icon

Ako často sa vidíte/počujete s partnermi (po 40-tke)?

20. apr 2021

Ahojte,

Mozno na mna len dolieha pocasie ale chcem vediet ako casto sa vidite/pocujete s partnermi, ak ste obaja rozvedeni, on mava deti na vikendy (vtedy sa viacmenej stretavame), on po 40, ja po 35, byvame od seba 15-20 min autom. Pozname sa par mesiacov. Vidame sa viacmenej cele vkkendy plus cez tyzden ked sa zadari na chvilu, cez den si piseme len tak sporadicky.

Neviem ci je to malo alebo je to v norme len ja chcem viac 🙂

Strana
z2
panelacikova
20. apr 2021

ty nemáš deti? a stretávate sa vtedy, keď má on deti na víkend?

elenita
20. apr 2021

Vies, na toto neexistuje norma. V norme je to, co Vam obom vyhovuje. Dolezite je, aby ste to citili cca rovnako, ziadne extremy (napr. ze jemu staci raz za 2 tyzdne, Ty sa potrebujes vidiet kazde 2 dni). Napr.ja som sa s mojim manzelom zoznamila ja 35 r, on 33, ale on slobodny bez zavazkov, ja rozvedena s 2 detmi...takze v tomto sme to mali ovela jednoduchsie. Prve rande sme mali obcas aj raz za 2 tyzdne, plne sa prisposoboval on mne, vyuzil kazdu volnu chvilku, aby sme boli spolu. Rychlo sme to zintenzivnili a teraz uz sme zobrati 😊. Ale kazdy to vnima inak. Su zeny, ktore si vazia svoju nezavislost, toho muza beru len ako spestrenie a staci im vidat sa len sporadicky...dolezite je len to, aby sa Vase vzajomne ocakavania niekde stretli.

autor
20. apr 2021

@elenita
@panelacikova
Ja deti mam. Vikendy sa vidavame vsetci spolu, my dvaja aj deti, ked mame vikend volny bez deti, tak sme spolu sami dvaja
Cez tyzden sa vidime obcas ... ja by som prijala ajkeby prisiel k nam len tak kuknut ale on vravi ue je to nevhodne ( ma oravdu pretoze ja este nie som oficko rozvedena a teda kvoli detom najma ...)
Mne chyba napriklad kazdy vecer telefonat len tak poklabosit ... toto som parkrat naznacila ale nedocvaklo mu to a zas chapem ze chce mat aj klud ALE mam tusak ze mu malo chybam kedze nema potrebu vever pokecat ...

barborav
20. apr 2021

@elenita len tak mimo temu- si svetielko nádeje pre mna že aj na mna caka ešte ,,niekto”.... (skororozvedena, dve deti... a pocit že budem navždy sama... )

autor
20. apr 2021

@barborav hehehe toto prislo necakane a netusim ako to bere on ... ja by som praveze chcela mat cloveka non stop pri sebe teraz a neda sa ...

barborav
20. apr 2021

A k autorke- ak máš za sebou nejaký ten vzťah, iste vieš, že treba komunikovať. A povedať čo a ako chceš... možno je to tým že muži sú trochu natvrdnuti, možno je to tým že mu to tak vyhovuje....

autor
20. apr 2021

@barborav snazim sa otvorene komunikovat, az veeelmi jemne a otvorene ... ale nechce nic povedat ked zacnem tieto temy ... a ked som povedala ze vecer sa citim sama atd tak sa usmieva a ze ved si uzivaj samotu

monro
20. apr 2021

Ja mám tiež takto partnera, obaja rozvedení, s deťmi, vídame sa približne ako vy, tiež mi nevolá. Teraz už píše každý deň, ale kedysi boli aj tri dni, čo sa neozval. Išlo ma poraziť, mala som zo začiatku tiež predstavu inú. Ale keď sme spolu, je nám super, som s ním šťastná.

barborav
20. apr 2021

Tak každý je inak nastavený... nakolko nemám partnera neviem to povedat, ale čisto teoreticky by som tiež chcela mat častejšie niekoho pri sebe...

amelie2017
20. apr 2021

Tak jemu to ocividne vyhovuje. Neviem ako dlho je rozvedeny, ale podla toho, co ti povedal si uziva, ze je cez tyzden sam a ma pokoj. Cez vikend ma bud sex s tebou, alebo ste vsetci s detmi a prakticky sa zase o ne nemusi starat sam, lebo si tam aj ty. Na co by nieco menil?

autor
20. apr 2021

@monro u nas sa nestalo ze by sa mi neozval 3 dni, to zas nie. Ked boli dni ze sa neozval tak som sa ozvala ja ...

elenita
20. apr 2021

@barborav Tiez som si myslela, ze s detmi nemam sancu na normalny vztah...a teraz moj manzel s nimi sedi a ucia sa spolu ❤

autor
20. apr 2021

@amelie2017 ano, toto si uvedomujem ... len mi nejde do hlavy ze pocas tyzdna mu proste nechybam, ze mu je fajn samemu (teda hadam je sam) ...
mne to tiez vyhovuje ze s detmi sa vidavame aj s nimi a mame spolocny program, len ten tyzden mi je smutno proste

monro
20. apr 2021

To bolo už dávno...vždy mi na to povedal, že predsa sa aj ja môžem ozvať 🙂

autor
20. apr 2021

@monro a teraz ako fungujete prosim ta? 🙂

autor
20. apr 2021

@elenita fakt? To je krasne 🌺

monro
20. apr 2021

každý deň máme nejaký kontakt...ja som spokojná. Poznám ho už veľmi dobre, takže viem, aký je a čo od neho môžem čakať 🙂

autor
20. apr 2021

@monro ako dlho sa poznate?
Kontakt sms/telef.? A streatavanie?
Ja mam dakedy pocit ze by som najradsej s nim aj byvala, proste mi chyba blizky clovek vedla mna ...

monro
20. apr 2021

Sme spolu skoro dva roky, vídame sa tak ako Vy. Cez víkend a aj cez týždeň, ako stíhame.

janickacrazy
20. apr 2021

akože kam sa ponáhľaš? ešte nie si ani rozvedená, nemáš oficiálne ukončený vzťah a už chceš bývať s novým chlapom. Chlapi sú v tomto iní, jemu stačí to, ako to máte teraz. Na tvojom mieste by som nebol veľmi aktívna, muž je lovec, tak sa mu neháž pod nohy ako ľahká korisť. Možno čaká, kým budeš rozvedená, neviem. Uvidíš časom, bud trpezlivá trochu.

autor
20. apr 2021

@monro
@janickacrazy
@janickacrazy ano samozrejme ved teoriu ovladam aj ja ... prax je horsia 🙂

janickacrazy
20. apr 2021

ja viem, ale ked ti je smutno, tak zavolaj radšej kamoške alebo mame

autor
20. apr 2021

@janickacrazy hehe ... no kamosky ma chodievaju kuknut, najma vecer ale sak mne chyba len gak dakto vyvaleny na gauci...kamoska to nemahradi
Ale ano viem ze sa
- pozname kratko
- nemam doriesene svoje veci
Ale aj tak ma mezi ze mu nechybam viacej!

valeri80
20. apr 2021

To si nemysli, že mu nechybaš viacej, on je proste taky typ, že mu je dobre aj samému. Moj manžel je presne taky. Ked sme sa zoznamovali on sa mi tiež neozval každy večer. Pracovali sme obaja, ja som už bola rozvedena s dieťaťom a predsa sme spolu už 10 rokov. A náš spoločny starši syn je ako jeho otec, on sa vie aj sam hodiny zahrať, nepotrebuje okolo seba stále niekoho, on skor potrebuje svoj klud, napr.po školke a často ho najmenši ročny brat ruší. A manželovi dodnes nerobi problem ked ide sám do práce a cestuje 1200km -ov, alebo je niekde sám, čo ja by som nedokázala takto existovať, ja som velmi spoločensky typ.

elizabet173
20. apr 2021

ja si myslím, že príliš tlačíš na pílu. Máš skrátka strach z večerov pri telke, kedy budeš sama, ale nedávaj to najavo priateľovi, nechaj tomu voľný priebeh. Možno je naozaj typom, že bude rád, ak budete aj v budúcnosti každý vo svojom a víkendy, dovolenky, výlety spolu. Poznáte sa len pár mesiacov, ty nie si ešte ani rozvedená, naozaj to nechaj ešte nejaký čas plynúť, potom sa môžete porozprávať, ako to vidí ďalej každý z vás. Keď som sa zoznámila s terajším partnerom, tiež som mala 40+, my sme sa vídali počas víkendov a raz, niekedy dva krát v týždni, vzdialenosť sme mali asi tak, ako vy, možno o nejaký km menej. Ale počas týždňa to bolo kino, koncert, alebo sme išli korčuľovať, niekde na kávu a tak. No volali sme si denne, aj viac krát. Dokázali si prekecať hodiny, on sa doma motal okolo svojho koníčka, ja tiež, mobily na hlasný odposluch a kvákali sme. Ale my sme obaja takí ukecaní, nemusí taký byť aj tvoj priateľ, to neznamená, že je to chyba, že mu nechýbaš. Uvidíš časom, ale neupínaj sa na neho priveľmi, ži si svoj život, muž si nikdy nesmie byť ženou celkom istý, potom nemá čo dobíjať

matapo
20. apr 2021

...je to individualne, mne by napr. stacili len tie vikendy. Uzila by som si ten cas v tyzdni s detmi a tie dni utekaju jeden za druhym tak rychlo, ze by som bola rada ze som aj sama, nepotrebovala by som chlapa kazdy den po svojom boku. Deti Ti rychlo vyrastu, bud rada ze mas cas byt s nimi sama (ked uz nie si s nimi spolu s ich otcom) do noveho chlapa musiis tiez investovat kopec energie a aj svojho casu a to sa deje vacsinou na ukor toho casu straveneho s detmi.

malva123
21. apr 2021

Radsej hamuj..asi viem co citis...ale skus aj hlavou...po case sa lahko moze stat..ze bude lezat na gauci ..ale myslienkami a prejavom nebude s tebou..a ty budes banovat ze si si ho nasackovala...tak vydrz..zapoj srdce ,hlavu...a cas...ukonci jedno...pauza...a az potom nieco nove s cistym stitom...ale daj na rozum..vprvom rade na rozum.

konicekmodry
Autor odpoveď zmazal
autor
21. apr 2021

@konicekmodry prepac ale toto sa mi zda zas extrem 🙂 ja sa snazim na mobile byt co najmwnwj

elizabet173
21. apr 2021

@konicekmodry tak my sme ukecaní tiež, ale toto mi už príde ozaj veľa. Ale keď vám to vyhovuje, prečo nie.

Strana
z2