icon

Je normálne, že manžel často volá matke?

8. mar 2026

Je podľa vas normálne ak manžel má potrebu volať svojej mame (ešte pracujúcej 53 ročnej, nejde o veľmi starú ženu ktorú treba už kontrolovať) aj počas našej spoločnej rodinnej dovolenky ? Prvý krát pri mori ako rodina s našou dcérou , a on každý deň alebo každý druhý deň volá svojej matke. Veď mal ísť potom s ňou na dovolenku. Iný chlap pošle fotku a hotovo vybavené ozveme sa potom bodka. Ale ten môj každý detail čo sme robili a zažili musí hned volať. Preháňam ja ? Ja neviem povedzte mi.

Strana
z2
anonym_668995
8. mar 2026

Ďakujem za oznam. Určite sa nestal mamickarom teraz na rodinnej dovolenky, len ty si pred tým prižmúrila oči

anonym_045a23
8. mar 2026

Obmedzuje tým nejak teba alebo váš spoločný čas a program? Ak nie, za mňa v poriadku a bolo by mi to jedno, pokiaľ nezdieľa aj informácie, ktoré sú mi nepríjemné... veď to asi nebudú hodinové telefonáty... napríklad ja vždy z dovolenky volám domov častejšie ako v bežné dni, lebo mám viac noviniek ako vo všedný deň... pod pojmom mamičkár si predsatvujem niečo iné....

biba_18
8. mar 2026

🤷‍♀️ poznám to aj opačne, že dcéra vyvoláva s matkou každý den. iná dcéra s otcom. proste niektorí to tak majú…
tým chcem povedať že nemusí byť nevyhnutne mamičkár…

vilma7
8. mar 2026

Ak to robil aj doma, tak on nevidi dovod v tom nepokracovat, hlavne ak ma dovolenku...tak ma este viac casu.

anonym_1d5ec5
8. mar 2026

Telefonuje s mamou asi dennodenne, tak nebude to meniť na dovolenke. Žijete spolu pod jednou strechou, či žiješ s dieťaťom sama? Vadilo by mi, keby mame rozprával detaily, príp. intímnosti z nášho života, ale jeden hovor by mi nevadil. Vie sa sám rozhodnúť, či potrebuje odobrenie od matky? Uprednostní tvoju prítomnosť, alebo beží k mame, ak sa pohádate? Má názor, že len mama dokáže dobre navariť, upiecť, upratať..? S mamou ide si kúpiť topánky a nové oblečenie? Toto je mamičkár! To už by som brala nohy na plecia😉

anonym_45b6ed
8. mar 2026

Musíš si to otočiť ….ak by tu napísala žena že vola každý deň s matkou a mužovi to vadí, tak by si tu čítala, že má s matkou krásny vzťah, čo je na to zle, je to pekne a pod.
Keď to robí muž, tak je to mamickar

anonym_a7432d
8. mar 2026
@biba_18

🤷‍♀️ poznám to aj opačne, že dcéra vyvoláva s matkou každý den. iná dcéra s otcom. proste niektorí to tak majú…
tým chcem povedať že nemusí byť nevyhnutne mamičkár…

@biba_18 Súhlasím. Proste to je výchovou,naviazaním na toho rodiča..a áno poznám veľa takých dcér čo majú vzťahy s matkou ako najlepšie priateľky a volajú aj píšu si stále.
@anonym_autor A poznám aj veľa synov aj dcér ako tvoj muž. A áno majú také vzťahy v rodinách,že di často volajú aj píšu aj každý deň .Napriek tomu,že majú vlastné rodiny.
Máme takých viac aj v rodine. A obe strany to tolerujú.

terezka1947
8. mar 2026

@anonym_autor ty máme nevoláš?
Môj manžel kým mal komu, tak volal každý deň, prečo by to malo byť čudné?

anonym_a7432d
8. mar 2026

@anonym_autor Kedysi sa to možno považovalo za varovné znaky mamičkára,ale dnes je doba iná a aj tie vzťahy sú na úplne inej úrovni.
Možno skôr v priateľskej rovine.
Naozaj dnes sú mami viac tolerantné, zaujímajú sa viac o celkové dianie v rodine, sú proste modernejšie.
Predstavím si seba,keďže tvoja svokra je v mojom veku.
Nemám taký vzťah so synom, žeby sme si volali denne ,dokonca niekedy sa neozve kým nenapíšem ja.
Ale máme veľmi pekný a otvorený vzťah.Povieme si všetko (podstatné)chodia s nami na výlety a je to práve jeho priateľka ,ktorá mu hovorí, že má chodiť k nám najčastejšie ,alebo zavolať.

kendra73
8. mar 2026

A ak ti tu teraz napiseme,ze to je vporiadku,zmenis nazor?zmenis svoj pohlad,pocity?Toto je tak stroho napisane,manzel vola denne mame,je to problem/nie je to problem,mam opravnenie mat zle pocity z toho?Skor by som sa na tvojom mieste zamyslela,preco ti to vadi.Mas zly vztah so svokrou?narusa vam nejak vas bezny zivot,vas vztah?tvoja mama ti nevolava denne a ani ty nemas tu potrebu,tak toto ti pride divne?je rozdiel,ak len tak volaju a je rozdiel,ak ohovara,stara sa do coho nema,narusa vam vztah.Tu kazda precitame len ten povrch,ze vola denne,ale nic viac k tomu.Tak tu skoro kazda napise,ze tak nech vola.

anonym_b9cc28
8. mar 2026

Máte spolu jedno dieta a ty si si to všimla aj teraz? Či bežne doma nevolava každý deň?

katarinka963
8. mar 2026

@anonym_autor ako casto volavas svojej materi ty? inak, dufam, ze aj tvoja nevesta bude toto zakazovať

kendra73
8. mar 2026
@katarinka963

@anonym_autor ako casto volavas svojej materi ty? inak, dufam, ze aj tvoja nevesta bude toto zakazovať

@katarinka963 nevesta?ved pise,ze maju dceru

katarinka963
8. mar 2026
@kendra73

@katarinka963 nevesta?ved pise,ze maju dceru

@kendra73 a syna mat nemozu? alebo skoncia len pri dcere?

thereisabear
8. mar 2026

Tak volá každý deň, každý druhý deň alebo každý detail? Dosť rozdiel. Raz denne by mi neprekážalo.

kendra73
8. mar 2026
@katarinka963

@kendra73 a syna mat nemozu? alebo skoncia len pri dcere?

@katarinka963 tak chytam sa konkretnej diskusie,kde syn nie je.Neriesim buducnost nejakeho anonymu,ktory riesi terajsi problem a zaklada o tom forum

katarinka963
8. mar 2026
@kendra73

@katarinka963 tak chytam sa konkretnej diskusie,kde syn nie je.Neriesim buducnost nejakeho anonymu,ktory riesi terajsi problem a zaklada o tom forum

@kendra73 presne tak anonym... takze mna nezaujima tetajsia situacia.... este nieco, ako si prispela do tejto diskusie prave ty?

kendra73
8. mar 2026
@katarinka963

@kendra73 presne tak anonym... takze mna nezaujima tetajsia situacia.... este nieco, ako si prispela do tejto diskusie prave ty?

biba_18
8. mar 2026

@kendra73 a dcéra teda môže volať mame každodenne, to len syn nesmie?

euka210
8. mar 2026

@anonym_autor hovori s nou 2h ze ti to vadi? Doma tiez kazdy den vola?

sissy27
8. mar 2026

@anonym_autor ak by volal mame kazdy den 10-15min kym sa ja osprchujem alebo v nejakom case nicnerobenia, tak mi je to jedno. Ak by jej volal kazdy den a zakazdym sa s nou 2 hodiny vykecaval o oblacikoch na nebi a ze ho svrbi zalud kym ja som seba a deti vychystala k veceri a cakame uz len kym sa milostpan dorozprava alebo sa mu vybije mobil, tak by mi to vadilo a dala by som to patricne najavo.

kendra73
8. mar 2026
@biba_18

@kendra73 a dcéra teda môže volať mame každodenne, to len syn nesmie?

@biba_18 pisem snad niekde,ze som na jej strane?pisem,ze to je/nie je vporiadku?radim jej,nech sa zamysli nad sebou,preco jej to vadi,ci ten problem neprameni zo zlych vztahov so svokrou,alebo tym,ze ona si s mamou nevola,tak nema pochopenie,ze muz ano.Ja nikde nepisem,ake pohlavie ma a nema pravo si s mamou volat a kolko krat denne.

biba_18
8. mar 2026

@kendra73 regovala som na tvoju reakciu “ tak chytam sa konkretnej diskusie,kde syn nie je”… že aký je teda rozdiel medzi tým že autorka bude svokra zaťovi a nie neveste 😏 lebo si reagovala dosť prchko na to, že tá baba nad tebou spomínala že aj autorka raz bude mať nevestu…

kristina2412
8. mar 2026

@anonym_autor otázka: bola matka niekedy pri mori? Bol tvoj manžel, niekedy predtým pri mori? Možno sa chcel podeliť o svoju radosť , zážitky . Však nech volá keď kúpeš malú, alebo sa ty sprchuješ, čo nevieš to ťa nenaštve... Môj manžel voláva svokre každý večer. Ja som volávala mame aj 2 krát denne. A teraz, keď tu nie je, mi veľmi chýba....

kendra73
8. mar 2026
@biba_18

@kendra73 regovala som na tvoju reakciu “ tak chytam sa konkretnej diskusie,kde syn nie je”… že aký je teda rozdiel medzi tým že autorka bude svokra zaťovi a nie neveste 😏 lebo si reagovala dosť prchko na to, že tá baba nad tebou spomínala že aj autorka raz bude mať nevestu…

@biba_18 baba,ako ju ty nazyvas,pisala,ze dufa,ze jej nevesta tiez bude synovi zakazovat volat.Na to som reagovala,ze aka nevesta,ved maju dceru.Tym som nechcela povedat,ze zena moze volat mame a synovia nie 🙄

abbey1
8. mar 2026

Mám 51.Dcéra je od 16 samostatná. Voláme si skoro každý deň. Aj si píšeme niekoľkokrát za deň. Či sme podľa koňa normálne či nie ma vôbec netrápi. Verím, že to netrápi ani jej partnera.

vkatush
9. mar 2026

Pokiaľ jej zavolá, čo máte nové, aký ste mali deň, čo má ona nové, ako sa má a trvá to chvíľu, úplne v pohode, aj môj to robí.

Ak by volal 3-4x denne a zakaždým sa hodinu vykecával, dostal by minúty na prídel 😂 venuj sa teraz nám a mamičke volaj zo záchoda alebo čo.

biba_18
9. mar 2026

@kendra73 aha. vyznelo to tak. lebo presne, nie je dôležité o ktorom dieťati sa bavíme…

t1nusa
9. mar 2026

a čo je na tom divné? ja si neviem predstaviť, že by som každý deň nevolala s mamou a manžel si tiež minimálne napíše s rodicmi každý deň

feri123456
9. mar 2026

@anonym_autor a kolko trva taky hovor. Za mna ma stastnu matku. Ja napisem na WhatsApp ze sme dosli a chcem mat pokoj a ona by chcela mat info kazdy den. Ak au to hovory na par minut, tak preco nie. Ak je to hodina, tak je to vela, ale potom to nebude novinka

Strana
z2