icon

Ako často sa vidíte/počujete s partnermi (po 40-tke)?

20. apr 2021

Ahojte,

Mozno na mna len dolieha pocasie ale chcem vediet ako casto sa vidite/pocujete s partnermi, ak ste obaja rozvedeni, on mava deti na vikendy (vtedy sa viacmenej stretavame), on po 40, ja po 35, byvame od seba 15-20 min autom. Pozname sa par mesiacov. Vidame sa viacmenej cele vkkendy plus cez tyzden ked sa zadari na chvilu, cez den si piseme len tak sporadicky.

Neviem ci je to malo alebo je to v norme len ja chcem viac 🙂

Strana
z2
konicekmodry
Autor odpoveď zmazal
sonetta
23. apr 2021

Keď som sa 2mesiace po rozvode dala dokopy s terajším partnerom, on slobodný bezdetny, bývali sme spolu každý víkend niekedy aj cez týždeň, bud som išla ja večer po práci k nemu alebo prišiel on. Keď išiel do prace, prechádzal okolo nasej bytovky.Cez deň sme si veľmi nepísali, občas niečo na fb. Dcéru som mala vtedy na 6tyzdnov u sestry v IT na prázdninách, takže sa dalo.
Po pol roku už sme sa k nemu sťahovali, lebo som musela s exom riesit majetkové vyrovnanie.a on navrhol, aby sme išli bývať k nemu. 2tyzdne po nasťahovaní sme išli na spoločnú dovolenku aj s mojou dcerou. 13mesiacov sme bývali aj s jeho rodičmi v 1domacnosti, lebo prerabali dom. Bolo to ťažké. A preto kedy sa dalo, vtedy sme vypadli z domu, aby sme boli iba my 3. Stále sme chodili po výletoch.a všade aj s mojou dcérou. A teraz po 2r už budeme za pár dni 4 😊

Strana
z2