa stali a zostali uz len matkami a tiez nechapem frazu 'nie je cas'.mam pocit,ze maminky s viacerymi detmi toho stihaju ovela viac ako maminky s jednym a celkovo su take pohodovejsie,ved ked mame my cas a chut s 3 detmi,ako to,ze niekto nema?a ano,viem ze existuju aj narocne baba,ale z mk mam casto pocit,ze ma narocne dieta kazda druha...sex je jednym z hlavnych pilierov vztahu,vasen,tuzba,nie sme spolu sice 20rokov ale ani rok a doteraz ked ma drahy pobozka,tak sa mi sem tam zaklepu kolena,ak toto vsetko v sebe udupete,lebo 'nie je cas',pridete o nieco velmi vzacne vo vztahu,muz ak je charakter,tak nieco vydrzi,ale nikto predsa nebude drzat vecne,ci?🙂

renatahorcova
3. apr 2013

pekne povedane velmi

Strana
z4